Yaşadığımın benzerini yaşayan var mı?

Ben şahsen esmer iri kız olsaydım derdim ki sevgilim eskiden ,cılız , solgun bi kadınla beraberdi . Çirkin de gitsin niye tepki çekecek kelimeler kullanıyorsun canım bir sürü esmer insan var burda , bozulmaz mı insanlar.Sarışınların pokun da boncuk var sanki hee.Ne bu ya sarışınım beyaz tenliyim gencim güzelim .
Nişanlınızı bırakan sizsiniz,ne bekliyorsunuz ki.
Malesef hayat çok acıııı,siz kıza kızmayın kendinize kızın diyeceğim ama ne bileceksin sen de kavun değil ki .

Son düzenleme:
bencede allah yüzünüze bakmış bu kadar geniş biriymiş eski nişanlınız kusura bakmayın

bence sen yat kalk Rabbime dua et
Bence Rabbime verdiklerine ettiğimiz şükür kadar vermediklerine de şükretmemiz gerek
bu olayda bunun en açık ispatı..

allah hayırlı ınsanlarla karsılasıtrsn cnm bastan gormussun verılmiş sadakan varmıs.. sen yoluna bak..

senin aynı şeyi yaptıgını düşünürsek...
sana ne mesajlar atardı... uvvvvvvv

Sen mi karar vereceksin arkadasim kimin kimi ne zaman sevecegine? Erkekler kadinlar gibi duygusal degil degil 1 ay 1 gunde de baskasini sever. Birak nisanliligi bosanir ertesi gun gider baska kadina. Hayal dunyasinda yasama.

Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ben nispet yapmaya çalıştığını sanmıyorum. Ayrılmayı sen seçmişsin boşver ne yaparsa yapsın sen de onu unut önündeki maçlara bak

Allahın yarattığına çirkin demek bana düşmez. Benim tam zıttım demek istedim. Alınganlığın lüzumu yok.. Beyaz tenli olmak zayıf olmakta solgunluk yada cılızlık değil sizde öyle dermişsiniz madem.. Evet kavun değil.

Sen mi karar vereceksin arkadasim kimin kimi ne zaman sevecegine? Erkekler kadinlar gibi duygusal degil degil 1 ay 1 gunde de baskasini sever. Birak nisanliligi bosanir ertesi gun gider baska kadina. Hayal dunyasinda yasama.

Eskiden beri tanıdığı bir insan o sevseydi benimle değil onunla olurdu en başından beri... Benimle nişanlanıp tüm ailesi ile beni tanıştırıp bana emek harcamak zorunda kalmazdı 2 sene boyunca.. Gidip onunla nişanlanırdı kız hazırdaymış hayal dünyasında değilim. Hiç bir zaman gurursuzca davranmadım gururluca üzülmeyi tercih ettim. Ben karar verecek değilim elbette bir derdim var bölümündeyiz değil mi ? Acımasız olmanın lüzumu yok.

Insanlar illa ki birilerini ilk goruste sevmez. Senden vurgun yemis teselliyi o kizda bulmus demek ki tanidikca sevmis. Niye abartiyosun anlamadim

Haklısın canım inşallah..

ben nedense yukardaki şu söze takıldım..yani o kız esmer ve irice olduğu için beğenilmeye layık değil mi? demek ki layıkmış ve tercih edilmiş..insan kimin yanında huzuru buluyorsa onunla olmayı seçiyor. beyaz teni zayıf bedeni yok bu işin maalesef..

Eski nişanlınızı Allah korumuş.

Pardon anlayamadım? Ben onu aldatmadım saygısızlık yapmadım ne ona ne ailesine. Aramızdaki yaşananları gidip sürekli ailesine anlatması beni üzmesinden dolayı ayrıldım haklıydım neden demedi bir kere bana nişanda takılan altınları istedi gönderdim. Beni üzecek sözler yazdı aynı şeyi yapmadım ardından da 1 ay içinde tanıdığımız insan ile çıktı. Neden benimle oynadı hiç girmese hayatıma hiç nişanlanmasaydı benimle. O kızla olsaydı başından beri. Neyse saygı duyuyorum sizede.

Ne acımasiz yorumlar var ya. Kiz esmer iri derken fizik olarak tam zitti nisanlisinin tercih edecegi bir fiziksel ozellik degil o anlamda demis. Tabi ki sarisin da guzel esmer de. Ne kadar merakli bu insanlar tek laftan polemik yaratmaya. Kiz burada derdini anlatiyor konuyu saptiriyorsunuz.

Canim bence sana gosteris yapmaya calisiyor ama ne olursa olsun bu adam rengini belli etmis. Evlenseniz en kucuk kavgada teselliyi baska kollarda arayacak bir tip gibi geldi bana kusura bakma. Hic degmez kendini uzmeye.. bosver, kendi yoluna bak inan ki zamani geldiginde bu adam icin doktugun goz yaslarin icin pismanlik duyacaksin. Karsina seni cok seven cok asik olacagon biri cikar :) Sağlıcakla..

Son düzenleme:

Açıklamasını yukarda yapmıştım okumamışsınız.

Son düzenleme:

Çok şükür beni anlayan biri.. Allah razı olsun yorumunuz için demek istediğimi anlamışsınız.. Çok teşekkür ederim.

Erkeklerden zaten vefa beklemek cok yanlis.bayağı oldu,evlilik programinda amcanin birine sordular eski esinizi anlatin diye.amcada dugmeye basilmis gibi bir basladi aglamaya,nasil seviyorlarmis birbirlerini,degerler veriyorlarmis falan filan.sonra teyze vefat etmis.bunun ustune sunucu sordu teyzenin vefafini.cevap sok edici: 1 ay.adam yeni ölmüş karisinin hemen arkasindan evlilik programina katilmis.
Iste bu yuzden arkadasim sasirma.geleceğe de bu gozle bak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senden tarafdım ta ki sen "kızın bulabileceği en iyi seçenek " diyene kadar. ne bu ego böyle anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…