ay bi geldiğinde yazmışsın bende anlamadım oyun var tehdit gelio telefonuma sonra die??:44::44::44::44::44:ne demek sitediğini anlamdımmm :26::26::26:
olduğu kadar yavyummmm:13:
yaa aslında pırlanta gibi adamdı benimki..benim elimde baya bi değişime uğradı..
akşam zaten tam sümbül dansı oldu..ağzını açmayaydı eyyydi....
illa bik bik konuşucak
hımmm pardontatlım aşağıda görnmüyorum sen gittiğimi, zanediyorsunnnburdayım balımmmmmm
ayyyyy deforme olmayı dilemiorum ben. ben deforme olmayan hamiş diliommbu resimi dün bir arkadaş eklemiş çok bebğidim sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 357845
1. resim gençkız
2. resim hamiş
3. resim annee inşşşş hepiniz böyle deforme olursunuzzz
slm kızlarr merhabalarr nasılsınızzz
bu resimi dün bir arkadaş eklemiş çok bebğidim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 357845
1. resim gençkız
2. resim hamiş
Saraaaaaaaaa nerdsin gızzzzz?
başakk bizi duyuyosan 3kere tıklat annemm,korkuyom yaa...orda aşağıda psikopat gibi duruyon cvpta yazmıyon..
iyi saatte olsunlarmı geldi bacımmmm....
bu resimi dün bir arkadaş eklemiş çok bebğidim sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 357845
1. resim gençkız
2. resim hamiş
slm kızlarr merhabalarr nasılsınızzz
ay bi geldiğinde yazmışsın bende anlamadım oyun var tehdit gelio telefonuma sonra die??:44::44::44::44::44:
hımmm pardon
ayyyyy deforme olmayı dilemiorum ben. ben deforme olmayan hamiş diliommeksik dilemeyelim canım yaaa
ay bi geldiğinde yazmışsın bende anlamadım oyun var tehdit gelio telefonuma sonra die??:44::44::44::44::44:
hımmm pardon
ayyyyy deforme olmayı dilemiorum ben. ben deforme olmayan hamiş diliommeksik dilemeyelim canım yaaa
çok güzel ve gerçekçi bi resim miş
merhaba mood cum iyiyim ben sen nasılsın
hoşgeldinn modumm iyiyiz sen nasılsınnn:13:
yeter süper bi resim yaa..
canım benim benimde niyetim patitis gibi olmak ama sonrasında öle kalmak diilgerekirse deformede olcaz kızıımm...ne o balon yutmuş solucan gibimi hamiş olcaz
defilelerin aranılan ismi değilim valla,hele bi hamile kalayımm totomu büyütçemm
kız allah canını almasın kız facede kardeşlerim oyun oynuyorlar ya beni tehdit ediyorlar çabuk faceyi aç istekleri kabul et diye dedimmm
kız deforme olmadan hamiş ve sonrada anne olmayı bararsın inşşşşşşşşşşşşş ama dilerimmmmm ikiz hatta üçüz hamiş olursundaaa göbüşün kocaman olurrrrrrr
canım benim benimde niyetim patitis gibi olmak ama sonrasında öle kalmak diildermişim en paçoz ben olurmuşum
ayyy ben de ne anlamışım sarhoştum o ara sanırsam
Ayyyyyy aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?