maalesef yaşamıştık öyle durumlar
sinir krizi falan geçiriyorum sanmıştım
birde tedaviye başlamıştık
klomene
12 14 16 full dü
artık ne düşündüler bizim için bilmem
halbuki mecburiyetti
anladım cnm hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden...
anammmm bu topic husui kurulmuşşş ankara severlerrrrr
canım belirtileerini yazıyorum
1)gecikmen
2)adet sancısı gelip gitmesi
3)ağzındaki o tat
ümitlendirmek istemiorum bi yandan ama seni hamiş düşünmek istiorum semicimmmmmmmRabbim İnşşallh hamişim yazmanı nasip eder
evet tüp bebek canımve ne yazıkki tek transfer eedildi. devlette yaptırdım çünkü. devlette 35 yaş altına tek yapıolar ve şansın azalıoo
canım benim 3-4 damla geldi ama ben adetimden 10 gün sonra çektirdim. sen kaçıncı gün çektirdin??
Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizeebaşak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem
hangi film ki bu bizi bırakıp gidebiliyon
tatlım bizim oda da banyo var Allah'tan o konuda rahatız her dakka banyo yapıyosss
aaa kimmişki o pasaklı saçlı???sen moralin bozuk olduğunda saçınlamı uğraşıyon
bende çok severim saçıma özel vakit ayırmayıııııı
dünya bi yana saçım bi yana
kimdi bu topikte birinin saçları elidorun pasaklı saçını oynamıştı kimdi kız:44:
yanlış yazmışım canım 3 , 5 gün demek istemiştim
yok test yapmadım ama yarın alıcam cesaret edeblirsemde yapıcam
çift çizgiyi görürsem kanda baktırmaya giderim
evet tatlım yaa şükürrrrrheheh ozaman zaten gelememiştirki gözünü onla açmışın sen nerdeysemaaşallah size yaa aşkınız eskimemiş desene
nazom söylenicek bişi tabii ama topikin formatına uygun olmazne bileyim bi türlü okuyamadım o sayfayı neyse artık
neden bırakıyon canım memnundun işinden söyleyebileceğin bişeyse tabi
sen moralin bozuk olduğunda saçınlamı uğraşıyon
kimdi bu topikte birinin saçları elidorun pasaklı saçını oynamıştı kimdi kız:44:
yoo moyalim bozuk diilki saçımıda bıcı yapmıştım ya akşam kuruttum bıraktım size koştuydum yatmadan düzleştiririm diye ondan canımbenim saçlarım çok cicidir dalgası falan su dalgası gibim yaa
ya şöyle dövüne dövüne gülen bir smile vardı
onu kaldırmışlarmı bulamıyorum
sağol papatyacım işallah hep beraber veririz güzel haberleri
aman hemende şımarcak yer arıyo bu kız yaa saçını başını yolcam su dalgasını görcek
ayyy bide inada bence benimkisinde şahsen öyle ben gencim edasında 65inde:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:yaşlıların yaptığını düşünüce bi tuhaf oluyo insan dimiii. küçükken de midem bulanırdı düşününce şimdide halaaa öyleyim...
iyi geceler canımmmmm
boşver canım ya ne düşünürlerse düşünsünler. o zaman özel banyo açsalardı size. sizin suçunuz yok. bende kendimde sabrediorum ama aynı evde yaşasak bide bu edepsizliğiyle inada hep duşa girerdim diye düşünüorum tabi düşüncedemaalesef yaşamıştık öyle durumlar
sinir krizi falan geçiriyorum sanmıştım
birde tedaviye başlamıştık
klomene
12 14 16 full dü
artık ne düşündüler bizim için bilmem
halbuki mecburiyetti
ohhh iyi bariii başakscımtatlım bizim oda da banyo var Allah'tan o konuda rahatız her dakka banyo yapıyosss
hangi film ki bu bizi bırakıp gidebiliyon
semicim bence önce kanda baktır evdekilerde bazen çıkmıo bideyanlış yazmışım canım 3 , 5 gün demek istemiştim
yok test yapmadım ama yarın alıcam cesaret edeblirsemde yapıcam
çift çizgiyi görürsem kanda baktırmaya giderim
canım olabilir o zaman çünkü ilaç dolaştı bütün tüpleri. 2günü geçerse doktora git derimAdetim bittiğinin ertesi günü....
canım havalı saçlı bendim elidor reklamlarında oynayansen moralin bozuk olduğunda saçınlamı uğraşıyon
ya şöyle dövüne dövüne gülen bir smile vardı
onu kaldırmışlarmı bulamıyorum
sağol papatyacım işallah hep beraber veririz güzel haberleri
anladım cnm hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden...
semi sanırım hamilelik şüphen var,idrar renginde koyulaşma varmı?? benim 3 ünde de en büyük belirtim o olmuştu...
kıskandın dimi bizi aklın bizde kalcakiyi geceler kızlarr çıkıyorum ben öptüm hepiciğinizi hadi çıkın sizde kocişlerinizin yanına gidinhoşçakalııııııınnnnnnnnnn:79::79::79::79:
kıskanç karı düzdür allah bilir senin saçın kıskandın dimi benim güzel uzun dalgalı saçımıııı heheh çatlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?