Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz cepten niye giriyodun kiiiii kuzumm çıkıcam birazdan . Tatlım hurrr gelirse söylermisin ona özelden msj atcaktım ama mesaj kutusu doluymuş
sağol tatlım yaaa seninde olmştu demek batmalar. Bazende hasta olcakmışım gibi ağrılar giriyo normal sanırım. Hayırlısı ile atlatırız inşallahh canım yaa.. Kızlar ben çıkıyım kızmayın bana çok fazla geçmş okudum öptüm siziiiii
inşallahta kusman falan olmaz canım ağzının tadına alışıyosunda kusma falan çok zor diyor yaşayanlaryok tatlım sadece bu ara senin dediğin gibi ağzımın tadı bozuk hiç iştahım yok yemek düşündükte midem kalkıyor ama öğle öğürme falan yok daha çok yeni belkide. Tatlım hepiniz değerlisiniz yazdığınız mesajlarda öyle
sağol tatlım yaaa seninde olmştu demek batmalar. Bazende hasta olcakmışım gibi ağrılar giriyo normal sanırım. Hayırlısı ile atlatırız inşallahh canım yaa.. Kızlar ben çıkıyım kızmayın bana çok fazla geçmş okudum öptüm siziiiii
kızlarrr işte sipariş yaptığım söz sandığı kutularım yorumlarınızı bekliyorummm![]()
günaydın canım biraz heycanlıyım ikili testimin sonucunu bekliyorum inşallah iyidir sen nasılsın?
kızlarr sabah leyın kırmızı kartı yedım aslında mutluyum en azından daha fazla gecıkmeden geldıler ama hala anlamadıgım neden ıdrarda 2 cıkzgı cıktı hemde 3 teste
şimdi kocıs aradı hazrlan hastaneye gıdecez dıye reglı halıyle gıdılrmıı
kankacımmmmmm nasılsınnnnn
geçmişimi okuon kız sevinççççç![]()
kızlar çok kötüyüm yaa kan vermeye gittim veremeden geldim kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarıda kaldım yarın gel ver dedi doktor tc kimlik no ile kocam çok kızdı of yaa nasıl bi basirettir allahım bu nasıl düşer yaaaaa![]()
yok anam başıma neler geldi kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarı yoldan döndüm çok kötü oldumselam kanka evet geçmişi okuyorum tatlım sen neler yaptın verdinmi kız kanı sonuç ne zaman![]()
yok anam başıma neler geldi kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarı yoldan döndüm çok kötü oldum
hoşgeldi canım iii olmaya çalışıruz çalışıosun sanırımyavruşlar nasılsınız keyifler nasılllllben yoğun ve yorgunum yine:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
üfff yaaaa nedir bu anlamadım yaaa neyse hayırlısı geç olsun güç olmasın
nasıl düşürdün kız kimliğini
zayii ilanı ver başına bir iş alma bari