bende sipariş kutularımı bitirmek üzereyim wernikliyorum bi taşlarnı takmak kaldı eklicem birasdan buraya yorumlarınızı bekliyorumm
bitek dün sürdü annemde yedıgınden olmustr dedı:26:
Yeni Doğmuş Bebeğin Topuk İziyle Annenin Parmak İzinin Aynı Olduğunu Biliyor muydunuz.?
Çocuklar Karışmasın Diye Yüce ALLAH Tarafından Alınan '' Mükemmel Bir Tedbir...!"
bunu biliyormuydunuz kızlarr çok şaşırdımm ALLAHIMMM NELERE KADİRSİNN
Yeni Doğmuş Bebeğin Topuk İziyle Annenin Parmak İzinin Aynı Olduğunu Biliyor muydunuz.?
Çocuklar Karışmasın Diye Yüce ALLAH Tarafından Alınan '' Mükemmel Bir Tedbir...!"
günaydınlar sevgi pıtırcıklarıım
Bayram şekerleriim
Seksii hatunlarım günaydııın
Dün giremedim akşama misafirim vardı hazırlıklarla misafirlerle falan uğraştım kankamlar geldi okey falan oynadık yemekten sonrada ooh ne güzel sardııı erkende yattım zaten 12 gibi güzeel bi pattis kızartması yedim kahvaltıdada bu aralar acayip kızartma yer oldum yaavfNeysem kocişim bugün nöbetçi sizle bool bool ilgilenebilirim bugün canlarıııım Keşke sabah sabah birileri olsada sohbet etseydik yaav :26: Ha bu arada gebelik aşısı diye bir şey çıkmış bilmem gördünüzmü haberlerde gebeliği %40 artırıyormuş tüp bebek denemesi yapıpta başarılı olamayanlarda veya değişik nedenlerle hamiş kalamayanlarda bebişi değişik nedenlerle düşenlerde falan güzel işe yarıyomuş yaav kadından kan alınıp ayrıştırılıyormuş ne eksik ne lazımsa işleniyomuş o kan aşı şeklinde rahmemi ne vuruluyormuş ooh sonra gelsin bebişleeer Ay bide pahalı olmasa süper olurdu yaa pahalıdır kesin oda Nazocanım mervişim size lazım sanırım böyle bişii bu arada mervişim senin dediğin pgt yöntemimi ne bumu oluyodu canım yaa? :26::26:
oy gülümmm kıyamam kedicime bebeğimm onların günü geçti die söledimm
yoksa hergün dua ediyorum hepimiz içinnn olurmu öle şeyy ...mesela yarın komşunun mewlüdü war oraya gidicem inşallahh we hepimiz için dualar edicemmm bolbollllllll bebeğimmmm ....inşallahh seninde 9 ay boyunca kırmızıların gelmez cnmmm...
nasılsınn bu arada ..
gelcem birasdan kocişi yolculyim ok
henüz kırmızı kart yememiş bütün arkadaşlarım
göbüşleriniz dolsun inşallahhhh
sabah sabah dualarım sizlerleeeeee
yok canım henüz geçmedi geçen ay 12sinde olduydum 33 günde bi adet oluyom ya heralde 14ü 15i gibi gelir benimki :26: yaa iltihapta varla yok arası sankim koku bi oluyo bi olmuyo suyu çok içince geçiyo az içince gene koku oluyo hep öyle oluyo benimki bi garip neyseki tedavisi bol su kolay yaaniiiben dyim canım inşşaaalhhhhh bizden önce haberini alrsın bizi sevindirirsin senin günün geçmişmidi senmidin iltihap varmış diyen
aynen darısı başımıza ve göbeğimize oyyyy ne güsel olurdu şimdi içimizde kıpırtı olsa
slm hatuncuklarımmmmmmmm ayy nasıl özlemişim siziiiiiii abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv
eşim bugün gidecek evimizeee ben biras daha kalıcam. interneti olan bi komşumuz var oraya geldim. bundan sonra burdan giricem hergün ohhhhhhhhhhhh
kimse de yokmuşşşş ayolllllllneyse gidiyim ben sonra gelirim
canım menemyaerın böle olcam inş
ıııy kokoreçmii :120::120:Aynen canım kocişkomla gezdik
Bide kokoreç yedik
Ne biçim bağırsaklarımı bozduu
selam bengisucum nasılsın?nbr tatlım ?
en erken hamilelik belirtileri adet olacakmışsınız gibi olandır
her an adet oldum olacam dersiniz ama bişi olmazz
kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet
huzursuzluk gibi
ben bunları hissettim geldi gelecek dedim gelmedi
bakalım sizde neler olacak heyecanla bekliyoz valla
kuzum yaa geçmişi okuyodum 18 sayfa oku oku bitmedi bi türlğ ondan görmemişim kusura bakma canım sanada günaydın canım mutlu huzurlu haftalaar
tmm cnm önemli, değil ne demek tatlım kıs hadi inşallah hamişsindirbakalım hayırlısıyla olsun allah gönlüne göre versin cnm
Günaydın güzellikler nasılsınız?Manisa sabahından herkese günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar .Gününüz ve haftanız hatta tüm ömrünüz güneş kadar aydınlık ,gözlerinizdeki ışıltılar,yüreğinizin bir köşesinde sakladığınız güzellikler gibi olsun.Çok ama çok güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile .Saygılarımla...................Gününüz aydın olsun,neşe mutluluk dolsun.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?