Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee barıştırın bizi...meşe odunuyla gelin,kafasına kafsına vurun öyle barıştırın

pelinmm moral için yazmıyorumm tatlım senin hiçbişeyin yok tatlım,yumurtanın hangi tüpten atıldığını bile bilmiyoruz şekerimm..
bak buayy inşallah hamiş kalırsında kafanfa iyice büyütmezsin inşallah:)

bak bana bende iki tüp var ama bomboşbundan sonra çalışmada yapamıcam..
her halukarda hamiş kalmak için şansın yüksek..

bide Büyük Allahım isterse tüpsüz bile hamile kalmanı sağlar,tamam mı canım sen dua et,moralini bozma ve bebeğini al kucağına

hem Pelincim bence o sıvının etkisiyle tüm yapışıklıklar açıldı tamam mı?müdehale edildi o bölgeye..
şimdi o bölge bebek gelsin diye temizlendi açıldı,sen tek gün bile kaybetmeden çalışıcan,sonra dolunay bacına
tişekkür idicen:)

dolunayım cok sagol canım ama keşke dedigin gibi olsa inş öyle olur...tabi canım rabbim ol dedikten sonra olur inş bende inanıyorum buna ama 10 aydır olmadı bak sorun varmış bu aymı olacak hic sanmıyorum tatlım...

bide canım benim dış gebelik gecirdigim tüpüm kapanmış o yüzden doktorlar acılmaz dedi...acılsaydı söylerlerdi be canım kendimi kandırmak istemiyorum güzel dileklerin icin cok sagol allah razı olsun...

aslında başak hanımda dinlese beni 2ayda hmile kalacakta dinlemiyo beni..

ne dedinki kuzum anlamadımm ama kesin dinlemişimdir seni ama anlamamışımdır.çünkü ben çok dinlek bi insanım

Son düzenleme:
yeşilimmmmmmm nbr nasılsın kuzummmm hiç uğramadın bugünnn

iyiyim tatlım sabah biara uğradıydım sonra komşu çağırdı oraya çıktım canımcım sen napıyosun anam ne yazmışsınız bugün okumaktan yoruldum hee

iyiyim tatlım sabah biara uğradıydım sonra komşu çağırdı oraya çıktım canımcım sen napıyosun anam ne yazmışsınız bugün okumaktan yoruldum hee
gülüm kalabalıktı bugün burasııı hoş sohbetler wardı tabii bi üzücü hbr dolunay cmm ayrılıyomuş üzücü tabii ama onun için ayrılması daha hayırlıı ....göremedim seni erken girdin sanırım bende iyim napim aynıı işte
ösledim senii kuzumm
bide begisu wardıı yine kayıplarda hatunnn erenayda ölee çağrı atıyom ama cwp wermiyolarrr

mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızz kime atıyon öpücükleri bakimmmm

ne gazi kiz sen icicem dedin ya ondan dedimdi..ama iceceksen ozamanda ic tabi kadeh tokusturalim seninle :)))

hayret bu saatte kimse yok bende gelmistim halbuki )) ben gelcem diemi gelmionuz yoksa kisss

aboooo siz bu gece 2000. sayfa partiside yaparsiniz simdi..nese bende simdiden tebrik ediom hepinizi mucuk

dumanda geldi bak geliolar yavastan moodcum nasilsin duman? buarada sen nasilsin moodcum soramadim

sara 28

aminnn canım

ALLAH yardımcın olsun canım

bende kaçar iyi gecelr basakss

sara hatunda mı senin eski arkideş miş hıh

bütün hatunlarımı elimden kapmaya çalışıyo karııııııııııııı

o zaman gel burda anlaşalım senle hatunları ortadan ikiye paylaşalımmmmm

ne kadar uykum olmasa da ben yatar kıslar yrn erken kalkcam. bana dua edin lütfennnn. Allaha emanet olun. koccaman öpüorummmmmmmmmmm.
semicim sende gel bu başakscımın topiğine insanda stres bırakmıooo

tatlım yaaaaaaaa sağolasın annemmmmmm hep gelin buraya ben şeref duyuyorum çok mutlu oluyorummmmm

myhosumda gelmissss hosgeldin cnmm..buarada yaptim sosu guzelmis kocisim begenmedi ona hitap etmedi ama cok artti napsam onu saklama sansi varmi acaba yoksa copemi direk

aboooo siz bu gece 2000. sayfa partiside yaparsiniz simdi..nese bende simdiden tebrik ediom hepinizi mucuk

kızzzzzzzzzzzz 2000 olmuş mu vaaaaaaaaayyyyyyyyyy hiç aklıma gelmemişti partiiii kızlarrrrrrrrr bekleyin accıkkkkkkk nazo da gelirrrrrr.

yada gelmez bence kocası evdeydi bugünnnnnnn

neyse birasdan parti yaparıkk picamalarıııııı donları hazırlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…