siz açık tenli ve sarışın diğrer kız esmer ve iri... kusura bakmayın ama ben burada bir küçümseme sezdim. ayrıca ben kime kırgın/kızgın olduğunuzu da anlayamadım. sorun sizi terk eden nişanlı mı? hiçbir şey yapmayan ailesi mi? yoksa nişanlınızın teklifini kabul eden kız mı?
unutmayın ki bu insanlar size karşı değil sadece kendilerinden yanalar!!!
Her şeyin hayırlısı olsun herkes için. Bence senin için hayırlı olanda buymuş. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Seninki gibi olmasa da benzerini yaşadım çünkü. 7 yıllık beraberlikten sonra nikaha 25 gün kala ayrıldım bende. 4 sene oldu ayrılalı ve o 2 senelik evli. Hayırlısı değilmiş demek ki demekten başka bir şey diyemiyorum. Çünkü her şeyde bir hayır olduğuna inancım sonsuz. :)
Gerçekten Allah yüzüne bakmış . Karaktersiz insan o kadar çok ki bu devirde o yüzden çok şaşırmadım o kızın ya da nişanlının yaptığına .
Yazından anladığım kadarı ile sakinsin mantıklısın umarım bu olay sende çok iz bırakmaz ve en kısa zamanda unutursun .
Çok saf temiz düşünürüm hep bu yüzden sindirmek zor gelir bana.Canım İnşallah güzel temennin gibi olur.
Aynen, hayırlısı olmuş, bir erkek böyle gurur murur ayağına yatarak aramaktan geri kazanmaktan vazgeçiyorsa, sevmemiştir, aşık değildir zaten.. Hiç bir şey aksini düşünmeme neden olamaz... Aşık erkek aklı başından gitmiş erkektir. Öyle mantık falan yürütemez.. Değilse yol vermek isabet olmuş.
Aynen, hayırlısı olmuş, bir erkek böyle gurur murur ayağına yatarak aramaktan geri kazanmaktan vazgeçiyorsa, sevmemiştir, aşık değildir zaten.. Hiç bir şey aksini düşünmeme neden olamaz... Aşık erkek aklı başından gitmiş erkektir. Öyle mantık falan yürütemez.. Değilse yol vermek isabet olmuş.
Benimde 3 yıllık bi birlikteliğim vardı...
karşımdaki insan ayrılırsak çok üzülürsün senin üzülmeni istemiyorum ama seni evlenecek kadar da sevmiyorum diye bi itirafta bulununca ayrıldık.
Ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla nişanlandı konu açmıştım görmüşsündür belki.
İlk zamanlar bu kadar çabuk olması sebebiyle büyük bi şok ve hayal kırıklığı yaşadım.
Çünkü değil nişanlanmak biraz saygısı olsa gerçekten benim üzülmemi mesele edecek bi adam olsa sözüm ona:) yeni bir ilişkiye dahi adım atamazdı!
Sonra tabi bi sürü soru işareti belirdi.Ne ara birini buldu da hemen nişanlandı yoksa o kişi zaten var mıydı falan vesair.
Ama sonuç olarak bu adam benim sevdiğim adam değildi olamazdı ben böyle karaktersiz,haysiyetsiz düşüncesiz birini sevmiş olamazdım..
ya o hep öyleydi ya da ben görmek istediğim gibi görmüşüm dedim tabi çoook sonra
ben hala kimle nişanlandığı konusunda bilgi sahibi değilim ama büyük ihtimalle onu defalarca aldatan eski sevgilisi ah bi görsem de içim soğusa diyorum ama görmeye de tahammülüm yok ya hoş..
Sonuç olarak kesinlikle hakkında hayırlısı olmuş Allah bunu görmen için sana vesile kılmış ya çok geç olsaydı evlenmiş olsaydın?
Kimin ettiği duanın kabul olacağı bilinmez ama ben içimden gelerek bu acıyı yaşayan biri olarak dilerim Allah tan en hayırlısını en doğru zamanda versin Rabbim sana.İçine atma bol bol ağla sonra damlayacak bi damla gözyaşı kalmıyo istesen de ağlayamıyosun tamamen boşalttığın için içini..
Gonul bu sevmisler demek ki.. Yoluna bak artik bosver
Kızlar Merhaba.. Yorum ve görüşlerinize çok ihtiyacım var. 23 yaşındayım.
2 senelik bir ilişkim vardı nişanlıydık... Evlenmek için beni bekliyordu. Bir birimizi çok seviyorduk. Sevgisinden şüphem yoktu iyi anlaşıyorduk. Onun için çok fedakârlık yaptım. O da kendince yapmıştır. Ayrılmayı Asını duymak istemezdi, çok bağlıydık. Beraberliğimizin ilk gününden beri onun ailesinden bir kişi bizi ayırmak için çok çabaladı, onun başarıları ve nişanlımın bir gün bir şeyi kabul etme başka bir gün inkâr etme huyu dengesiz hali ayrılmamızın sebebiydi. Ailesinin eksiklerini örter benimkileri açardı bana ön yargılı davrandığını kabul ederdi. Onun benden tek rahatsızlığı ise sorunları çok dile getirmemdi. Başka bir rahatsızlığı yoktu benden. Her zaman ki sıradan bir tartışmamız oldu. Aileleri dahil etti onlara anlattı. Defalarca kez uyarmama rağmen anlatma aramızda yaşananları diye.. Yine yaptı .. Bitti dedim sil beni... Davranışları gücüme gitmişti. Kendi eksikliğimi ve ortadaki problemi özetle böyle açıklayabilirim kızlar umarım anlaşılır olmuştur.. Bitti demeyle aşk biter miydi?.. Bitmezdi .. Sonra sustum bekledim, nasıl biter diye sormasını hiçbir şey demedi .. Ailemde aynı şekilde destekledi haklı olmasan biz sana dön derdik, neden ayrıldın derdik dedi. Sonra ne aileler birleştirmek için adım attı ne o bana adım attı. Ne de ben sözümden döndüm .. O günden sonra hiçbir şey yazmadım söylemedim. Ayrıldık ..Nispet yaptı bana gezdi tozdu. Nişanlımın ailesinin eski komşuları vardı o ailenin 2 kızı vardı. Kızlardan büyük olanın düğününe götürmüşlerdi beni. Kızlardan büyük olanı, beni faceden eklemişti o vasıtayla tanıştık evlenmemiz için temennide bulunurdu.. Aynı zamanda nişanlımın facende de o düğününe gittiğimiz kız ve onun kız kardeşi ekliydi. Kız kardeşi nişanlımın facende ekliydi ama o kızı en ufak kıskanma tenezzülünde bulunmamıştım aynı yaştaydık. Ben beyaz tenli sarışınım hatlarım kibar zayıfım o benim tam tersim esmer irice bir kız çok zıttım.. Ama hayat işte.. Biz ayrılalı 1 ay olduktan sonra resimlerimizi her zaman gören evlenmemiz için temennide bulunan insanın kız kardeşi ile sevgili olmuş.. Ayrılmak ile çok yerinde bir davranış sergilemişim. Bunu görünce anladım. 1 ay kadar önce nişanlısından ayrıldığını bilen ve beni tanıyan resimlerimizi gören bir kız nasıl sevgili olmayı kabul ediyor. Görünce çok şaşırdım kızlar.. Umarım karışık olmamıştır anlattıklarım.. Hayal kırıklığı ve şaşkınlık içindeyim. Bir yandan da şu mübarek günler Allah yüzüme mi bakmış diyorum? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?