Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üzülme canım maşallah iki tane oğluşun var allah onlara uzun ömür versin.ama tedavi zorlu bi süreç değilse yaptır bide bakarsın kızın olur ne güzel annesi gibi güzeller güzeli bir prensessin olur fenamı

elim ayağım titrio cvp verin lütfennnn

allah seni emi titrer tabi kızım anne olacan inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerrrrrrrrrr

hürrem canım senin iki çocuğun yokmu yaaa
tüpler nasıl tıkanmış
üzülme canım herşeyin tedavisi var

meraklı hanımlar hani nerdesiniz sabahtan beri laf atıodunu<z git artık yap şunu die sevinçççç saç kalmıcak anam sende yola yolaa bak yolarım gelirsem oraya cvpları alım a mı diyim be mi diyim c mi diyim

canım benim ona kalırs abende de hiç ümit yoktu ama allah umarım yarın herşey güsel olucak tam kesinleşicek dua edin yine

evet havan kimsede yok maşallah
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun şifa versin Allahım inşallah

kız sabah erkenden git öğleden sonraya yetişir sonuçlar
ben onları yolarım gelirsem

eee ne tepki verdi kızzz

amin cnm sağol allah oğluşlarımı bana bağışlasın.Tedavi biraz zormuş canım biraz yanarmış tatlım bilmiyorum napayım prensesemi bakalım önce açtıralımda tüpleri havalanayımda bakıcaz artık

bazı insanlar bizim çocuğumuz var diye şanslı görüp heç bişi yaşamadık sanıyor
bak benim bir oğlum var ona kardeş yapacam diye
3 tane düşük yaptım şimdi genetikti kromozomdu araştırılıyor
bitmiyorki sıkıntı

neyse kızlar ben kaçtım oğluşlarım gelecek grşrz kendinize iyi bakın kocaman öptüm sizi :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…