ne minoseti
İnşallahhhhh dumancım ama bu sancı öle tutunma sancısı gibi değil baya adet sancısı gibiydiayağıma sıcaksu tobası koydu annem biraz daha iyi oldum
kızlar bıde sıze bısey danısacamm eylulden berı bebk alısmaları yapıyrmmm
dok gttm troıt var ılac kullanrym baskada sorun cıkmadı sukur b12 ılacı ıle sadece bu ılacı kullanyrm oda degerlerm duzelme yaklastı
dok bunlar hamıle kalabılırsın demstıı 1 sene olsun ole gel esıne de bakılr r dedı sımdı bu ay sutt buharı yapcam ve cook umtlandım herkez hamıle kalmıs bu ayd esımle arastrma has gıtcektık sızce bu ay bekleyımmı gıdeyımmıı:44::44::44::44:
kendin bilirsin canım istersen bir ay sonra git hem daha yeni başlamışın çalışmalara
ya dok öle dıyo gecen ay baska bı dok gttm sonuclarımmı verdm adet 3 gunu olan bıseyın yok tekrar kan vermenede gerek yokdedıı yasın kucuk stre yapma olur dedıı ya bılmıyrm ablaaa bı dakı ay keske dmek ıstemyrm esımde acele etme ıstersen gıtmeyek dıyooo
sonucda kotu bıeyım olsaydı cıkardı ultrasyona grdmm
ozaman acele etme en azından bu ay için
ağrı kesici iç dimiştim nooldukii niye ağlıyon kıyamaam hamişsende zararı olmas o ilacıın hem
ya dok öle dıyo gecen ay baska bı dok gttm sonuclarımmı verdm adet 3 gunu olan bıseyın yok tekrar kan vermenede gerek yokdedıı yasın kucuk stre yapma olur dedıı ya bılmıyrm ablaaa bı dakı ay keske dmek ıstemyrm esımde acele etme ıstersen gıtmeyek dıyooo
sonucda kotu bıeyım olsaydı cıkardı ultrasyona grdmm
bencede acele etme kız dr.a gitmek için olur nasılsa bebiş sen gün aşırı ilişkiye girmeye bak bi müddette yat kalkma hemen en kısa zamanda kalırsın inşallah canımne güsel temiz çıkmış sonuçların daha ne istiyonki kız bendede pko vay ondan olamadı bi henüz 8-9 ay oldu evlenipte çalışmaya başlayalı yaa fücudum anca kendine geliyo hormonlarım sapıttıydı evlendim evleneli
hic idrar yolarıma bakmadılar abla bekarken vardı ıns gecmıstr ve süt buharı ıse yarra
abla bıde sende vajıydın demııı:26:
doktor transfer sonrası verdiğim hormonların yanında asla başka ilaç alamazsın etkileşim yapar dedi. benim adetim çok sancılı olur aniden girdi bayılcaktım acıdan biyandanda traansfer sonrası topicleri okuyorum geç cvp verirsem kızmayın
evet canım neden sordun:26:
abla ayıp olmasa bsey dıyecem ılskıye gıerkenn bzaen bende hala korkuyrm kaymayıncaa canım acıyoo tukuruk yada kayganlastrcı kullanyrz buda gebelıge engelmısss
sendede oluyomu:18::18:
abla ayıp olmasa bsey dıyecem ılskıye gıerkenn bzaen bende hala korkuyrm kaymayıncaa canım acıyoo tukuruk yada kayganlastrcı kullanyrz buda gebelıge engelmısss
sendede oluyomu:18::18:
haa paydooon ah canııım kıyamaaam :18: yat kalkma ozaman sakın masaj falan yaptıy beline göbişini ovalat falaan tamammı canım? sıcak su toybasıda iyi oluy
annem bana da pko demıtııı bazı yımırtalrm catlamaıs dok trıot alakalı dedıı ve bazn lekelı adt goryumm bu ılaclardan snta adetm duzeldı dok ılac vermedı pko ıcınnn
ınss rabbım heoımıze annelık duygusunu tatrr
bugun cook gusel bebıs kıyafetler begendımm almamk ıcın zorr tututum kendımııı
benım canım cok acıyo kullanmayınca denemeye calsamm hala kendımı cok kasıyrummm ınss zmanla duzelrrrrroluyo tabi ne kadar nomal bi ilişki olsada biraz acıda oluyo isteksiz olunca bazen hala kasıyorum kendimi çokta rahat olamıyorum
evet onlarda engelmiş bende duyunc
a bıraktım en azından yumurtlama zamanı
saçaklııı seniiiicvp vermeden edemedim, tükürük kullanma mikrop kaparsın çünkü ağızda ciddi bakteriler vardır, ama kayganlaştırıcınında su bazlısını al durexinmi neydi var, kendini rahat bırakmaya çalış zaman geçtikçe kasların alışacak atlatıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?