Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne minoseti

İnşallahhhhh dumancım ama bu sancı öle tutunma sancısı gibi değil baya adet sancısı gibiydi ayağıma sıcaksu tobası koydu annem biraz daha iyi oldum

ağrı kesici iç dimiştim nooldukii niye ağlıyon kıyamaam hamişsende zararı olmas o ilacıın hem

kızlar bıde sıze bısey danısacamm eylulden berı bebk alısmaları yapıyrmmm

dok gttm troıt var ılac kullanrym baskada sorun cıkmadı sukur b12 ılacı ıle sadece bu ılacı kullanyrm oda degerlerm duzelme yaklastı

dok bunlar hamıle kalabılırsın demstıı 1 sene olsun ole gel esıne de bakılr r dedı sımdı bu ay sutt buharı yapcam ve cook umtlandım herkez hamıle kalmıs bu ayd esımle arastrma has gıtcektık sızce bu ay bekleyımmı gıdeyımmıı:44::44::44::44:

kendin bilirsin canım istersen bir ay sonra git hem daha yeni başlamışın çalışmalara

ben pek bi değişiklik göremedim canım değişen listede yaa kimleyi kaç kişiyi sildinki kız daha fazla silincek kişi vay bence oyda topikte hiç göymediğim isimley gezyo daha oydaa çoğunu tanımıyom bilem ben

kendin bilirsin canım istersen bir ay sonra git hem daha yeni başlamışın çalışmalara

ya dok öle dıyo gecen ay baska bı dok gttm sonuclarımmı verdm adet 3 gunu olan bıseyın yok tekrar kan vermenede gerek yokdedıı yasın kucuk stre yapma olur dedıı ya bılmıyrm ablaaa bı dakı ay keske dmek ıstemyrm esımde acele etme ıstersen gıtmeyek dıyooo

sonucda kotu bıeyım olsaydı cıkardı ultrasyona grdmm

ozaman acele etme en azından bu ay için

ağrı kesici iç dimiştim nooldukii niye ağlıyon kıyamaam hamişsende zararı olmas o ilacıın hem

doktor transfer sonrası verdiğim hormonların yanında asla başka ilaç alamazsın etkileşim yapar dedi. benim adetim çok sancılı olur aniden girdi bayılcaktım acıdan biyandanda traansfer sonrası topicleri okuyorum geç cvp verirsem kızmayın

bencede acele etme kız dr.a gitmek için olur nasılsa bebiş sen gün aşırı ilişkiye girmeye bak bi müddette yat kalkma hemen en kısa zamanda kalırsın inşallah canım ne güsel temiz çıkmış sonuçların daha ne istiyonki kız bendede pko vay ondan olamadı bi henüz 8-9 ay oldu evlenipte çalışmaya başlayalı yaa fücudum anca kendine geliyo hormonlarım sapıttıydı evlendim evleneli

annem bana da pko demıtııı bazı yımırtalrm catlamaıs dok trıot alakalı dedıı ve bazn lekelı adt goryumm bu ılaclardan snta adetm duzeldı dok ılac vermedı pko ıcınnn

ınss rabbım heoımıze annelık duygusunu tatrr

bugun cook gusel bebıs kıyafetler begendımm almamk ıcın zorr tututum kendımııı

haa paydooon ah canııım kıyamaaam :18: yat kalkma ozaman sakın masaj falan yaptıy beline göbişini ovalat falaan tamammı canım? sıcak su toybasıda iyi oluy

abla ayıp olmasa bsey dıyecem ılskıye gıerkenn bzaen bende hala korkuyrm kaymayıncaa canım acıyoo tukuruk yada kayganlastrcı kullanyrz buda gebelıge engelmısss

sendede oluyomu:18::18:

oluyo tabi ne kadar nomal bi ilişki olsada biraz acıda oluyo isteksiz olunca bazen hala kasıyorum kendimi çokta rahat olamıyorum
evet onlarda engelmiş bende duyunca bıraktım en azından yumurtlama zamanı

abla ayıp olmasa bsey dıyecem ılskıye gıerkenn bzaen bende hala korkuyrm kaymayıncaa canım acıyoo tukuruk yada kayganlastrcı kullanyrz buda gebelıge engelmısss

sendede oluyomu:18::18:

saçaklııı seniiii cvp vermeden edemedim, tükürük kullanma mikrop kaparsın çünkü ağızda ciddi bakteriler vardır, ama kayganlaştırıcınında su bazlısını al durexinmi neydi var, kendini rahat bırakmaya çalış zaman geçtikçe kasların alışacak atlatıcaksın

haa paydooon ah canııım kıyamaaam :18: yat kalkma ozaman sakın masaj falan yaptıy beline göbişini ovalat falaan tamammı canım? sıcak su toybasıda iyi oluy

yatıorum hep zaten bengisucum. topiclerde kimi ii kimi kötü demiş bu duruma offf araştırmıycam artık
başak gittimi??

vallaa bende bebişime ciciley yatak ayaba falan almamak için zoy tutuyom kendimi yaa bakmaya başladım ama yatağına arabasına falan yatağını oyun parklı olanından alcam meselaa ayabasınıda 3 büyük tekeyleklisinden falan alacam vs. ayaştıyıyom işte yavaş yavaş ay biyan önce olaydı bebişimiz yaa çok canım çekti bak bebişi yine yaa bu arada benim adetimde leke şeklinde oluyodu yaa hatta bi kaç ay 2-3 haftaya bi damla damla ve sık adet göymeye başlamıştım yaa sonya progesteron 100 mg verdiydi doktor 4 ay kullandım öyle düzene girdi sonra 1 ay klomen kullandım en sonundada geçen ay incir kürü yaptım kendime 33. günümde adet oldum işte ve güsell adet gördüm bu sefer incir kürü sağolsun bakalım bu ay ne zaman gelcek en son 8 şubattı batım :26: ve yumurtlamadım sanırım bu ay yumurtladıysamda geç yumurtlamışımdır çünkü 14.günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10 gün daha yumurtlama dörünmüyo diyodu belkim 22. günümde falan yumurtlamışımdır ama umarım yaani :18:

oluyo tabi ne kadar nomal bi ilişki olsada biraz acıda oluyo isteksiz olunca bazen hala kasıyorum kendimi çokta rahat olamıyorum
evet onlarda engelmiş bende duyunc
a bıraktım en azından yumurtlama zamanı
benım canım cok acıyo kullanmayınca denemeye calsamm hala kendımı cok kasıyrummm ınss zmanla duzelrrrrr

su bazlı kullandıklarımmm kasmamak elımde degılkııı ozellıkle ılıskıye ılk basladıgımda canım cok acıyoooo :26::26::26::26::26:
ya neden sacaklı dyosun neden benı kıskanıyosun senn gıbı az ve kısa sacım olmadıgı ıcınmı

hem denen cevap vermek zor geldı hıı

benimde canım istemediğinde hala acıo doktora sordum kayganlaştırıcıyı su bazlı tercih et ve az kullan dedi. sıvı ıslanırsan yani acında az olur. onu da test etmil olarak çatlatma öncesi doğal maden suyu beypazarı iç

başakcım bu karacal geliyomu hayla topiğe yaa hiç görmedimde soonracıımaaa myhos pınargrkn falan? pelin geliyo galiba dimi bu karacal kim yaav taktım bal şi,mcik hiç görmedim onu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…