Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya dışarısı ne soğukmuş be babetimi giydim ayağım buz dondu
panduflarımı giyindim ahh canlarım benim

hadisko bacım bu gece heyecandan bayılmazsa iyi bir şey ah canm yaa

canım çok sağol yaa pattis kızartması yimiycem mii tamam cnm bu arada yağda yumurta zararlı mı. sanırım yağlı şeyler zararlı. kız olacağı içine mi doğdu annem değerim 3170 ti çok duyuyorum ikiz mi acaba diyuenleri nedense

çoğul gebelikte çok yüksek oluyo ama daha belli olmaz ultrasonda inş ikizdir kızzzzzzzzzz

ula buradayım tabi bende diyom bu bana niye selam vermiyo
şaşkın ördekk inş kırmızı kartı yemezsin balım yaaaa

5 dakikada gittim geldim markete ohh
Başak hoşgeldin pardon hoşgeldinizzzzzz
Kaçıncı haftadasın bebişkommm

5. hafta bebeğimmmmm hoş buldukkkkkkkkkkkkk . bebiş yerini yapıyomuş iğneler falan batıyo ama özellikle karnım açsa batıyo. bi kaç gündür de midem ayakta devamlı. bugün limon yemeye başladım elimde limonla geziyorum. limon çok rahatlattı midemi.yoksa kendimi çok kötü hissediyorum. eşimde arıyo bebişi soruyo. bebiş iyi olsun da sen önemli diilsin diyo

sen nasılsın kuzumm

batlarınızı sööliyinde ekliyim yaaa bat listemiz yetim kalmş

ben olmazsam bebişte olmaz de kocişe
benim bat 28 nisan canım

Bat mat kalmadı bacım bu ayda yok bende doktora gittim adetin yaklaşmış dedi
Kız doktoruna aöylede bi hap versin bulantıyı önleyici çekilmez oluyorsa eğer
sağolsun benim doktorum vermişti bana.sende önemlisinnn bebişte
başta sen iyi olacankiii bebişte iyi olsun ama canım 5. hafta değil sen şuan 6 yada7 de olmalısın:26:

valla benim 6. haftaya girince deli gibi mide bulantılarım ve kusmalarım olur doktor 3 aya kadar bulantı için bişi yapamayız derdi
ee 3 aydan sonra kalmıyorduki bende

ben 5 dakkaya geliyom çıkmıyorum sayfama açkkaçtım sanmayn

Genelde kan değerin düşükse hamilelik çok yeniyse silik çıkar yada dış gebelik kimyasal gebelikte silik çizgi çıkar
Yada test bozuktur
kuzum saymadığın başka seçenek kalmışmıydııı daha yokmuydu annem daha sayaydıın
bengisu motorumu bozdun anacım
ne zaman test yapacan :18::18::18::18:
he anacım yaa adet zamanı böyle olur benimki :26: canım 4 gün falan bekliycem bakalım dayanabilirsem :18::18:
of yaa bende bu aralar pattis kızartmasına düşkün oldum haa yumurtayıda yağda severim netcez başoş yaa :26::26:

bengisu

:18::18::18: valla burda ben dayanamıyorum sizin adınıza
dayanabilene aşk olsun

hadiskoda netleştiremedi ya daha deli etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…