selammmmmmm güzellikler nasılsınız?napıyosunuz .Benim canım çok sıkkın dktra gittim bugün muayene oldum tüplerim tıkanmış istesemde hamiş kalamazmışımtedavi olmam gerekiyomuş malesef öffffffffffffff
galiba ama üzülmemek için deilmişim gibi yapıcam yarından sonra belli olucak
kızlar kime diorum bennntesti yaptım iki dne aldım ilkinde 15 dk sonra silik çizgim çıktı ikinciiyide yapıorum emin olamadım c koyu çizgi t silik ama görünüoo hamilemiyim kan testi yarın vercekmişim ertesi gün sonuç alıcakmışım aile doktorum çıksada çıkasada gel kan testi yapıcam dedi annemi oluorum şimdi
elim ayağım titrio cvp verin lütfennnn
galiba ama üzülmemek için deilmişim gibi yapıcam yarından sonra belli olucak
selammmmmmm güzellikler nasılsınız?napıyosunuz .Benim canım çok sıkkın dktra gittim bugün muayene oldum tüplerim tıkanmış istesemde hamiş kalamazmışımtedavi olmam gerekiyomuş malesef öffffffffffffff
ciddimisin kız diğer testi yaptım onun çizgi çıan yerde çöküklük gördüm ondan çıkmadı sanırım inşallah öleyim dimi kasıklarım her kalkışımda batıo kaynanayla görümce gelicek not vercekler:)
meraklı hanımlar hani nerdesiniz sabahtan beri laf atıodunu<z git artık yap şunu die sevinçççç saç kalmıcak anam sende yola yolaa bak yolarım gelirsem oraya cvpları alım a mı diyim be mi diyim c mi diyim
canım benim ona kalırs abende de hiç ümit yoktu ama allah umarım yarın herşey güsel olucak tam kesinleşicek dua edin yine
hamilemiyim diyeeee not vercekler teste bakıcakmış ne önemli idrarım varmış benim beee gören gelio:)
kıs hadisko bana hava verilmesi gerekiyomuş öyle açılıyomuş tıkalı kanallar korkuyorum dktr biraz canın yanabilir dedi :18:ben ne zaman karar verirsem yapacaklar üffffffffffbilmiyorum napayım bi boşver diyorum bide yaptır gitsin diyorum ay zaten havalıyım temelli havalı olucam uçmayayım daha çok havalara kısss
kız o testi yaparken görmen lazım sicim sicim terledim tansiyonum düştü resmen sonra siilk çizgiyi gördüm ya tüylerim diken diken oldu görmen lazımdı halimi yarında inş hayırlı haber alırım gerçi ertesi gün alıncak sonuç
kız utanmasawcye gelcek o benden dhaa heycanlı diom git yani çıkmadı dicem de başından ayrılmıo diom ya çok değerlimiş bundan sonra kıymetini bilicem çişimin israf etmicem ona süpriz yapıcaktım ama olmadı
üzülme canım maşallah iki tane oğluşun var allah onlara uzun ömür versin.ama tedavi zorlu bi süreç değilse yaptır bide bakarsın kızın olur ne güzel annesi gibi güzeller güzeli bir prensessin olur fenamı
evet havan kimsede yok maşallah
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun şifa versin Allahım inşallah
amin cnm sağol allah oğluşlarımı bana bağışlasın.Tedavi biraz zormuş canım biraz yanarmış tatlım bilmiyorum napayım prensesemi bakalım önce açtıralımda tüpleri havalanayımda bakıcaz artık
neyse kızlar ben kaçtım oğluşlarım gelecek grşrz kendinize iyi bakın kocaman öptüm sizi :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?