Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annem adetken degıl bıtınce cunku buhardan snra ılskıye gırlıyomusss yanı ben ole anladım

haa eveet öyle bişii vardı dimii ozaman bu buharı yumurtlama döneminde yapsak şans ozaman daha çok olmasmıı? :26: yav kafam arıştı adetten sonramıı yoksa yumurta zamanımıı? yoksa yumurtlama zamanı olmazsa buhardan sonra ilişkiye girmenin ne anlamı vaykii? bizde kim ne zaman süt buhar yaptıda hamiş kaldıydı yav unuttum baak?

yesım ve sanırsam pınar yaptı cnm hanı ader bıttıkden snra 20 gunu sans en cok oldugu zmanya sanırsam oyunden oluyoo kız benımde kafamı karıstrdın

hem belkım sneın ıhtycan olmayack daha adet bılem olmdın

alaerjı derken abla pekı faydası oldumuuu:26::26::26::26:

yarın yapcm ıns faydasnı gorurum allahın ıznı ıla tabı zararı olmasında yaa

ben süt içince falan boğazlarım şişer hemen iltihaplanır onun içinde sütle yapmıyım dedim... hem ablamda maydonoz ve suyun buharında oturduğu ay hamile kalmıştı işte nasip o vesile olmuştu

kuzum bu aydan ümidim yokki belim ağrıyo hafiften ayrıca kasıklarımdada batma var adetim yaklaştı kuzum yaa biliyom ben hamiş diilim nasıl yaani adetten sonra 20 günü gerken sende benimkini yicene karıştırdın haa 14.gün yapsak iyi olur sanırım

nazooooooooooo dün gecekii geçmişi okuyabildin miiiiiiiiii

ben süt içince falan boğazlarım şişer hemen iltihaplanır onun içinde sütle yapmıyım dedim... hem ablamda maydonoz ve suyun buharında oturduğu ay hamile kalmıştı işte nasip o vesile olmuştu

hmm ozaman suda oluyo yaani bende sütle suyu karıştırıyım baarii okadar süte yazık olmasın

adetle bbek sancıları aynı olurmus umudunu kesme kuzumm hanı adet bıttıkden snra 20 gun sans oluyo ya onu dedım aklımı karstrdın senn

okudum tam 25 sayfa nerdeyse 1 satimi aldı okumak maşallah

hadi canım o kadar olmuş mu yaaaaa

dün bi konu üzerinde tartıştık haftanın hatunu neye göre seçilsinn fikrin var mı nazooo

kızlar papoştan haber var mı

aha buldum!!

papoşş kuzum yaaa Allah hakkında hayırlısı versinn canım yaa

Allah'ımmmm ne olursun tutunsunnn bebeğiiii ne olurrrrrrrr..................

canım yaaa bak bebeişin de tutunmak için ne çabalar gösteriyo suan, sen inan olacak bol bol dua et ve moralini bozmadan beklemeye çalış.herşey güzel olacak daha c.tesine var değerin zaten 5 in üstü bu değer c.tesi gidince 70 lerde olacak bak gör

iyi akşamlarrr kızlarr. nasılsınız bakem..şööyle bi geçmişi okudum akşam ben yattıktan sonra baya çene çalmışsınız olmuyo ama erken yatın sizde aklım burda kalıyo aaaa ben iyice çürük oldum çıktım,dişim hala çok ağrıyo bide bacağımda ağrı başladı,korkuyorum pıhtılaşmadan dolayı şişecek bacağım diye 1 yıl önce turp gibi olan ben 1 yılda bu hale geldim psikolojikmi ne sürekli bi taraflarım ağrıyo mutsuzluk böyle bişey olsa gerekk

yaa topikte kimse yok bende biissürü başka topikte geziyom işte hıh.. pko ve hamiş kalma topiklerinde hemde heheh ooh ooh çatlayın ooh olmazmısınız siz topiktee.. at koştururum bende böyle topiklerdee..

bengiiiiii valla senin saçını başını yolmam gerek benim yaaaaaa

bide kendi itiraf ederek gözüme sokmuşşşşş başka topiklerde fink attığınıı

bengiiii cık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cıkcık cık cık

adetle bbek sancıları aynı olurmus umudunu kesme kuzumm hanı adet bıttıkden snra 20 gun sans oluyo ya onu dedım aklımı karstrdın senn

belirtilerin benzediğini biliyorum canım zaten ama 14.günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10gün yumurtlama gözükmüyo demişti bende ondan uudumu yitirmiştim ama 22.günümmü ne hafif bi karnımda batma hissedince halvetten sonra küçükde bi ümitte olsa içime umut doğmuştu ama ümidim genede pek yok yaa pekde yatmadıydım yumurtlama yok diye bi 10-20 dk halvetten sonra kalkmayıp anca uzanmışımdır heraldee valla olurmu olur genedee allahtan ümit kesilmez

inş olmutr cnm sıtres yokk ole daha cabuk tutuyomus ayyy

hadi canım o kadar olmuş mu yaaaaa

dün bi konu üzerinde tartıştık haftanın hatunu neye göre seçilsinn fikrin var mı nazooo

kızlar papoştan haber var mı

bi fikrim yok ama kızlarda birbirine düşmüş bence seçilmesin böyle iyi yoksa seçilmek adına çirkinleşebiliriz

nasılsın basak neden gec geldın bakemmm

ah annem sorma yaaa işte kaynanayla aynı evde olunca böyle oluyor

bana kalsa işten gelir gelmez açıcam topiki ama mutfak almış başını gidiyorr sofrayı kurduk yemek yedik mutfağı topladımm anca işte

canım hepimiz aslında zor günler geçiriyoruz ama konuşmak insanı gerçekten çok olumlu etkiliyo, yoksa sürekli düşünüp duruyosun nolcak diye fırsat buldukça yazmaya çalış sende,neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah birdaha yaşamazsın öyle şeyler

topikte kimse yoksaaaaaa böölee durcan burdaaaaa

canın çok sıkılırsaa bööleee şeyler yapcan:124::124::124::124:
:122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…