yok canım yanlış anlayacak bir durum yok aşkolsun tatlım
olsun canim, ben söyliyimde, malum yazarken duygular tam olarak ifade edilemeiyo, en iyisi aciklama yapmak.. insallah her sey yoluna girince senin de bebisini hep birlikte sevicezzzz
inşallah canım hayırlısıyla
ben şimdilik beklemedeyim ama sizlerin
güzel haberlerini alırızda seviniriz inşallah
hadiskooooo hamişmisisnnnnnnnnnnnnhaydiiii hayırlı olsun kan testinde de kesinlşir inşallahhhhhhhhhhh...o zaman daha çok sevinicem
ayyy kızzz başaka bak okudu okudu kaçtı
hadiskooooo hamişmisisnnnnnnnnnnnnhaydiiii hayırlı olsun kan testinde de kesinlşir inşallahhhhhhhhhhh...o zaman daha çok sevinicem
sonra yine gelir canim, malum taze hamis belki iyi hissetmemistir felan.. ayyyy bereket duasi felan okuyalim yaa topigedaha da artsin hamislerimiz..
emin olamadım görümcem geldi yenge yok ya negatif bu dedi nasıl ya dedim arkadaşlar silik çıkmış hamile olduklarını öğrenmiş nasıl oluo peki dedim bilmiom valla dedi eşim dioki o hiç yapmadından bilmio ha dio o tam kırmızı çıkçak die düşünüo kesin dio bakalım inş moralim bozuldu kız silik pembesi azcık görünüo
emin olamadım görümcem geldi yenge yok ya negatif bu dedi nasıl ya dedim arkadaşlar silik çıkmış hamile olduklarını öğrenmiş nasıl oluo peki dedim bilmiom valla dedi eşim dioki o hiç yapmadından bilmio ha dio o tam kırmızı çıkçak die düşünüo kesin dio bakalım inş moralim bozuldu kız silik pembesi azcık görünüo
hadiskocan gelmeni bekliyordum tebrik etmek icin ben de... kuzum ben de netten baktim da, idrar testlerinin cikmasi icin 7-10 gün kadar beklemek gerekiyormus, idrara anca yansiyormus.. en iyisi yarinki kan testine göre davranmak canim.. ama silik de olsa pozitiftir yani niye moralini bozdularkiinanma sen onlara valla bak, burdaki kizlar artik bu konularda uzman oldular resmen, arastirmayan bilmez bunu.. he yumurtlama testi olsa tamam, silik olunca pozitif sayilmaz illa koyu olacak, ama bu ßhcg testi, bebegin olmadigi durumda vücut bu hormonu üretmez, cizginin koyulugu da idrara gecme oraniyla ilgilidir.. bence icini ferah tut tatlim..
aferin kız ne güzel anlatmışsın
testin kutusunda yazar zaten gebelik yoksa tek çizgi çıkar
hem hamiş değilsem kırmızılar neden gelmedi diyememiştir o bak şimdi ya
kızımızın moralini sıfıra düşürmüşler hamiş hamiş üzmüşler
hadiskocan gelmeni bekliyordum tebrik etmek icin ben de... kuzum ben de netten baktim da, idrar testlerinin cikmasi icin 7-10 gün kadar beklemek gerekiyormus, idrara anca yansiyormus.. en iyisi yarinki kan testine göre davranmak canim.. ama silik de olsa pozitiftir yani niye moralini bozdularkiinanma sen onlara valla bak, burdaki kizlar artik bu konularda uzman oldular resmen, arastirmayan bilmez bunu.. he yumurtlama testi olsa tamam, silik olunca pozitif sayilmaz illa koyu olacak, ama bu ßhcg testi, bebegin olmadigi durumda vücut bu hormonu üretmez, cizginin koyulugu da idrara gecme oraniyla ilgilidir.. bence icini ferah tut tatlim..
canım benim inşallah dediniz gibidir ferahladım ama oda bilmiodur belkide yarından sonra haber vercem çok heycanlıyım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?