Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne korkuyosun canım benim valla ben idrarda da istediğim saat yaptım kanıda aç tok farketmez bide idrarda sabah ilk idrar diyorlar dogru sonuç veren ben öylede yapmadım. 4 saat beklemene gerenk yok hadiskocum bizi merk ettirme.

tmm canım bi iki lokma atıştırım gdicem poliklinik 15-20 dk eczanede hemen altında aç karnı gitmim ozaman

şans dileyin lütfen dua edin boş dönmim haydi bismilllah kızlar ben kaçar sevinç gelcem burda ol kızzz idrar testi yapayıım nikolayı dinlim madem çok meraklandık

valla bugüne kadar çok rahattım biliosunuz hatta hamişimdir diyede ümidim hiç yitirmedim

ümidini yitirme

tmm canım bi iki lokma atıştırım gdicem poliklinik 15-20 dk eczanede hemen altında aç karnı gitmim ozaman

git hallet şu işi kız testte çıkacağı varsa akşamda yapsan çıkar 2 tane al testi hemen yap
ben çıkıyom oğlanın karnını doyuracağım
hadi hayırlı haberleri ver

tmm bebem tmmm yapıcam destekleriniz rahatalttı benii bende kaçar nikocum tşk ederim geldimde hemen yazıcam

merhaba bayanlar nasilsiniz?? yine kimselerin olmadigi bi saatte geldim galiba

şans dileyin lütfen dua edin boş dönmim haydi bismilllah kızlar ben kaçar sevinç gelcem burda ol kızzz idrar testi yapayıım nikolayı dinlim madem çok meraklandık

canım hayırlısı olsun :18::18: bekliyoruz belinaysu ne yaptı acaba :18::18:

merhaba bayanlar nasilsiniz?? yine kimselerin olmadigi bi saatte geldim galiba

ben burda sayılırım

:18::18: ayyy şu hamiş adaylarından güzel haberler gelse bari yaaa :18::18:

:26::26::26::44::44:

kızlar dünden beri çok kötü hissediyorum kendimi
dün yan komşum geldi anlattıklarına inanamadım yaaaa
daha 5 aylık evli 4 aylıkta hamile bu kadın evlendi kaynana kayınbaba yok diye benle otur demiş
evi benim yan daireye döşediler bunlar kaynanada kaldılar
kadına yapmadıkları kalmamış ne eziyetler etmişler en son namusuna iftira atmaya kalkmışlar
kadın dayanamamış karnındaki babağine bile acımadan intihara kalkışmış
hastaneye zor yetiştirmiş kocası midesi felan yıkanmış neyseki bebeğe bişi olmamış
evine geldi komşum eve gelmek istiyorum izin vermiyorlar diyor
hastaneye kaldırdıklarında kaynana eve gelmiş altınlarını çalıp gitmiş
komşum farkedince biz almadık eve gelen acil servis doktorlar almıştır demişler
komşumda polise haber vermiş altınlar kaynanada çıkmış
5 ayda daha neler neler yaşanmış düşünebiliyormusunuz
gözü ne kendi canını ne de bebeğini görmemiş
offffffff offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…