Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sanada kolay gelsin

ben biyere kacmadım abla neden görükmedım kı:26:

sonra profiline baktım profiline bakıyormuşun ozamanda gözükmüyor
dumanda özel mesaj ayarlarıyla uğraşıyormuş

ya beni m kafam cok karısık:44::44::44: ne okudugumdan bişi anlıyom ne yazdıgımdan:18:

heheee:)) şaşkın oldun sen şimdi acabalar beynini kemiriyoooo....ama güzel düşün olumluyu çağır hep kendine olurmuuu

ozaman başka topiklere bakıp kafanı karıştırma 2 gün daha bekle tekrar test yap duruma göre

yok abla bi yere bakmıyorum pazara kadar bekleyecem bakalım inş hamısımdırde degerim yüksek cıkar ya bide süt bharı gecıktrmı o geldı aklama

ayy duman beyın bırakmayacaklar bende:18::18::18::18:

az önce sende yoktun ozaman için dedim bende özel mesaj ayarlarıyla uğraşıyordu diye
sen çalşıyordun demi sende kaçarsın zaten heran

evet cnm yaa hastayım bide çıkarım şimdi dinleneyimde iyileşeyim hemencik
ii geceleeeeerrr öptüm hepinizi ama belinay senden uzak durayım hamişssen şimdi hastalık bulaşmasınnn

yok abla bi yere bakmıyorum pazara kadar bekleyecem bakalım inş hamısımdırde degerim yüksek cıkar ya bide süt bharı gecıktrmı o geldı aklama

ayy duman beyın bırakmayacaklar bende:18::18::18::18:
sakinnnnn :) bu kadar yorma kendini canım Allah korusun negatif olursa sonuç çok yıpranırsın bak herşeye hazırlıklı ol sen yinede ok hadi öptüm seni dualarım seninle inş.hamişsindir.

selam kızlar
hamiş mi var gene
maşallah,rabbim sayıları artırsın inşallah

a.s canım hoşgeldin inşallah artsın hamişlerde sıra bizede gelsin hamile kalmayan kalmasın

senin gebelik takvimine baktımda yılın en uzun gününe denk gelmiş doğum

evet cnm yaa hastayım bide çıkarım şimdi dinleneyimde iyileşeyim hemencik
ii geceleeeeerrr öptüm hepinizi ama belinay senden uzak durayım hamişssen şimdi hastalık bulaşmasınnn

çok geçmiş olsun canım dinlenmedende geçmez yat dinlen sen ben latife yapmıştım önce sağlık gelir iyi geceler

slm cnm yok da beklemedeyız

nazemır abla senı bırakmak ıcın cıkmak ıstymrm ama acayıp üşüdüm yata gecyım telden gircemm bıraz gec yazarım kusura bakmayınn tmm mı

canım sen rahatına bak beni düşünme ben bi taraftan elişimi yapıyorum zaten yat uyuda heyacanın geçsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…