özledim seni kızz geçmişi okuda gel bakalım
yok anam belinaydan haber yok en son kırmızı kart yoktu daha
ama hadiyenin hamile olma olasılığı çok yüksekkk
kızz ayağını iyi sürüdün inşallahhh
Başak canım burda hangi dok gittin hastane
aminn inşallaahhh
kız fırsat buldukça dinlen yorma kendini de bebeemizide
sıcak suyla duş felan alma haaa
neden kızz sıcak sudan ne olur
ohhhhhhh ne güzel kızzzzzzzzz hadi bakalımmmmmm kocaman göbüşşşgünaydın kızlarrrr bu sabah çok mutlu oldummm başakcım beni çok mutlu ettin canım allah hiç bir aksilik olmadan doğumunu gerçekleştirsin valla çok mutlu oldum hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere gelsin göbüşün kocaman olsun taşıyama emi
BAŞAAAAAK BU UYARIMI DİKKATE ALLLLL... sincan da L.hekim diye bi hastane varya( direk yazmayım adını reklam olmasın anladın sen) aman oraya gitme valla olan bebeği yok gösterirler sanaaaaa ben bi krer hamileyken acile gittiydim akşam da burnumda getirdiler hamile hamile kavga ettim gecenin bi yarısı personelle,,, valla hiiiç önemsemiyolar acilmiş hamileymiş bilmem ne...
kız daha minnoşmuş o 4 haftalık yerim ben onu, keseyi görmeniz güzel ama erken çıkmış ortaya,birde değerin yüksek baya kız ikiz olmasınnn
Başak hangi dok gidiyon canım görmedin sanırsam bi de kaynanan aradı mi
kız namazımda dedim başak arkadaşımız hamile allahım hayırlısıyla sağlıklı dünyaya getirsin dedim
çok sıcak su düşüğe neden olur onun için sen dikkat et kendine yinede ne olur ne olmaz
nazocum canım yaaaa sesini de duydum kızlar nazonun çok tatlı hanımhanımcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hoş bir sesi varrrrrrr
kuzum 2 haftadır falan doğru düzgün dinlenemedim hep işlerim oldu sonra eşim geldi gezdik anıtkabire falan gittikk yerimizde durmadık iş yaptım annem rahatsızdı temizlik falan ohoooo gece geç yattımmm sabah erken kalktımm anlamadımm dinlendiğimden. çok yorulduğumda kasıklarımda ağrı oldu hasta olucakmışım gibi dinlenince geçti. hala ara ara iğneler batıyo inşallah sorun olmz
iyiyim canım yeğenim yine başımda karnım aç diye söyleniyor sanki karnında kurt var maşallah yarım saat oturmadan yine mutfağa geçecem
sen nasılsın geçen akşam yaptığın kutuları ekleyecektin bekle bekle eklemedin bitiremedinmi
cnm test için demiyorum .....genel muayene içinn dr.a git ...bende bu ay regli olursam direk 3.günü gidicem dr.aMood sana yazdığım başak msj altına gitmiş kusura bakmayın zor yazıyorum
sağüol canım Allah razı olsunnn gitti eşim pazar günü. sabah yolcu ettim dayanamayıp duraktan geri gelmiş.. akşam tekrar yolcu ettim
cnm kusura bakma bi bakıp çkmştım o yüzden görmedim mesajını
valla kuzum geçmişte kayboldum gerçektende sonra int kesildi kaçtım bende
çok sağol cnm yaaa Allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum inan kii inşallah tez zmanda seenden de haberi alırızzz
cnm benim çok sağol bi tanem biliyorum gördüm mesajını tatlım şimdik cevap yazıyodumm. Allah'ım tez zmanda snaa da nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ayy canım çıktı kızzzzzzzzzz valla en sonlarda hoplaya hoplaya geçtim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
geldim annem geldim valla geçmişi okumazsam sırtıma yük gibi hissdiyorum gece yataken bilem geçmiş ne kadar olmştur diye düşünüyoym
canım çok sevndm tatımmm .. Sağolb itanem anlamaya çalışıyorum duygularımı çok garip dimi. Artık erken yatan hamişleri anlıyorumm erken yatmamız lazıımmışşşşselam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. Bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik
yok annem olmuyo neden acababaşak canım sende gözlerinde yanma oldumu uykusuzluk gibi durum ben bu sabah kalktım gözlerimi yıkıom yine yanıo açamadım herhalde ondan kimlği kaybettim tühhhh
bende figen e gittim sanırım siyah saçlı tatlı bi kadın çok sevdim. Ayy figeniydi adı ya unuttum ama. Bu lokmanda ne varsa kimse sevmiyorbaşak lokman ben de sevmiyorum kis var dedi onun üstüne 3 dok baktı yok dedi nafiz de de fatma diye bi dok övüyolar adet bitimin de bir yıl oldu diyece m ilaç tedavisine başlamak istiyorum
tabiiki değil ama kuzum ev dağınıkken oturamıyorum ben ya . Annemin yaptığı işide beğenmiyorum. Aslında tabiiki güzel yapıyo ama illa bende el atacam offfbeni utandırıyonhem senin sesinde çok hanım hanımcık maşallah
Canım ya neden kendini okadar yoruyon dikkat etsene kendine yavaş yavaş yap işleri kendinden değerlimi
kuzum değerim 3170 çıkmştııa
cnmm sen boşwer geçmişi bukadar düşünme 2 anlısın ağır gelir yorma kendiniii bebeğimm....gülümm değerin kaç çıkmıştıı senin
basak annem senın adını okadar mutluyum ki bitanem inl bebeginin kalp atıslarını duyarsın tatlım ya okadr mutluyum kı senın adına
Bid ekuzum burda hangi dok gidiyosun:44::44::44::44::44:
Bu arada kaynan neden aramadı hiç anlamadım yaSinir şeyy
bengisı geçmıse bakyodum kuzumNasılsın bebgimm
regen halan gelen giden yokk bende kız karnın agrıyo diye aglama bak başakda öyle diyidu inş sende hamişsindir
canım çok sevndm tatımmm .. Sağolb itanem anlamaya çalışıyorum duygularımı çok garip dimi. Artık erken yatan hamişleri anlıyorumm erken yatmamız lazıımmışşşş
yok annem olmuyo neden acaba
bende figen e gittim sanırım siyah saçlı tatlı bi kadın çok sevdim. Ayy figeniydi adı ya unuttum ama. Bu lokmanda ne varsa kimse sevmiyor
tabiiki değil ama kuzum ev dağınıkken oturamıyorum ben ya . Annemin yaptığı işide beğenmiyorum. Aslında tabiiki güzel yapıyo ama illa bende el atacam offf
kuzum değerim 3170 çıkmştıı
nazomm geçen sana telefonda yanlış dimişim değerimii
hıh bu doktorlarada güven olmuyo yaa bana biri dediydi 12 milim öteki dediydi 19 milim naapcağımı şaşırdıydım vallaa :26: Bu ay gene olmayacak sanırım fazla büyümemiş çünkü
Bidahaki aya 2 klomen kullancam bakalım günde umarım işe yarar yaa :26:
aaa saaahiimiiiinsan bi ararda kutlar yaa bak sen şu kaynanayaa bence seni kıskanmıştır oo el üstünde tutar ya şimdi senin kocişin falan senii ondandır kesin oo ooh sende hamişliğini kullan yaptır kızım istediğini aç gözünüdee ooh keyfine bak canım sen hamişliğinin tadını çıkaar
canım çok sevndm tatımmm .. Sağolb itanem anlamaya çalışıyorum duygularımı çok garip dimi. Artık erken yatan hamişleri anlıyorumm erken yatmamız lazıımmışşşş
yok annem olmuyo neden acaba
bende figen e gittim sanırım siyah saçlı tatlı bi kadın çok sevdim. Ayy figeniydi adı ya unuttum ama. Bu lokmanda ne varsa kimse sevmiyor
tabiiki değil ama kuzum ev dağınıkken oturamıyorum ben ya . Annemin yaptığı işide beğenmiyorum. Aslında tabiiki güzel yapıyo ama illa bende el atacam offf
kuzum değerim 3170 çıkmştıı
nazomm geçen sana telefonda yanlış dimişim değerimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?