Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin tabiki yer var kimsin necisin kaç yıllık evlisin ne kadardır bebiş çalışması yapıyorsunuz kaç yaşındasın

ben sedef , öğretmenim 7 aylık evliyim ilk defa bu ay çocuk çalışmalarına başladık adetim ilk aydan 12 gün gecikti, sonrada saçma bi adet dönemi geçirdim bugün bitcek sanırım son çırpınışları ne zormuş bu çocuk işi yaa . kadın olduğumu bu ay anladım bu arada 23 yaşındayım :)

Son düzenleme:

dur daha yeni başlamışın yenide evlisin ilk aydan bu umutsuzluk ne

iyiyim canım ne güzel yeğenlerinle vakit geçiriyosun eğlenmene bugünlerin tadını çıkarmaya bak

bir tanesi 1. sınıfta ben bakıyorum biride lise 1 de okuldan çıkıp servis saatine kadar burda bazen çileden çıkarabiliyorlar beni

mood hoşgeldin canım naılsın

hbldk cnmm iyim ewde işreim war onları hallediyorumm sen nasılsınnn ....
kimliğini kaybetmişsin üzülme bukadarr bendede aşırı unutkanlık başladı sinir oluyorum kendimee ....
yarın inşallah sewinçli hbri werirsin bizlere kuzummmmm

arkadaşlar merhaba ben de hamile kalmaya çalışanlardanım var mı burda bana da yer
hoşgeldinnn nasılsınız....
ilk aydan bukadar umutsuzluğa düşmek olmaz ......benim 2 sene olucak neredeysee.....

slm kızlar myhoşcumm cvp veremedm mesajına şu an geçmişi okuyom daha 100den fazla sayfam var
başakcımmmmm hoşgeldin cnmmm nasılsınnnnn nasıl geçiyo hamişlikkk nasıl bi duyguu .....
gel geçmişi sonra okursun yinee ...zaten çıkıyorsun hemennn iki lafın belini kıralımmmm

geldi başak 10 gün gecikme y le

ben de kırmızılar geldi diye gitmek istemedim eşim de izin aldı ben de yatacam dedim keşke gitseydim

cnmm sana msj yazdım sabah ama görmedin sanırım .....dr.ada reglinin 3. günü gidilir bebeğim ....git mutlaka perşembe günüü .....

nazocan nasılsın gülümmm

belinayım annem kafayı yimişin sen yavrumm kıyamam sana ne oldu geldimi kırmızılar
canım görmedim kusura bakma tel zor oluyo ben daha önce verdim en son gittiğim de tekrar vereyim mi dedim dok gerek yok dedi

iyiyim canım yeğenim yine başımda karnım aç diye söyleniyor sanki karnında kurt var maşallah yarım saat oturmadan yine mutfağa geçecem
sen nasılsın geçen akşam yaptığın kutuları ekleyecektin bekle bekle eklemedin bitiremedinmi

hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok eşin gidecekmiş Allah kavuştursun tatlım

sağüol canım Allah razı olsunnn gitti eşim pazar günü. sabah yolcu ettim dayanamayıp duraktan geri gelmiş.. akşam tekrar yolcu ettim
oooo kimler gelmis kimler... taze hamis nasilsin bakalim???
.
cnm kusura bakma bi bakıp çkmştım o yüzden görmedim mesajını
kız başakk bir ses versene ayol
geçmişte kayboldun sanırım
valla kuzum geçmişte kayboldum gerçektende sonra int kesildi kaçtım bende
ayyy kızzz başaka bak okudu okudu kaçtı

çok sağol cnm yaaa Allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum inan kii inşallah tez zmanda seenden de haberi alırızzz
başak daha önce de yazdım ama seni yakalamışken tekrar tebrik edeyim dedim

hamileliğin hayırlı olsun tatlım allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah nasıl sevindim anlatamam
cnm benim çok sağol bi tanem biliyorum gördüm mesajını tatlım şimdik cevap yazıyodumm. Allah'ım tez zmanda snaa da nasib etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ben 10 sayfadan sonra tıkanıom kolay gelsin kızz yorma kendini fazlaaaa iki canlısın ona göree.)
ayy canım çıktı kızzzzzzzzzz valla en sonlarda hoplaya hoplaya geçtim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
başakcımmmmm hoşgeldin cnmmm nasılsınnnnn nasıl geçiyo hamişlikkk nasıl bi duyguu .....
gel geçmişi sonra okursun yinee ...zaten çıkıyorsun hemennn iki lafın belini kıralımmmm
geldim annem geldim valla geçmişi okumazsam sırtıma yük gibi hissdiyorum gece yataken bilem geçmiş ne kadar olmştur diye düşünüyoym

çok sağol canım Allah razı olsunnnn hepimize nasipppp etsinnnnnnnnnnnnn inşallahh ablacım benimmmm dualarımdasın

ay tüm geçmişi talan ettim bu haberi bulabilmek için
başakcım tebriklerrrrr canım,rabbim sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah:124::124::124::124::124::124::124:

canım benimmmmmm sağol bebeğimmmmmmmm Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana da sağlıkla kucağına almayı nasib etsn Rabbimmmmmm

geldi başak 10 gün gecikme y le

ben de kırmızılar geldi diye gitmek istemedim eşim de izin aldı ben de yatacam dedim keşke gitseydim

canım Rabbim tezzmandA nasib etsin bi tanem bi gün atacaksın pedleri 9 ay boyunca inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…