Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

..................................

Son düzenleme:
Hiih bensiz partimi yapıyonuz siiz benide çağarmak yokmu küstüm sizee bide bensiz tarifmi paylaştınız bakem haaa bende istiyom tarif yaa :84:

kuzu hşgldnn geçmişe bakalrsan seni wee erenayı aradım ama ulaşamadım kuzummmmm nerelerdesin bakim senn

ewet kızlarrrr bu sayfadan kopmayalımm hamişlikte doğumda sonrasında okula başladıklarındaa hatta düğünlerindeee hep beraber olalımmm

yeminle iştahımı açtı resimlerrrrrr:84::84::84::84::84::84::84:

ayyyy bunu kim çıkardıysa çok komik

yaaa cok kotusunuzz yaaa gozumden uyku akio bidaha bu partiler gunduze denk gelir insallahhhhhh hihhhh

tubisimmmm hosgeldinnnn

öle işte sizler için kestim ustayım ben ustaaa

kızlar ben kaçıyorum malum kocişşşşş kızdırmiyimmmmmm öptüm kocaman hepiniziiiiii iyi gejelerrrrrrr

Neysee hatuncuklarımmmmmmm

partiye verdiğiniz büyük katkılarınızdan dolayıııııı

hepinize saygılar sevgilerrrrrrrrrr

tez zzamandaa hamile kalasınız inşallahhhhhhhhhhh

baktım ama göyemediim başakmı birisi nazoyla eroşu çağırmış sadece o sen olupda karıştırıyo olmayasın sakın beni çağırdın diyee hıh
Bu arada hoşbulduk canım o kadar kişiden bi sen selam verdin sağol canım

öle işte sizler için kestim ustayım ben ustaaa

kızlar ben kaçıyorum malum kocişşşşş kızdırmiyimmmmmm öptüm kocaman hepiniziiiiii iyi gejelerrrrrrr

tamam kuzum kocanın gönlü önemli tatlım güle güleeeeeeee

yok cnm ben daha önceki sayfalarda çağırdımmmmm karıştırırmıyım heççççç aşkolsunnnn saat 6 gibi çağrı atmıştımmmm ama cwp alamadımmm

sende saol kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…