Kız seninde mi günün geçtii
Anam hakkaten noliyiiii ya maşallahhh
Yoookk sıralama bu değişmezzz
Kız seninde mi günün geçtii
Anam hakkaten noliyiiii ya maşallahhh
Yoookk sıralama bu değişmezzz
Kız iyi bakk o bengisu Allah seni ne etmesin emiiii
Tövbee olur mu öyle şey Allah isteyen herkese versin canımmm
Ben dua ederken bile ilk başkalarına sonra kendime
Nasıl istemem hamile olmanı Allah korusunn
valla canim ben de bi rus arkidesten ögrendim.. burda rus marketi var, orda satilan bi tür sos var karamelli onu aliyorsun, margarinle karistiriyorsun, milyöf hamurunun büyükleri var böyle yarim tepsi kadar 4 tane de ondan.. önce teker teker onlar pisiyor firinda, sonra kat hamur bi kat krema güzel olyuor yani.. tahminimce pudingle de güzel olur
kızlar ben geldim geçmiş baya geçmiş yani oku oku bitmedi bigün açmadım maşalah kızlar durumumu da kimde merak etmemiş moodla sevinç haricinde kimse merak etmemiş siz etmediniz ben anlatım inş bombayı patlatıcam belinaysu ve reg lisi geçen gacılarla
bugün çok yorgun hissediorum ayaklarımın altı yanıo sanki kapalı ayakkabıda kalmış yürüyüş yapmışımda yorulmuşum gbi adet ağrılarım yine başladı gelen yuk bel ağrım çok ve gözleirm yanıo komşuda oturamadı ayakta uyucaktım nerdeyse çok yorgunum çok ve bilmiorum ama önemli değişikliğim şu karın altı şiş gibi dolgun dolgun adet olamadım diemi yah iki akşamdırda baş ağrım nnüksetti
Ay Hadi bakalım inşallah gebesindir leee
Hayırlıysa hakkınızda tabi.Kız diyordum ya hani
Kasıklarım ağrıyo diye cesaretimi topladım gittim valla doktora
Enfeksiyon mantar bide kist çıktı
Çok şükür kötü bir şey çıkmadı
Kız Belinaysu ile sana artık gebe gözüyle bakıyorum ondan yazmadım
annem rabbim hepimize yastsın bu güsel duyguyuama belinaysunun ismi geçti hıh küsüm işte sen benim hamiş olmamı istemiomusun :)
Aman buu gece çok yavaşsınız bacılar hızıma yetişemiyorsunuzz:122::119::92: ben çıkayımda anacuğumla konuşayumm:102::102:
hım sen yurt dısındaydın demı kız nız o kremeyı bura bulmayızkı
bende hec belirtı yok:18:
canım bedede agrı var bende aynı şeylerden şüpe edıyorum yaa:18::18:
annem rabbim hepimize yastsın bu güsel duyguyu
cabuk gel kız
hım sen yurt dısındaydın demı kız nız o kremeyı bura bulmayızkı
bende hec belirtı yok:18:
canım bedede agrı var bende aynı şeylerden şüpe edıyorum yaa:18::18:
annem rabbim hepimize yastsın bu güsel duyguyu
cabuk gel kız
giiiiizzzzzzzzz bugündü iste gecti sayilir... askolsun yaaa diyorum ki hamissem zaten bozulcak sira... degilsem caninin sagolsun senin sirana uyarimayyy midem halen düzelmedi yaaa...
İnşallah üşütme felan değildir kızz Şaka yaptım canım benim
İlk sıra senin olsunhayırlısı olsun yaa
belinaycım sen sabırla beklemeye devam et geç döllenmeyse 2-3 günde hcg değerin artar merak etme1 veya2 sınde oluyodum hep degerım 1 gıbı bısıydı dıkkat bıle etmedım etrafımda kı herkez umudunu yıtırmedı hala hamılesın dıyolar ya
belinaycım sen sabırla beklemeye devam et geç döllenmeyse 2-3 günde hcg değerin artar merak etme
canım 1 neydı negatıf dedı inş artar ya kocam yanılma payıda olsa idrarda 2 cizgiyi duyunca dünyalar onun oldu
zor ama tabi yaa bi yerde pozitif bi yerde negatif insan altüst olur,,ama hemen moral bozma sen yinede olurmu bunu bilir bunu söylerriimmm
şöyle düşünüyyorum 1 haftalık bile olsa degerım cok dusuk 5 üstünde cıkmazmıydı ayy kafam cok karısık:44::44::44::26::26::26:
Anam noliyiii ya ben bu topiğe gelmem uğurlu oldu galiba:)
Hamile bağğyaan sayısında artış var maşallah
Sıra Bengisu da hadi bakalım sonra nazemir de sonrada Regende:)
Sonra mood da sonrada sewinçte ee en sonda bendee bu gdişlee
Ay Hadi bakalım inşallah gebesindir leee
Hayırlıysa hakkınızda tabi.Kız diyordum ya hani
Kasıklarım ağrıyo diye cesaretimi topladım gittim valla doktora
Enfeksiyon mantar bide kist çıktı
Çok şükür kötü bir şey çıkmadı
yaa aslında öyle geç döllenmede olsa adet gecikince çıkması lazımdı ama bu işlerde bazen aklımızın ermediği öyle çok şey oluyoki... 1-2 gün daha zaman ver kendine kırmızılar gelmezse tekrar test yap eğer yine negatif olursa dr a görün cnm neden gelmyo kırmızılar diye.
canım senın kırmılar geldımı:44:
nazo nereye gttn
geldim canım az ayaklarımı uzatayım dedim sonrada,yemek yiyip hemen çıkmıştık mutfağı öyle bırakmıştım onu topladım makinayı çalıştırdım,daha sonrada çamaşır attım makinaya geldim
tatlım işte bende diyorum ya ilk idrarda çok aşırı silik çıktı ama zor seçiliyodu sonra kan yaptırdık çıkmadı 4-5 gün sonra değer yükselmişti...olabiliyo yani böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?