kizlar merhabaaaa noluyo burda yaaa anlatin bi bana accik ozet gecin hadi...nasilsiniz bakalim
gülegüleeeee yine gellllllbenim kociş yeni geldi çay istiyor bacılar görüşürüz sonra bye
seraaaayyyy canııııımmmmmmm hoşgeldiiiinnnnnnn
hosbulduk dumancimmmm nasilsiinnnn? kizlar cepten giriom zor oluo cekmio falan filan yazamazsam kusura bakmasin kimse
belinaysu,hadisko ve regenin günü geçti.regeni bilemiyorum test yaptımı ama belinaysuyla hadisko idrarda silik 2.çizgiyi gördü, belinaysu kan yaptırdı ama negatif ama ona rağmeeen hala idrarda 2.çizgi çıkıyo:26::26: hadiskoda bugün kan verdi teeeeee çarşamba çıkacak sonucu
sen nasılsın canım????
belinaysu,hadisko ve regenin günü geçti.regeni bilemiyorum test yaptımı ama belinaysuyla hadisko idrarda silik 2.çizgiyi gördü, belinaysu kan yaptırdı ama negatif ama ona rağmeeen hala idrarda 2.çizgi çıkıyo:26::26: hadiskoda bugün kan verdi teeeeee çarşamba çıkacak sonucu
sen nasılsın canım????
ok cnm sıkıntı yokiyim bende biraz grip oldum ama atlatıyorum yavaş yavaş
kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm
regen hadısko sız ne yaptınız kılar
kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm
regen hadısko sız ne yaptınız kılar
allah allah niye ki yaa... kuzum sen bi dra git.. hani kanda ciksa idrarda cikmasa o mantikli.. ama nasil oluyo da idrarda cikiyo kanda cikmiyorki. acaba test yaptirdigin yerde bi sorun olabilirmi ki??
hadiskodan haberin olmustur canim.. benim de anyi henüz test yapmadim gelen giden de yok.. malum belki de benim önceden de oldugu gibi siradan bi gecikme de olabilir.. bekliyorum daha, bu hafta benim de belli olur muhtemelen.. öyle iste
Sen evde test yapmadın mı daha:26:
yok canim yapmadim.. yani daha 4gün gecikti.. iki ay öncesinde 10 güne yakin gecikmisti.. yani belki yine gecikmedir diye düsünmek istemiyorumbiraz daha bekleyim bakayim bari bir haftayi tamamlasin.. belki gelir o zamana kadar..
üzülme canım yaa belkim rahim filmi çekinmeyle falan açılır çünkü olanlar oluyo öyle tedaviside basittir sanırım dimi? :26: neyseki oğluşların var canım aslan gibim 2 tane inşallah 3.süde gelir yaa üzülme sen yeterkiselammmmmmm güzellikler nasılsınız?napıyosunuz .Benim canım çok sıkkın dktra gittim bugün muayene oldum tüplerim tıkanmış istesemde hamiş kalamazmışımtedavi olmam gerekiyomuş malesef öffffffffffffff
meraklı hanımlar hani nerdesiniz sabahtan beri laf atıodunu<z git artık yap şunu die sevinçççç saç kalmıcak anam sende yola yolaa bak yolarım gelirsem oraya cvpları alım a mı diyim be mi diyim c mi diyim
bengisu sende ne alem senin günün kaç gün geçmişti
kızlar kime diorum bennntesti yaptım iki dne aldım ilkinde 15 dk sonra silik çizgim çıktı ikinciiyide yapıorum emin olamadım c koyu çizgi t silik ama görünüoo hamilemiyim kan testi yarın vercekmişim ertesi gün sonuç alıcakmışım aile doktorum çıksada çıkasada gel kan testi yapıcam dedi annemi oluorum şimdi
Hıı yani daha öncede yaşadın böyle bi,r şeyi
ama inşalah bu kez hiç gelmez ve hamilesindir
insallah canim ne diyim.. zaaman göstercek en oldugunu, bekleyip görcem..
sen nasilin??
insallah canim ne diyim.. zaaman göstercek en oldugunu, bekleyip görcem..
sen nasilin??
Selam hatuncuklarım nasılsınııız?ben biraz kötüyüm ama yaa miğdem bi tuhaftı yoğurt falan yiyince biras düzeldi zehirlendiysem kokudan diye yediydim :26: ay inşallah bebişim varsada bişii olmamıştır ona yaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?