hee yaa ne rahat insanlar dimi
kız ne rahatlığı korku korku
kızzz dur bizim burdaki sağlıkocağı sabah 10 a kadar kan alıyor ama sen yinede git bacım orda yönlendiriler seni meraktan öldük gelirkende testi al
nazocum hoşgeldin kızlar hepiniz hoşgeldnz tanıdık tanımadık
kızzz dur bizim burdaki sağlıkocağı sabah 10 a kadar kan alıyor ama sen yinede git bacım orda yönlendiriler seni meraktan öldük gelirkende testi al
:18::18::18: korkunun ecele faydası yok yap sende rahatla bizde
hoşbuldum canım hemen çıkacam merak ettiğim için girmiştim ama çıkmam lazım eşim izinli bugün
hepinize iyi günler sevgiyle kalın
ne korkuyosun canım benim valla ben idrarda da istediğim saat yaptım kanıda aç tok farketmez bide idrarda sabah ilk idrar diyorlar dogru sonuç veren ben öylede yapmadım. 4 saat beklemene gerenk yok hadiskocum bizi merk ettirme.
tmm canım bi iki lokma atıştırım gdicem poliklinik 15-20 dk eczanede hemen altında aç karnı gitmim ozaman
valla bugüne kadar çok rahattım biliosunuz hatta hamişimdir diyede ümidim hiç yitirmedim
tmm canım bi iki lokma atıştırım gdicem poliklinik 15-20 dk eczanede hemen altında aç karnı gitmim ozaman
ümidini yitirme
git hallet şu işi kız testte çıkacağı varsa akşamda yapsan çıkar 2 tane al testi hemen yap
ben çıkıyom oğlanın karnını doyuracağım
hadi hayırlı haberleri ver
şans dileyin lütfen dua edin boş dönmim haydi bismilllah kızlar ben kaçar sevinç gelcem burda ol kızzz idrar testi yapayıım nikolayı dinlim madem çok meraklandık
merhaba bayanlar nasilsiniz?? yine kimselerin olmadigi bi saatte geldim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?