Yaşadığımın benzerini yaşayan var mı?

hiç canını sıkma kurtuldun ondan işte sen onları brak seni mutlu edenlere bak
onlarada benden

bu yorumu üzerime alınmıyorum ama cevap vermek istedim, yapılan yorumlar konu sahibini bağlar. kendi adıma konuşmam gerekirse ben oradaki fiziksel karşılaştırmayı rahatsız edici buluştum ve bunu paylaştım. sanırım herkes düşüncesini özgürce paylaşabilir öyle değil mi? bence herkes yorumunu yapsın, başka yorumları yorumlamasın..

Kendinizle celisiyorsunuz. Herkes dusuncesini ozgurce paylasabilir diyorsunuz ve benim mesajimi alintilayip mudahale ediyorsunuz. Bildigim kadariyla konu sahibi disinda mesaj alintilayip yorum yazmak yasak. Ben sizin sahsiniza bir sey soylemis miyim, sizin adinizi kullanmis miyim ? Ben konu sahibinin anlatmak istedigini anladim. Yapilan karsilastirma size gore rahatsiz edicidir bana gore degil. Her sey goreceli. Siz kendi yorumunuzu yazdiysaniz gayet dogal olarak ben de kendi yorumumu yazabilirim. Lutfen polemik yaratmayin.

Son düzenleme:

ben herkes kendi düşüncesini özgürce paylaşabilir derken konu ile ilgili düşüncesini kastettim, başkasının yorumlarını eleştirmesini değil. siz isim vermemiş olabilirsiniz ama "Ne kadar meraklı bu insanlar tek laftan polemik yaratmaya" deyince benim de aynı konuda yorum yaptığımı düşününce cevap hakkı doğuyor doğal olarak. iki senedir bu forumda yazıyorum, kimseyle polemiğe girmişliğim böyle bir amacım vs olmadı. neyse.. size iyi yorumlar.

Canım kızmakta sinirlenmekte o kadar çok haklısın ki. Emin ol seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Bende bir kursta tanıştığım grup içerisinden biriyle 5 aylık ilişkimiz olmuştu sana göre elbette çok daha kısa. Yine aynı kursta aynı grupta bulunan ve bizim düğünümüz olunca ne giyeceğini düşünen 16 yaşında bir kızla benden ayrıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladılar. Eski sevgilim (öküz) 28 yaşında

Senden tarafdım ta ki sen "kızın bulabileceği en iyi seçenek " diyene kadar. ne bu ego böyle anlamadım?

En iyi seçenek olmasa yaşadığımız şeylerin içinde olup bile göre nişanlısından ayrılan 1 ay olmuş bir erkeği kabul etmezdi kız... Nişanlım olacak o insan onu sevmiyor adım kadar eminim sevilmeden hayat nasıl geçer ki? Arkasındayım söylediğimin ego mudur bu?

Canım süreye bağlı değil ne kadar sevdiysen o kadar canın yanar.Öyle biriyle iyiki olmamışsın sende sana yazık olurdu.Her şeyin bir adabı var işte..

karaktesizmiş... geç olmadan görmüşssün gerçek yüzünü..
umarım bu yaşadıkların unutursun daha mutlu olacağın birliktelik yaşarsın..

Canım süreye bağlı değil ne kadar sevdiysen o kadar canın yanar.Öyle biriyle iyiki olmamışsın sende sana yazık olurdu.Her şeyin bir adabı var işte..

Kesinlikle öyle...
Vardır herşeyde bir hayır.. Belkide seninde asıl hayırlın olan kişiyi görebilmen ona daha farklı olman için bunları yaşaman gerekiyordu... Her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…