ciddimisin kız diğer testi yaptım onun çizgi çıan yerde çöküklük gördüm ondan çıkmadı sanırım inşallah öleyim dimi kasıklarım her kalkışımda batıo kaynanayla görümce gelicek not vercekler:)
canım benim ona kalırs abende de hiç ümit yoktu ama allah umarım yarın herşey güsel olucak tam kesinleşicek dua edin yine
kız o testi yaparken görmen lazım sicim sicim terledim tansiyonum düştü resmen sonra siilk çizgiyi gördüm ya tüylerim diken diken oldu görmen lazımdı halimi yarında inş hayırlı haber alırım gerçi ertesi gün alıncak sonuçolumlu düşün öyle olsun tatlım dualarım seninle inşallah bebişin gelecek güzel annecik
hamilemiyim diyeeee not vercekler teste bakıcakmış ne önemli idrarım varmış benim beee gören gelio:)
kıs hadisko bana hava verilmesi gerekiyomuş öyle açılıyomuş tıkalı kanallar korkuyorum dktr biraz canın yanabilir dedi :18:ben ne zaman karar verirsem yapacaklar üffffffffffbilmiyorum napayım bi boşver diyorum bide yaptır gitsin diyorum ay zaten havalıyım temelli havalı olucam uçmayayım daha çok havalara kısss
allah allah dktrmu onlarbaksınlar bakalım idrarına taabikide çok önemli kıs ne dicekler kocişin baktımı?
kız o testi yaparken görmen lazım sicim sicim terledim tansiyonum düştü resmen sonra siilk çizgiyi gördüm ya tüylerim diken diken oldu görmen lazımdı halimi yarında inş hayırlı haber alırım gerçi ertesi gün alıncak sonuç
kıyamam sana ama insan öyle oluyo walla o bekleme süresi sanki bin yıl gibi bende öyle olmuştum oğlanlarda ne güzel ya tatlı bekleyiş bunlar sonucun güzel olacak cnm herşeyin hayırlısı kuzum allah gönlüne göre versin cnm benim
deseydin gerek yok benim havam yete bana die ee korkulcak bişi oksa çok istiyosan belki rabbim bide kız çocuğu verir yani acısına katlanıcan tehlike içermiosa yaptır
kız utanmasawcye gelcek o benden dhaa heycanlı diom git yani çıkmadı dicem de başından ayrılmıo diom ya çok değerlimiş bundan sonra kıymetini bilicem çişimin israf etmicem ona süpriz yapıcaktım ama olmadı
ben bi namazımı kılım gelim şükrümü edeyim yarın güsel sonuç alayım gelcem bekleyhin sevinç yorum yap geldimmi okucamm
hadiskoo kızım hamilesin o zamannnnnnnn
silik milik çıkmış işte
kız olurmu olur valla şuan içimde bi umut var bak pkoyla ilgili bi sitedi biri ne yorum yapmış bizee ay sevindirik oldum valla yaa o yorumu görüncee 7 milimle hamiş kalmış kadıın 52:bu arada insülin direnciyle alakısı nasıl olayi yaa bilen varsa anlatsın banadaa :26::26:
ben de yılların pcos'lusuyum. senelerce envai çeşit kadın doğumcuya gittim ve bir allah'ın kulu da insülin ölçümü yapmadı. ne zaman ki endokrinoloğa gittim, pcos ve insülin direncinin ikiz kardeş gibi olduğunu öğrendim. insülin direncimi kırmak için uygulanan tedaviyle de evliliğimin 5. yılında gebe kaldım. arama motoruna pcos ve insülin direnci ilişkisi yazarsanız göreceksiniz. bir de ben kadın doğumcumun yumurtlama olmamış dediği ay gebelik elde etmiştim. onlar 10'un altını yumurtlama yok sayıyorlar bizi 28 günde bir regl olan normal kadın gibi değerlendirdikleri için. oysaki gebe kaldığım ay sadece 7 idi değerim. endokrinoloğumsa 2'yi geç yeter demişti. kısacası enokrinoloji servisinden randevu alın ve bebek istediğinizi mutlaka belirtin. kan verme saatinizse 8-9 arası olsun en az 8 saat açlıkla.eğer gittiğiniz gün yetişmezse o saate ertesi sabah kan verin. gerçek değerler sadece bu saatlerde çıkar. allah herkese anneliği tattırsın.
hahah dimi ama toto devirip yatarmı insan mutlu haber alcek zamaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?