annem adetken degıl bıtınce cunku buhardan snra ılskıye gırlıyomusss yanı ben ole anladım
hemen ocaktan aldığın gibi oturursanda yanarsın
adetin iyicene bitsin öyle yap... bende suyla yapmıştım süt bana alerji yapıyorda
haa eveet öyle bişii vardı dimii ozaman bu buharı yumurtlama döneminde yapsak şans ozaman daha çok olmasmıı? :26: yav kafam arıştı adetten sonramıı yoksa yumurta zamanımıı? yoksa yumurtlama zamanı olmazsa buhardan sonra ilişkiye girmenin ne anlamı vaykii? bizde kim ne zaman süt buhar yaptıda hamiş kaldıydı yav unuttum baak?
alaerjı derken abla pekı faydası oldumuuu:26::26::26::26:
yarın yapcm ıns faydasnı gorurum allahın ıznı ıla tabı zararı olmasında yaa
yesım ve sanırsam pınar yaptı cnm hanı ader bıttıkden snra 20 gunu sans en cok oldugu zmanya sanırsam oyunden oluyoo kız benımde kafamı karıstrdın
hem belkım sneın ıhtycan olmayack daha adet bılem olmdın
ben süt içince falan boğazlarım şişer hemen iltihaplanır onun içinde sütle yapmıyım dedim... hem ablamda maydonoz ve suyun buharında oturduğu ay hamile kalmıştı işte nasip o vesile olmuştu
kuzum bu aydan ümidim yokki belim ağrıyo hafiften ayrıca kasıklarımdada batma var adetim yaklaştı kuzum yaa biliyom ben hamiş diilimnasıl yaani adetten sonra 20 günü gerken sende benimkini yicene karıştırdın haa 14.gün yapsak iyi olur sanırım
nazooooooooooo dün gecekii geçmişi okuyabildin miiiiiiiiii
okudum tam 25 sayfa nerdeyse 1 satimi aldı okumak maşallah
kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 haftabenden böle işte..
kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 haftabenden böle işte..
yaa topikte kimse yok bende biissürü başka topikte geziyom işte hıh..pko ve hamiş kalma topiklerinde hemde heheh ooh ooh çatlayın ooh olmazmısınız siz topiktee.. at koştururum bende böyle topiklerdee..
adetle bbek sancıları aynı olurmus umudunu kesme kuzumm hanı adet bıttıkden snra 20 gun sans oluyo ya onu dedımaklımı karstrdın senn
belirtilerin benzediğini biliyorum canım zaten ama 14.günümde doktora gittiğimde 1 hafta 10gün yumurtlama gözükmüyo demişti bende ondan uudumu yitirmiştim ama 22.günümmü ne hafif bi karnımda batma hissedince halvetten sonra küçükde bi ümitte olsa içime umut doğmuştu ama ümidim genede pek yok yaa pekde yatmadıydım yumurtlama yok diye bi 10-20 dk halvetten sonra kalkmayıp anca uzanmışımdır heraldeevalla olurmu olur genedee allahtan ümit kesilmez
hadi canım o kadar olmuş mu yaaaaa
dün bi konu üzerinde tartıştık haftanın hatunu neye göre seçilsinn fikrin var mı nazooo
kızlar papoştan haber var mı
nasılsın basak neden gec geldın bakemmm
merhaba benimde başımdan kötü anılar geçti herkesin yazılarını okumaya çalışıyorum ama sizin bu yaşadıklarınıza rağmen hayata bağlılığınız benide kuvvetlendiriyor.Ben giriyorum internete fakat kalamadığım için internette fazla yazamıyorum okumak bıle benım için çok faydalı oluyor.Tanıştığıma memnun oldum gerçekten
Yav yine niye kimseler yok bu topikte yaa naapıyonuz bakiim siz hee? niye beni yalnız bıyakıyonuz niye beni başka topiklere itiyonuz bak başakcım bana kızmak yok başka topiklerde geziyom diye beni yalnıs bırakıyonus bende mecbur kalıyom hıh ühü iştee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?