Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ksel sen nasıl yaptın şu hamile takibini başakta yapmak istiyo olmamış ama:26:

kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir bebeğinizin beklenen doğum tarihini gün-ay-yıl olarak gir o kadar canımmm. ama araya mutlaka - işaretini koy. nokta falan koyarsa olmuyo

bana hiç öyle bişey demediler ve ben bunu ilk kez duydum

20 kasım 2011 geliniyimm:) 4.5 aylk evlıyım henuz olmadıı listeye benıde eklersenız sevınırım:)

Son düzenleme:
başaaak bengisuuu kızartmayla yağda yumurtayla filan vedalaşın kız bengisu sendemi hamişsin yoksa hı valla bende çok seviyorum hatta hamişken filan yiyodum ara ara ama şimdi kızıyorum kendime mis gibi haşlanmış yumurtayla beslemek varken öyle vıcık vıcık şeyler yedirirlirmi hiç bebeişe....başaaaakkkkk maydonoz yemeeeee.....maydonoz idrar söktürücü oldugu için düşüğe de neden olabiliyo cnm riske girmeyelim olurmu....

kselcim sana ne sorucam 13 haftalıksın ya göbüş çıkmaya başladımı???

napım canım haketti öle karar verdim bende haber vermicem bilmiomki kahverengi halkada belirgin çıkmış-senin adetin bi geçsin öle yap en az 4 gün geçsin ben erken yapmışltım adet gelmeden 3 gün önce ondan sende erken yapma 4-5 gün geçsin inşallah hamişliktendir

canım allahım kalbine göre versin olucakkk aha yazıoum şurayaaa nazemir hamileymiş diye yayıcaz bigün seni konuşucaz bende yarın belli olucak inş sizde hamiş geldi dersinizz

moddcum nasılsın canım belinaysu slm verdim kaçtın gittin kızz nasılsın canım

iyim cnm sen nasılsınnnn test yaptırdın mııı gülümmmmm .....
ben bu ay hiçç beklemiyorum hamişlik çükü dr.a gidicem ya benim bat 25 nisan yani 14 gün kaldı ...bakalım dr. ne dicekk

moddcum nasılsın canım belinaysu slm verdim kaçtın gittin kızz nasılsın canım

ben bu ay hiçç beklemiyorum hamişlik çükü dr.a gidicem ya benim bat 25 nisan yani 14 gün kaldı ...bakalım dr. ne dicekk

yarın 1,30 ta alıcam inşallah haber vericm çıksada çıkmasada seninde tez zmanda kırmızılar gider 9 aylığına inşallah bebeiş haberi verirsin bize ben 1 günü bekleymiom sen 14 gün beklicen sabırrr ne diyeim canım

mood ıspanaklı peynirli tepsi böreği yaptım sabaha kahvaltıda yerikkkk allah be mis gibi olmuşşş

ayy canmm hadi inşallahhh ama güzel hbrler wericeksin bize eminim buna içi,me doğuyoo allahın iznizyle bebeğimmm ...
bana gelince ben bu ay yine kesin kalamıcamm eminim bunaa ....senin hamile olduğuna emin olduğum kadar en az cnmm .....

mood ıspanaklı peynirli tepsi böreği yaptım sabaha kahvaltıda yerikkkk allah be mis gibi olmuşşş

ahh gülüm yaa ne hamaratsınn bu saatte börekmi yaptınnn kızz ....ohh miss gibi kokmuştur apartman şimdiii ....
ahhh olsada yesek şimdik ....kızz gel şimdi çayı koyimmm sende börekleri getirr yiyek karşılıklııı kocişimdi ewde yokkk sabahlar olmasınn ...hem senin hamişliğini kutlamış oluruzzz....ellerine sağlıkkkk bebeğimmm
sen kaç yaşındasın cnmm??

haydin güle güle canım aman izleme o saçma diziyiii
ama ama ben çok seviyom o diziyiii benim favoyi dizimdi ooo
bilmiyomki kuzum yaa belirtiler onu gösteriyor ama ben pek sanmıyom yaa hayla hamiş kalabileceğime inanasım gelmiyo bu ay yaa? ama bi yandanda belirtilere bakınca hamiş gibiyimdee bakalım bikaç güne belli olcek annem darısı senden sonrada bizim başımıza inşallah
he valla bende hem istiyom ikizi hemde bakması açısından korkuyom ya ikiz olursa diyee :18::18: neyse yaa bebişim olsunda kaç tane olursa olsun ben rağzıyım yeterki sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…