Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım 2 nisanda 4 haftalık demişti. yani geçen hafta pazartesiydi. 5 haftalık falan herald tahminimce. bulantı yok bebğim sadece tiksinme var hafiften yiyecek düşündüğümde tiksiniyorum bide midem de hazımsızlık var . inşallah dua ediyorum bebğim tez zmanda gelir bekletmez bebeğin

sat neydi senin hemen hesaplayak anacım

aa herüfe baak vay utanmaz bşde açık açık sölemiş kız diseydin ben iyi olmazsam bana iyi bakmazsan bebişte sağlıklıo olmaz diyee kuzum bende hamişsem 4 hafta 3 günlükmü oluyo ne dimi? benimdemi 5.hafta oliyi aa aynımıyız kız yoksam e sen kaç gün önce kaldıydın o nasıl oliyii? :26::18:
ula buradayım tabi bende diyom bu bana niye selam vermiyo
şaşkın ördekk inş kırmızı kartı yemezsin balım yaaaa
kuzum görmemişim sorma geçmişe dalmıştım :26: yeni haberler varmı diyee görmedinmi habire geçmiştekilere cevap yetiştiriyoduum :26: neysen bende birasdan çıkarım zaten dizi izliycez kocişkomla bugünle yarın akşam evde kocacığım vakit geçirek biraz gidem bi meyve falan hazırlayım çok öpüyorum kuzularım sizi hoşçakalııın

Allah versin kız çifter çifter bakanlar nasıl bakıyor anacım :13:

ALLAH olmayanlara versin bana bir tanede yeter valla bakıyorlarda nasıl bakıyorlar birde onlara sormak lazım
bizim bir arkadaş var üçüzü oldu klomen kullanarak ama iki tane bakıcı tuttu birde annesi geliyordu yardıma kadında çalışıyordu valla bitkin bi şekildeydi şimdi biraz büyüdülerde rahatladılar

kokulara karşı hassasiyetin vardır şimdi senin
ahh ne güzel kız o tiksinme bilenem güzel yaa yeterki bebişim sağlıkla gelsin canım
hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
kız anlat hele kaynanan ne diyo hamile olduğuna

bana verirsin demi

abowww ben çok korkuyorum çoğul gebelikten nasıl bakarım diye

amaann ne korkacaksın kızz elime geçtide daha
sağlıcakla gelsinlerde hele amaankurban olurum ben onlara

haydin güle güle canım aman izleme o saçma diziyiii

hayırlısı sağlıklısı olsun tek olsun benim olsun
ay ben neden korksam başıma gelir büyük bir olasılıkla ikiz olursa şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…