Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohhhhhhh ne güzel kızzzzzzzzz hadi bakalımmmmmm kocaman göbüşşş sağol bi tanem inşalllah sende sorunsuz rahatça atlatırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

annemm kuzummmm keseyi görmeye devlete gitmiştim ama kalp atşlarını dinlemeye o hastaneye gitcektim. ayy herkes ordan şikayetçi neden acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kız namazımda dedim başak arkadaşımız hamile allahım hayırlısıyla sağlıklı dünyaya getirsin dedim

Allah razı olsun gönlüne göre versinnnnnnn bende dua ediyorum devamlı sizler içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik

çok sıcak su düşüğe neden olur onun için sen dikkat et kendine yinede ne olur ne olmaz

nazocum canım yaaaa sesini de duydum kızlar nazonun çok tatlı hanımhanımcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoş bir sesi varrrrrrr

kuzum 2 haftadır falan doğru düzgün dinlenemedim hep işlerim oldu sonra eşim geldi gezdik anıtkabire falan gittikk yerimizde durmadık iş yaptım annem rahatsızdı temizlik falan ohoooo gece geç yattımmm sabah erken kalktımm anlamadımm dinlendiğimden. çok yorulduğumda kasıklarımda ağrı oldu hasta olucakmışım gibi dinlenince geçti. hala ara ara iğneler batıyo inşallah sorun olmz

başak canım sende gözlerinde yanma oldumu uykusuzluk gibi durum ben bu sabah kalktım gözlerimi yıkıom yine yanıo açamadım herhalde ondan kimlği kaybettim tühhhh

Başak lokman ben de sevmiyorum kis var dedi onun üstüne 3 dok baktı yok dedi nafiz de de fatma diye bi dok övüyolar adet bitimin de bir yıl oldu diyece m ilaç tedavisine başlamak istiyorum

beni utandırıyon hem senin sesinde çok hanım hanımcık maşallah
canım ya neden kendini okadar yoruyon dikkat etsene kendine yavaş yavaş yap işleri kendinden değerlimi

ayyy ewet cnm yaa eklicektim kısmet olmadı kociş geldi ewe onunla uğraşırken unuttum gittim...bitti bitti sahibine teslim ettim bile ...hmn resim ekliyorummmmm tatlımm..

Mood sana yazdığım başak msj altına gitmiş kusura bakmayın zor yazıyorum
cnm test için demiyorum .....genel muayene içinn dr.a git ...bende bu ay regli olursam direk 3.günü gidicem dr.a

cnmm sen boşwer geçmişi bukadar düşünme 2 anlısın ağır gelir yorma kendiniii bebeğimm....gülümm değerin kaç çıkmıştıı senin

selam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. Bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik
canım çok sevndm tatımmm .. Sağolb itanem anlamaya çalışıyorum duygularımı çok garip dimi. Artık erken yatan hamişleri anlıyorumm erken yatmamız lazıımmışşşş
başak canım sende gözlerinde yanma oldumu uykusuzluk gibi durum ben bu sabah kalktım gözlerimi yıkıom yine yanıo açamadım herhalde ondan kimlği kaybettim tühhhh
yok annem olmuyo neden acaba
başak lokman ben de sevmiyorum kis var dedi onun üstüne 3 dok baktı yok dedi nafiz de de fatma diye bi dok övüyolar adet bitimin de bir yıl oldu diyece m ilaç tedavisine başlamak istiyorum
bende figen e gittim sanırım siyah saçlı tatlı bi kadın çok sevdim. Ayy figeniydi adı ya unuttum ama. Bu lokmanda ne varsa kimse sevmiyor
beni utandırıyon hem senin sesinde çok hanım hanımcık maşallah
Canım ya neden kendini okadar yoruyon dikkat etsene kendine yavaş yavaş yap işleri kendinden değerlimi
tabiiki değil ama kuzum ev dağınıkken oturamıyorum ben ya . Annemin yaptığı işide beğenmiyorum. Aslında tabiiki güzel yapıyo ama illa bende el atacam offf
a

cnmm sen boşwer geçmişi bukadar düşünme 2 anlısın ağır gelir yorma kendiniii bebeğimm....gülümm değerin kaç çıkmıştıı senin
kuzum değerim 3170 çıkmştıı

nazomm geçen sana telefonda yanlış dimişim değerimii

canım yaa bi tanem inan bende çok istiyorum senin de hamiş kalmanıı inşallah tatlşımmm dua ediyorumm.. Evet bengicikk karnım çok ağrırken HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENDM

KAYNANA ARADI BU ARADA 2 GÜN SONRA.. NUMARAMI MI BULAMAMIŞŞ KAYBETMİŞ BİŞİLER OLMŞ AMA PEK DİNLEMEDİM NE DEDİĞİNİ

Son düzenleme:

önemli değil canım hamişlikten olmuştur unutkanlık

inşallah bebeğimmmm inşallahh çok beklemezsinnn

canım erken yatmayı bırak gündüzleride işyerinde uyuyorum bu aralar. süreklibi uyku halii. sende işi gücü boşver uyu kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…