Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa başak gelmiş başakkkkkkkkkkkkkkk

kız başak geçmişi okuyup okuyup kaçma sohbet edek
napıyon bakem bebeemiz nasıl sen nasılsın?

ben hazırlandım markete gidiyorum inş 5 dakikaya gelirim bak bir yer egitmeyin ha
gidenin var yaa

geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşş nası bi duygu kiiii:26::26::26:

selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu

hihihih meraklı hatun gittin kavanozamı işedin bidee valla bendede iştahsızlık var canım yaa 2 gündür boya kokusu fenamı çarptı naaptıysa baya etilenmişim bulantı vardı daha bugün normale döndüm ondada çook acıkana kadar canım bişii yemek istemiyo az bişii yiyom fenaa tıkanıyom hemen şişiyo göbiş anlmadım gitti accayip gaz var bu aralar yaa adetimde yaklaştı ondan 2 gündüy motoyda bozuk

geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşş nası bi duygu kiiii:26::26::26:

selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu

süperrrrrrrrrr karışık bir duygu dişi sallanıyor yani dökülecek
valla hatırlamıyorum sanırım belli değil

Bnegisu hamile misin kız yoksaa
ah bi bilsem kuzum beliytiley öyle gibim ama inanasım gelmiyo benim biy türlüü 31.günüm bakalım bugün 2-3 güne geliy heyalde gelmesse 35.gün test yapcem :18::18:
inşallah canım benimmmm gelmezde hamiş kalırsın bende kalayım artıkın
inşallah canım yaa senin sat ne zamandı kız nekadar sürede adet oluyodun sen? :26:
Kız benimde uykum düzene girdi çok şükür en geç 1 de yaıyorum sabah 10 gibi kalkıyorum ne güzell
ay sorma kuzum yaa benimde girdi neyseki bozulmaz inşallah uykucu olmaya başladım bu aralar kız siz burdamıydınız bende sabahtan beri geçmişi okuyup cevap ayzıyodum millete

hoşgeldin
yeşilin bebişinin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum hiç öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum:44:

5 dakikada gittim geldim markete ohh
Başak hoşgeldin pardon hoşgeldinizzzzzz
Kaçıncı haftadasın bebişkommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…