kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm
regen hadısko sız ne yaptınız kılar
kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm
regen hadısko sız ne yaptınız kılar
evde yaptığın testlerin ikiside aynı markamı canım aynıysa başka bi marka daha dene bende de silik çıkmıştı ilk yaptığımda geç döllenme olabilir gerçekten inşallahta öyledir canım ben 3 ayrı test yapmıştım
hadisko seninde silik çıkmış testin canım inşallah seninde bebişin geliyordur
canım geçen ki başka bi marka bugün iki ayn i 3 de silik çıktı ya ama kanda çıkmıyo kafa bozacam 9 ayın sadece göğsüm de sizi var başka belirti m yok
kız görümcen evlimi kaç tane doğurmuş de bakim bana
sıkma canını bak enerjini çok düşük buldum haaa
hadısko sılıkmı cıktıı tatlım esım dok aramıs gecc dollenme oldugu ıcın sılık cıkmıstr dedı uzulme ıns bebgın senledır
allah allahh
valla diyecek bişe bulamıyorum
Kırmızı kartı yememişsin bekle bakalım canım yaaa
:44::44::44:
yah silik umut veriomu bilemedim ki ah görümce saçını başını yolcam yaaa nasıl moralim düştü belinaycım merak etme erken gebelik diye bişi varmış belki biz ona denk geldik bekleyelim bazı insanlar 1 ay bekliolar belli mi olurevde yaptığın testlerin ikiside aynı markamı canım aynıysa başka bi marka daha dene bende de silik çıkmıştı ilk yaptığımda geç döllenme olabilir gerçekten inşallahta öyledir canım ben 3 ayrı test yapmıştım
hadisko seninde silik çıkmış testin canım inşallah seninde bebişin geliyordur
hadiskocuğum moralini düşürme hemen bak bebiş vardır kız göbüşünde
üzülmesin bebeğimiz
ınş geç döllenmedir canım dua et yarın gidece m dok bakalımozaman geç döllenme ihtimali yüksek gibi tabi Allah bilir yinede hayırlısı olsun hakkında göğüs kasık ağrısı zaten erken belirtileri gebeliğin ben kasık ağrılarımdan şüphelenip test yapmıştım zaten
evt ama c koyu çıktı t silik çıktı görümcem yenge bu çok silik dedi ama gözle görülüo pembesi çok azdı
ınş geç döllenmedir canım dua et yarın gidece m dok bakalım
canım bi çok kişi o şekilde öğrenmiş benim de teyzem öyle öğrenmiş çöpe atmış çok az silik diye benim 3 silik çıktı bakalım 2 kan verdim negatif off
yah silik umut veriomu bilemedim ki ah görümce saçını başını yolcam yaaa nasıl moralim düştü belinaycım merak etme erken gebelik diye bişi varmış belki biz ona denk geldik bekleyelim bazı insanlar 1 ay bekliolar belli mi olur
dok eşime demiş erken geceliktir çıkmaz diye of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?