Başak bi de benim bat 10 mayıs yap
Başak bi de benim bat 10 mayıs yap
yok abla uyandgm dan beri yatıyorum adet oldum diye gitmedimdoktora gittinmi tatlım:26::26::26::26::26::26:
canım inşallah yakındır bebeğinin sana gelmesi bukadar üzülme daha çok gençsin
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
belinaysu+,
sara_28+,
hadisko+
selamlar
belinayım annem kafayı yimişin sen yavrumm kıyamam sana ne oldu geldimi kırmızılar:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkuyorummmm
mutluyumm
icimden oynamak geliyoo
aglamakkkkkk
:84::84::84::84::84::84: hemde bagıra bagıra aglamak geliyoo
:122::122::122::122::122: şimdide zıplamak :124::124::124::124: oynamak
:44::44::44::44: ama kafam cok karısık
kızlar şuan icide bulundugum durum buu
kendımı delırmıs hısedıyorumm:101::101::101::101::101::101: bu sonuc cıkana kadar inş dayanabılırım
canım gebelik için vercektim tansiyonum düşünce yetişemedim yarı yoldan döndüm çok kötü oldum yaaaa
yok abla uyandgm dan beri yatıyorum adet oldum diye gitmedim
bu kadar geçilmesi umutlandır di abla gene şükür adet oldum bi sorun var diye korkmaya başladım
canım inşallah yarın kanda da pozitifi görürsün boşver giden para olsun
bugün üzüldün ama yarın inşallah hatırlamazsın sevinçten bunları
hoşgeldin canım nasılsın
geldi başak 10 gün gecikme y lebelinayım annem kafayı yimişin sen yavrumm kıyamam sana ne oldu geldimi kırmızılar
canım benim üzülme olur böyle şeyler daha çok gençsin nazocumun dediği gibi.ben gebelik testi için değil hani bu kadar gecikip idrarda silik çzgi çıkıpta kanda çıkmamasını araştırmak için doktora gitmedinmi diye sormuştum.
arkadaşlar merhaba ben de hamile kalmaya çalışanlardanım var mı burda bana da yer
slm kızlar myhoşcumm cvp veremedm mesajına şu an geçmişi okuyom daha 100den fazla sayfam var
slm kızlar myhoşcumm cvp veremedm mesajına şu an geçmişi okuyom daha 100den fazla sayfam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?