Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende cook gusel pembıss odalr begendım sonracm gecen kocıs oyuncaklar almıss
yemek yemek ıcın sandalyesıı oyuncak evv oyuncakk mutfakk ayy neler begendm olsaaa bı oyy gurban olurum bebgımee gelse annesı ona neler alckk ohhh

başakcım bu karacal geliyomu hayla topiğe yaa hiç görmedimde soonracıımaaa myhos pınargrkn falan? pelin geliyo galiba dimi bu karacal kim yaav taktım bal şi,mcik hiç görmedim onu :26:

myhos ve pelin geliyo sen hiç denk gelmemişin demkki diğerleride gelmediği için listeden çıkarılmak üzere

bende yeğenimin arkadaşına şapka ördüm dün başladım bugün bitti bide çiçeklerle süsledim şimdi veresim yok sanki aynısından bitane daha öremiyom gibi

abla ayıp olmasa bsey dıyecem ılskıye gıerkenn bzaen bende hala korkuyrm kaymayıncaa canım acıyoo tukuruk yada kayganlastrcı kullanyrz buda gebelıge engelmısss

sendede oluyomu:18::18:
kuzum kselim preseed jel diye bişii kullanmış hamiş kalmayı kolaylaştırıcıymış spermenler daha kolay hareket ediyomuş hem bi araştır bak gitti gidiyoda vardı hem kayganlıkda olur canın acımas
yatıorum hep zaten bengisucum. topiclerde kimi ii kimi kötü demiş bu duruma offf araştırmıycam artık
başak gittimi??

ok canım boş ver kafanı karıştırma hiç boşuna kaçtı galiba kaçak başak görünmüyo kocişimi geldiki diycem ama erkende daha gelmesi için 12buçuktan sonra geliyodu genelde

Allahın gücüne gitmesin bende öle bilgisayarım bebek resimleri, bebek kıyafet resimler, odalrı resimleri, arabası,mama sandalyesi resmiyle dolu:85::85::85::85::85: İnşallah herkez hayallerindekine hayırla, sağlıkla kavuşur

sen bana yoluk de ben sana saçaklı demeyim öle mi? canım bak bende de ilk aralar sevişme dışında herşeyi düşünüodum o arada kendini kaptırmaya çalışıp rahat olursan acı azalır bide hala 6 sene olcak benim nerdeyse hala ben bile yaşıyorum bak naz bile yaşıo üzülme

de de ıcın rahatlayacakda dee

canım ısterse helekı bebege heveslenırsem hıc acımıyo bazen kocıs cok baskı yapıyoo aaa kendımı zor tutuyom aglamamk ıcınn acıyooo gercı ben bunada sukredyorum eskıden hıcc gıremydmm 1.5 yılım zehır olduuuuu

bende yeğenimin arkadaşına şapka ördüm dün başladım bugün bitti bide çiçeklerle süsledim şimdi veresim yok sanki aynısından bitane daha öremiyom gibi
ne tatlıdır kimbilir. aynısından kendine ör sakla

bu preseed de denenmeli evet fiatı tuzlu ama bence

ilk zamanlarda benimde öyle oluyordu ağlamak istiyodum biran önce bitsin istiyodum hep öyle devam edecekmiş gibi geliyodu ama zamanla geçiyo

myhos ve pelin geliyo sen hiç denk gelmemişin demkki diğerleride gelmediği için listeden çıkarılmak üzere
evet pelinle myhos geliyodu doğru karacalı niye silmedin len ozaman listeden madem gelmiyoda pınayda gelmiyooo

ne biliyon yav kız olacağınııı pembiş şeylere bakıyoon ben iki cinse birden olabilicek şeylere bakıyom eşyaa olarak beyaz sarı lila yeşil turuncu kırmızı vs. bi tane beyaz cibinlikli süslü falan bi oyun alanlı yatak beğendim çok tatlıydııı 350 falan didi ona ama onu daha uygunada buluruz heralde

ah canım yaa sorma bende evlendim ya LCWye gittikçe ordan hep hamiş badileri alıyom yaa 7 yane falan olduydu heralde en son çok tatlılar naapiim dayanamıyoom ööyle giyebileceğim günü bekliyom onlarıı

kız olck bılyrmmmmm adıda belınay olckk

ne tatlıdır kimbilir. aynısından kendine ör sakla

bu preseed de denenmeli evet fiatı tuzlu ama bence

asıl onu dene canım o hamiş kalabilmek için kselimizin eşinin spermlerinin ileri hareketliliği yoktu canım 2 ay keçi boynuzu kürü içirdi kocişine bide o preseed jel kullandı hamiş kaldı kendide inanamadı hamiş kalmam imkansız diyodu çünkü işi zordu ama Allahım mucizesini gösterdi işte tavsiye ederim canım banada o söylemişti kullan diye kayganlaştırıcı özelliğide varki daha rahat hareket edebiliyodur canım evet fiyatı biraz tuzlu 90a 100e 115e istediğin paket şeklinde vardı o sitede ben ovulasyon ve gebelik testlisini beğenmiştim 115e olan ama almadım tabi şimdilik

hoşbulduk canım sen işten izinmi alyosun canım bir ay seninle görüşemeyecekmiyiz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
yok tatlım emekli olmayı planlıyorumm

ankaraya gideyim gelince daha güzel bir iş bakarım yada tamamen ev hatunu olurum diye planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…