bende kocişle oturuyorum kuzum sen nasılsınnn
bu arada parti hazırlıkları yapiim bendee gelirler belkimmmmm::118 :118::118:
zati sen fazla katılmıyopna nnem napıyosan artıkın el işi yapıyon bi taraftannn bilmiyorummmmmmm
anlayamadım başooo açık konuşşşş
en güzel mood um benm bişi lerle uğraşıyorsun sanırsam kiiiiiiii açık olduğun halde uzun süre yazmıyorsun onu diyorum sevmiyorsun bizi
ben geldimkızlar nasılsınızz
kis basaakkk 2000 e 1 kaldiiii oleyyyyy
myhosumda gelmissss hosgeldin cnmm..buarada yaptim sosu guzelmis kocisim begenmedi ona hitap etmedi ama cok artti napsam onu saklama sansi varmi acaba yoksa copemi direk
kızzzzzzzzzzzz 2000 olmuş mu vaaaaaaaaayyyyyyyyyy hiç aklıma gelmemişti partiiii kızlarrrrrrrrr bekleyin accıkkkkkkk nazo da gelirrrrrr.
yada gelmez bence kocası evdeydi bugünnnnnnn
neyse birasdan parti yaparıkk picamalarıııııı donları hazırlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzuuu kociş yanımda zaten son zamanlarda ki yazdıklarımı okumuşsan eğer bilirsin o biras sinir oluyordu bende girmemeye çalışıyordum o yanımdayken akşamları şimdi ise yanımda ...sayfada zaten kimse yoktu bende kocişle ilgilendim bu arada fazla gözüne batmama çalışıyorum .....
hem sende yaptıklarını unutma topiğe gelip beni gördüğün halde bi müddet durup gittin bi selam bilem wermedinnnn unuttuğumu sanmaasanırım bu topikte sen bitek beni sewemedinnn olabilir yaniiii .....selam wermiyebilirsinnn.....bitek bana soğuk dawranıyorsunnn ............
armıhşgldn kuzuuu partiye yetiştinn
serayım sen kısır ve salataları hazırla annemmmmm
belinay annem sende 2 dakka içinde sarma ve içecekleri hazırlaaaaaaaaaaaaaaaa
mooodddddd cummmmmmmm sende aparatiff bişiler hazırlaaaaaaa kuzummmmmmmmmm hadiiii
aaaaaaaa nasıl ev hanımısın annemmmmmmmmmm gel ben öğretiyimmmmmmmarmı
Evet canım benden parti kac
tben sarma sarmasını bılmıyom annemmm
Başka şeyler hazırlar
ımm
aaaaaaaa nasıl ev hanımısın annemmmmmmmmmm gel ben öğretiyimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?