hee yaa bende çok güldüm ne süt dolmasıysa şimdidenbende doğurmadım daha hadiskocum ama bilinmiycek bişiyde diilki buu şimdiden ne sütü dolsun kuzum daha büyümezde hemen göğüsler sadece rengi koluyaşır uçlarının ilk zamanlarda bildiğim kadarıyla
ben hazırlandım markete gidiyorum inş 5 dakikaya gelirim bak bir yer egitmeyin ha
gidenin var yaa
git demedinmi kızz hehehe:)gitmesem kızıon gitsem kızıon napım yaptım küçücük bi kavanoza lazım olmayan dıştan bakıca bulanıklık var gibi içine bakıom dışından göründüüğü gibi değil ne bilim kız bu bulanıkmı değilmi ozaman her yapışımd akontrol edeyim ama kokusu ağır geldi öghhhh dün yemek yiyesim gelmedi kız tabak ölece kaldı ya moralim bozuldu die yada almadı midem ilk kez açım ama yemek gelmedi içimden
hihihih meraklı hatun gittin kavanozamı işedin bideekız dün sirkeli ılık su yaptım havlu koydum başıma ilaç içmek istemedim için baş ağrısından öldüm dedim ya dün gözleriim yandı sabah akşama kadar devam etti heran uyucakmışım gibi akşa sizden sonra bi yatmışım 4 saat deliksiz uyumuşum eşim dio hayırdır kızzz ne bu uyku dedim gözlerim başım ağrıo
geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşşnası bi duygu kiiii:26::26::26:
selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu
ah bi bilsem kuzum beliytiley öyle gibim ama inanasım gelmiyo benim biy türlüüBnegisu hamile misin kız yoksaa
inşallah canım yaa senin sat ne zamandı kız nekadar sürede adet oluyodun sen? :26:inşallah canım benimmmm gelmezde hamiş kalırsın bende kalayım artıkın
ay sorma kuzum yaa benimde girdi neyseki bozulmaz inşallah uykucu olmaya başladım bu aralarKız benimde uykum düzene girdi çok şükür en geç 1 de yaıyorum sabah 10 gibi kalkıyorum ne güzell
geldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşşnası bi duygu kiiii:26::26::26:
selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu
zahmet etmiş dinleme kız salla gitsin
kız normal tabii bol bol dinlen o zaman geçer
bebiş kendine yer açacak şimdi kazı çalışmaları var orda
:84::84::84::84::84: baaaaaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk
hoşgeldin
yeşilin bebişinin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum hiç öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum:44:
selamlar
hemde ne çalışma bi bilsen sanki bi kaç sene oturacak orda
ne bağırıyon kızzzzzzzz abovvvvvvv
hoşgeldin canım
özledik alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?