Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben çıkayom görüşrürüz gece gelecem inş survıvoru seyrtemeye gidiyom b
Gece de burada olun heeeeeee

ayy kokarecı nasıl yedın :120: ohh ıyı gezmıssın canım yaz geldı bızde artık gezıyoruz

iyim abla işte beklemedeyim işte:26::26::26:

bekle canım inşallah beklediğine değer ne demişler geç olsun güç olmasın

ben söz veremem benimki bazen düşündüğümden erken geliyor gelmezse burda olurum
sen hem izleyip hem burda takılamıyonmu bak ben umutsuz ev kadınlarını izliyorum bi taraftan

ayy inş bizde yasarızz gebelıgıde anlatrz yaşadıklarımızı

kız heme konusup hem yazamıyonmu ben gece olamam yarın erken kalkacam

ben fazla ızleyemedım nazo cok üzüldumm haber pek izlemem ama dıkatımı cektı ya nasıl arıyolardıı allahım sabır versın peton altında kalmalarından şüpe edyolarmıs

Yokk ben çok seviyorum kokoreçii dene canım tavsiye edeirmm

tadı çok güzel diyorlar ama ben hiç merak edip tadına bakmadım kesin benim bağırsakları bozar
hem ben işkembe çorbası bile yiyemiyorum kokusundan miğdem almıyor

evet gec olsundan güc olmasın rabbım hepımıze hayrılı evlatlar nasip etsinn saglıklı

tüfek haneye gidiyom ben yaa abone oldum oraya

evet cep telefonlarının sinyalleri ordan geliyormuş

a.s hoşgeldin nasılsın teyzen gittimi

bizde eşimle belirtilerine bakmıştık sık idrara cıkma ben üşütmeye bagladı ya abla bide bişey sorcam yeşil dışkı neden olur:44:

hiç bilmiyorum insanın yediklerindende olabilir üşütmeden, bozuk yiyeceklerden, ilaçlardan ama en doğrusunu doktora soracaksın eğer birkaç gün sürüyorsa

evet cep telefonlarının sinyalleri ordan geliyormuş

a.s hoşgeldin nasılsın teyzen gittimi

hşbuldum cnm gitti teysem kocişte arkadaşlarıyla ...yarın tatil ilan etmiş kendine ...ohh bende yarın gezicem bolboll edirneye gezi düzenledik arkadaşlarla bolbol gezicemm
sen nasılsın cnmm

hşbuldum cnm gitti teysem kocişte arkadaşlarıyla ...yarın tatil ilan etmiş kendine ...ohh bende yarın gezicem bolboll edirneye gezi düzenledik arkadaşlarla bolbol gezicemm
sen nasılsın cnmm

oh gez valla fırsatını buldukça
ben iyiyim canım elişi yapıyorum bir taraftan

bende sipariş kutularımı bitirmek üzereyim wernikliyorum bi taşlarnı takmak kaldı eklicem birasdan buraya yorumlarınızı bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…