selammmmmmmm yesilim hoşgeldin nassın cnm ? nasıl gidiyo?
Maşallahhhhhhhhhh Allah bağışlasın size ne güzel 3.yümü istiosun canım?
pufffff ben açtım bitti
merhaba sultanımiyiyim sen nasılsın ? idare ediyoruz canım Allaha şükür kardeşin nasıl oldu?
kızlar sizlerde merhaba nasılsınız?
merhaba sultanımiyiyim sen nasılsın ? idare ediyoruz canım Allaha şükür kardeşin nasıl oldu?
merhaba yeşilcimmerhaba sultanımiyiyim sen nasılsın ? idare ediyoruz canım Allaha şükür kardeşin nasıl oldu?
hayırlısı canım sağlıkla inşallah 3 ay az kalmış bakarsın bu arad gelir kendinden çatlamalarını takip et derimewet cnm alllah verirse tabiki ben korunma iğnesi yaptırıyodum bıraktım 9 aydır korunmuyoruz olmuyo dktra gittim herşeyim normal dedi 1 senede kalmazsam tedaviye başlıycakmış kaldı 3 ay napıyım bilmiyorum hayırlısı
peki nasıl yaptılar bayıltarakmı yaptılar ayrıntılı bi anlat kuzu.
bu arada nasıl yaptılar bayılttılarmı ayrıntılı anlatırsan sevinirim kuzu ablam soruyo bide kaç gün yattı diyo çalıştığı için mrk ediyo.
kızlar ben çıkıom hastaneye kardeşimin yanına gidiyorum eşim geldi
çok geçmiş olsun kardeşine bak bende kürtaj olmuştum şimdii tekrar hamileyim oda olacak inşallah ona selammı söyle her şerde bi hayır vardır öpüyorum onuiyiyim cnm kardeşim kürtaj oldu aldılar işte malesef
saol yeşilim iyiyiz sen ne yapıyosun senin yaramaz ne yapıyo bulantılar nasıl bendegmesin baya azaldı hatta bitti gibi bişey dr diyoki hamileliğin en güzel zaman 3 le 6 ay arasıymış bakalım inş sağıkla doğururuz.
güzrl hbrlerle dönersin İnşallah hurcum güle güle
nikolaycım siz sorularınızı yazın ben dönünce cvplarım hiç mrk etme canım olmadı özel msj atarım sana
hoşçakalın kıslar
çok geçmiş olsun kardeşine bak bende kürtaj olmuştum şimdii tekrar hamileyim oda olacak inşallah ona selammı söyle her şerde bi hayır vardır öpüyorum onu
napalım canım yatıyoz bol bol :) yemek yedimmi bulanıyor canım bakalım daha geçmesi için var biraz benim galiba..ohh sen atlattaın ne güzel canıminşallah canım sağlıkla kucaklarımıza alırız
kızlar ben çıkıom hastaneye kardeşimin yanına gidiyorum eşim geldi
günaydın kızlar herkesler nasıllar burada karlı havalar bende var bi donmalar size iyi sohbetler
iyiki seni beklememişim saat 4,30 da gelmişsin
gelin canımmm gelinnnndağıtırız bozarız ama ertesi gün gitmeden toplarız
saracım kırmızılar gelmemiştir İnşallah????
hepinize merabalar kıslarrr ben kahvaltımı yapıp geliommm gitmeyin biyere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?