Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm

regen hadısko sız ne yaptınız kılar

Allah allah canım tam olarak kaç gün gecikti
hadiyesninde silik çıkmış
şimdi okuyunca üzülür
canım hayırlısı bekle bakalım

hadısko sılıkmı cıktıı tatlım esım dok aramıs gecc dollenme oldugu ıcın sılık cıkmıstr dedı uzulme ıns bebgın senledır

kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm

regen hadısko sız ne yaptınız kılar

allah allahh
valla diyecek bişe bulamıyorum
Kırmızı kartı yememişsin bekle bakalım canım yaaa
:44::44::44:

hadısko sılıkmı cıktıı tatlım esım dok aramıs gecc dollenme oldugu ıcın sılık cıkmıstr dedı uzulme ıns bebgın senledır

Kızlar benim kafam cook karışık yaaa ne yapacam ayın 2 de olmam lazımdı bugün 9 oldu gelen giden yok

evde yaptığın testlerin ikiside aynı markamı canım aynıysa başka bi marka daha dene bende de silik çıkmıştı ilk yaptığımda geç döllenme olabilir gerçekten inşallahta öyledir canım ben 3 ayrı test yapmıştım

hadisko seninde silik çıkmış testin canım inşallah seninde bebişin geliyordur

canım geçen ki başka bi marka bugün iki ayn i 3 de silik çıktı ya ama kanda çıkmıyo kafa bozacam 9 ayın sadece göğsüm de sizi var başka belirti m yok

canım geçen ki başka bi marka bugün iki ayn i 3 de silik çıktı ya ama kanda çıkmıyo kafa bozacam 9 ayın sadece göğsüm de sizi var başka belirti m yok

ozaman geç döllenme ihtimali yüksek gibi tabi Allah bilir yinede hayırlısı olsun hakkında göğüs kasık ağrısı zaten erken belirtileri gebeliğin ben kasık ağrılarımdan şüphelenip test yapmıştım zaten

kız görümcen evlimi kaç tane doğurmuş de bakim bana
sıkma canını bak enerjini çok düşük buldum haaa

kız evli bebeği 6 aylık oldu nerdeyse de o ilk kanda öğrenmiş dedim ozaman sen bu testi yapmadın bide şöle bişi sölediler ben ilk duydum denim bakalım idrar yapıp bi kaba limon sıkıcakmışız 5-6 damla kadar karıştır bekle sümük gibi zıvık zıvık olursa oda hamilelik gösteriomuş bu denenmiş

yah silik umut veriomu bilemedim ki ah görümce saçını başını yolcam yaaa nasıl moralim düştü belinaycım merak etme erken gebelik diye bişi varmış belki biz ona denk geldik bekleyelim bazı insanlar 1 ay bekliolar belli mi olur

ınş geç döllenmedir canım dua et yarın gidece m dok bakalım
evt ama c koyu çıktı t silik çıktı görümcem yenge bu çok silik dedi ama gözle görülüo pembesi çok azdı

canım bi çok kişi o şekilde öğrenmiş benim de teyzem öyle öğrenmiş çöpe atmış çok az silik diye benim 3 silik çıktı bakalım 2 kan verdim negatif off

bak cnaım bide ultrosonla kendini muayene ettir dış gebelik diyipte korkutmım nolur nolmaz kanda çıkmayabiliomuş bi yarın sor de bakın de bişi varmı deeee

dok eşime demiş erken geceliktir çıkmaz diye of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…