Kızlar Merhaba.. Yorum ve görüşlerinize çok ihtiyacım var. 23 yaşındayım.
2 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık... Evlenmek için beni bekliyordu. Bir birimizi çok seviyorduk. Sevgisinden şüphem yoktu iyi anlaşıyorduk. Onun için çok fedakârlık yaptım. O da kendince yapmıştır. Ayrılmayı Asını duymak istemezdi, çok bağlıydık. Beraberliğimizin ilk gününden beri onun ailesinden bir kişi bizi ayırmak için çok çabaladı, onun başarıları ve nişanlımın bir gün bir şeyi kabul etme başka bir gün inkâr etme huyu dengesiz hali ayrılmamızın sebebiydi. Ailesinin eksiklerini örter benimkileri açardı bana ön yargılı davrandığını kabul ederdi. Onun benden tek rahatsızlığı ise sorunları çok dile getirmemdi. Başka bir rahatsızlığı yoktu benden. Her zaman ki sıradan bir tartışmamız oldu. Aileleri dahil etti onlara anlattı. Defalarca kez uyarmama rağmen anlatma aramızda yaşananları diye.. Yine yaptı .. Bitti dedim sil beni... Davranışları gücüme gitmişti. Kendi eksikliğimi ve ortadaki problemi özetle böyle açıklayabilirim kızlar umarım anlaşılır olmuştur.. Bitti demeyle aşk biter miydi?.. Bitmezdi .. Sonra sustum bekledim, nasıl biter diye sormasını hiçbir şey demedi .. Ailemde aynı şekilde destekledi haklı olmasan biz sana dön derdik, neden ayrıldın derdik dedi. Sonra ne aileler birleştirmek için adım attı ne o bana adım attı. Ne de ben sözümden döndüm .. O günden sonra hiçbir şey yazmadım söylemedim. Ayrıldık ..Nispet yaptı bana gezdi tozdu. Nişanlımın ailesinin eski komşuları vardı o ailenin 2 kızı vardı. Kızlardan büyük olanın düğününe götürmüşlerdi beni. Kızlardan büyük olanı, beni faceden eklemişti o vasıtayla tanıştık evlenmemiz için temennide bulunurdu.. Aynı zamanda nişanlımın facende de o düğününe gittiğimiz kız ve onun kız kardeşi ekliydi. Kız kardeşi nişanlımın facende ekliydi ama o kızı en ufak kıskanma tenezzülünde bulunmamıştım aynı yaştaydık. Ama hayat işte.. Biz ayrılalı 1 ay olduktan sonra resimlerimizi her zaman gören evlenmemiz için temennide bulunan insanın kız kardeşi ile sevgili olmuş.. Ayrılmak ile çok yerinde bir davranış sergilemişim. Bunu görünce anladım. 1 ay kadar önce nişanlısından ayrıldığını bilen ve beni tanıyan resimlerimizi gören bir kız nasıl sevgili olmayı kabul ediyor. Görünce çok şaşırdım kızlar.. Umarım karışık olmamıştır anlattıklarım.. Hayal kırıklığı ve şaşkınlık içindeyim. Bir yandan da şu mübarek günler Allah yüzüme mi bakmış diyorum? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.