Ksel sen nasıl yaptın şu hamile takibini başakta yapmak istiyo olmamış ama:26:
hadi güle güle başak allah'a emanet olun
kızlar hsg çektiricem.doktor hsg den bir gün sonra kontrol var dedi. bulundugun yerde acilde kontrole git dedi.bide gögüsle diz arası yapılacak dedi.ben tam anlayamadım.film falanmı oluyo bu kontrol dediği.siz bir gün sonrası böle bişey yaptınızmı kafam karıstı
Bak bak baaak bizimki kocişine oyunlardamı yaparmıışiyi olmuş aklı başına gelsin biraz insan karıcığı aç gezerde toto devirip yatarmıymış hiç bide hamişki kan vermeye giderken yok sana bebek diyeydin sööyleme sonucunu eziyet et biraz ozaman sende kıız hamişken daha şimdiden öyle damarmı çıkıyomuş göğüstee bende olmadı öle bişii henüz ama 1 haftadır dokununca falan acıyo uçları hamişliktenmi acabaa yoksam adet olcam diyemikii :18::18::44: oof kafam çok karıştı 3-4 gün nasıl bekliycem been kuzum sen kaç günde bi adet oluyodun kaçıncı gününde test yaptıydın yaa? :26::26:
artık bende kendi çocuğumu seveyim gezdireyim istediğim şeyleri alayım güzel şeyler öğreteyim istiyorum yani artık bizim olan çocuğa sevgiyle şefkatle bakayım kendimden çok onu düşüneyim evimizin bir parçası olsun... insan nekadar yeğenlerini sevsede sıkılınca annesi gelsede alsa diye bakıyorsun kafa dinleyim diye bakıyorsun bir mecburiyet hisstmiyorsun...neyse canım bu benim kendi düşüncem çok sıkıldım çünkü ben çocuk yaşta çocuk bakmaya başlayınca
moddcum nasılsın canım belinaysu slm verdim kaçtın gittin kızz nasılsın canım
hadisko bacım bu gece heyecandan bayılmazsa iyi bir şey ah canm yaa
iyim cnm sen nasılsınnnn test yaptırdın mııı gülümmmmm .....
ben bu ay hiçç beklemiyorum hamişlik çükü dr.a gidicem ya benim bat 25 nisan yani 14 gün kaldı ...bakalım dr. ne dicekk
bengisu
:18::18::18: valla burda ben dayanamıyorum sizin adınıza
dayanabilene aşk olsun
hadiskoda netleştiremedi ya daha deli etti beni
yarın 1,30 ta alıcam inşallah haber vericm çıksada çıkmasada seninde tez zmanda kırmızılar gider 9 aylığına inşallah bebeiş haberi verirsin bize ben 1 günü bekleymiom sen 14 gün beklicen sabırrr ne diyeim canım
mood ıspanaklı peynirli tepsi böreği yaptım sabaha kahvaltıda yerikkkk allah be mis gibi olmuşşş
ama ama ben çok seviyom o diziyiiihaydin güle güle canım aman izleme o saçma diziyiii
bilmiyomki kuzum yaa belirtiler onu gösteriyor ama ben pek sanmıyom yaa hayla hamiş kalabileceğime inanasım gelmiyo bu ay yaa?inşallah gelmezz kırmızılarr
inşallah Allah gönlüne göre versinnnnn
zararlıysa yemiycizz annem napalım sende mi hamişsin kızzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok tüfekhaneye gitmeidm
:18::18:
kıyamam sana yaaaaaa
24 şubat kuzummmmmm
abovvv benim doğum günümmmmmm
amann ne bilim güyaa babaanne olucam diye dolanıyomuş ortalıktaa.
asla benim annem kadar sevinmiş olamazzzzz
he valla bende hem istiyom ikizi hemde bakması açısından korkuyom ya ikiz olursa diyee :18::18: neyse yaa bebişim olsunda kaç tane olursa olsun ben rağzıyım yeterki sağlıklı olsunlarheralde bakmayı düşünecem yardım edecek kimse yok ve ben bebeğim olduğunda arabasına atıp dolaşabilmek isterim keyifli zamanlar geçirmek isterim herzaman kaliteli zaman geçirmek isterim uykusuz yorgun bebekler uyusada bende uyusam yada uyurlarken hangi işlerimi yetiştirsem diye düşünmek istemem keyfini çıkarmak isterim
çok yorucu ve zor olduğunu bildiğim için bu kaygım ben çok çocuk baktım kendi çocuğum olmadı ama ablam çalışır yeğene bak kardeşim çalışır yeğene bak evlenmeden önce 11 senede çocuk baktım düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?