ah ahh kıyamam yaaaaaa böyle değerli kocalar bulunma z annemmmmm bulunmaz
dışarısı koca kaynıyo ama böylesi bulunmazz
bakl şimdi bende çok üzülüyorum böylesini kaçırdığından ötürüü
barıştırmaya gelsek işe yaramııı
iyi tarafından bakmaya calışıyorum canım ama tek tüple hamile kalmak cok zor...amin inş ...
hoşbulduk dolunayım...yok canım acılmadı malesef...valla bu ay calışsakta bişey olacagı yok hayırlısı allahtan tatlım ben sizden umutluyum artık...
evet canım bi tanesi acıkta olsaydı şimdiye kadar olurdu...tabi rabbim nasip etcek o başka ama benim umudum kalmadı cok üzgünüm...amin canım inş
dolunayım cok sagol canım ama keşke dedigin gibi olsa inş öyle olur...tabi canım rabbim ol dedikten sonra olur inş bende inanıyorum buna ama 10 aydır olmadı bak sorun varmış bu aymı olacak hic sanmıyorum tatlım...hee barıştırın bizi...meşe odunuyla gelin,kafasına kafsına vurun öyle barıştırın
pelinmm moral için yazmıyorumm tatlım senin hiçbişeyin yok tatlım,yumurtanın hangi tüpten atıldığını bile bilmiyoruz şekerimm..
bak buayy inşallah hamiş kalırsında kafanfa iyice büyütmezsin inşallah:)
bak bana bende iki tüp var ama bomboşbundan sonra çalışmada yapamıcam..
her halukarda hamiş kalmak için şansın yüksek..
bide Büyük Allahım isterse tüpsüz bile hamile kalmanı sağlar,tamam mı canım sen dua et,moralini bozma ve bebeğini al kucağına
hem Pelincim bence o sıvının etkisiyle tüm yapışıklıklar açıldı tamam mı?müdehale edildi o bölgeye..
şimdi o bölge bebek gelsin diye temizlendi açıldı,sen tek gün bile kaybetmeden çalışıcan,sonra dolunay bacına
tişekkür idicen:)
aslında başak hanımda dinlese beni 2ayda hmile kalacakta dinlemiyo beni..
yeşilimmmmmmm nbr nasılsın kuzummmm hiç uğramadın bugünnn
gülüm kalabalıktı bugün burasııı hoş sohbetler wardı tabii bi üzücü hbr dolunay cmm ayrılıyomuş üzücü tabii ama onun için ayrılması daha hayırlıı ....göremedim seni erken girdin sanırım bende iyim napim aynıı işteiyiyim tatlım sabah biara uğradıydım sonra komşu çağırdı oraya çıktım canımcım sen napıyosun anam ne yazmışsınız bugün okumaktan yoruldum hee
mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yok yaa koca dediğim adamı birden abi olarak düşündümde ona ıyyy dedim:)
gaza getirme kız beni içicem ama o pılını pırtısını alıp anasının evine taşınınca içicem:119:
Pelinimm
hoşgeldnnn bitanemmm tıkalıysa açılmıştır tatlım:)
bak bu ay noolur kasma kendini olurmu?şuanda içimizde hamişliğe en yakın sen duruyosun Allahın izniyle..
bu filmden sonra şıp diye hamile kalanların sayısı hatırı sayılır miktarlarda tatlımmmm....
boşver sağ solu sen çalışşşş tatlımmm bol çalışş
sağolll bitenemmmmmmmmmmmüzüldüğümü size belli ediyom aslında ama siz anlamıyonuz çok üzülüyorum yaa
böyle değerli bi kocayı nasıl kaçırdım elimden
aboooo siz bu gece 2000. sayfa partiside yaparsiniz simdi..nese bende simdiden tebrik ediom hepinizi mucuk
kuzummm 2000 leri kutlamaya kimseciklerde yokki bu anı yaşayamıcazzzzzz
sara 28
aminnn canım
ALLAH yardımcın olsun canım
bende kaçar iyi gecelr basakss
ne kadar uykum olmasa da ben yatar kıslar yrn erken kalkcam. bana dua edin lütfennnn. Allaha emanet olun. koccaman öpüorummmmmmmmmmm.
semicim sende gel bu başakscımın topiğine insanda stres bırakmıooo
aboooo siz bu gece 2000. sayfa partiside yaparsiniz simdi..nese bende simdiden tebrik ediom hepinizi mucuk
dumanda geldi bak geliolar yavastan moodcumnasilsin duman? buarada sen nasilsin moodcum soramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?