doğru canım haklısın sen zaten 2iz 3üz ne ne istiyosan allah sana onu versin en kısa zamandaTabiki canım herkes çocuğuyla iyi vakit geçirmek ister
Bende kardeşime baktım biliyorum yani çocuk nasıl bakılır
Ama tabiki benim durumum farklı olduğu için sizlerden illa ikiz istiyorum felan diyorum
Herkesin kendi düşüncesi.ama yokluğu çok kötü evlat hasreti çok zor
ooh yavrim yaa ne iyi kaynanaymış oo ayağına yemek yolluyoo ne güzel vallaa bende hamiş olsam gerçi şimdik annemlerle döncez yaa annem yapay biz yerdik ne güzeeelhoşbulduk canımmm. gezemedim bugün( kayınvalideme yemeğe gitçekdik hasta olmuşş gelme sen sakın dedi ben yemek gönderirim dedi. yemek eve geldi anlayacağın. sonra arkadaşı aradık oturmaya gidelim diye çocukları hastaymış 2-3 gelmeyin sen hamilesin dikkat etmen lazım dediler. anlayacağın kırdım popoyu oturuyom şimdi :)))
ne yanlış yapması kız niye yanlışlık olsun tuhaflık sendeneee nasıl yanii 500 müüüü
benimki 3000lerdeydi yanlışmı yaptılar ne
bencede öyle bişii galibaa :26::26:valla bak 523 felandı 4. haftada o zaman seninki üçüz felan
he bacım doğru söylüyom ama hakket yüksekmiş o değerler eğer cidden okadarlıksa çoğul gebelik gibim gözüküyo canımKız susuuun tövbee sağlıcakla gelsinde hele ikizi üçüzü
kapatın bu konuyu hele Allah'ın gücüne gitmesin
bencede kullan kullan oooh ne güzel valla ah bende hamiş olsam memleketlerimize tatile gidicez ya ne güzel el üstünde tutulurdum her istediğimi yaptırırdım gerçi annemler zaten yaparlarda hep acep kaynanamgilde yaparmıydı gerçi onlarda yaparda istemeye utanırım ben amaan hamişken istemesi daha kolay olurdu yaabende ilk zamanlar çok limon yiyodum. ben aşermiyorum şimdilik. tabiii şımarıklığına isteklerim tükenmiyo :))) bu fırsat ele kaç kere geçer kullanmak lazım :))
Amin canım aaamiiiiiiiiin hepiciğimizin bebişinide versin inşallah tez ve en hayırlı zamandaasaol tatlım
hepinize dua edecem Allahım korusun ve gönlünüzdekini en kısa zamanda versin aminnn
yaa ühüü vedalaşamam ben yaa accık yağ koyuyomki zaten yumurtayaa pattis kızartmasınıda zaten anca şimdilerde yirim bida kızartma kokusundan yiyememki zateeenbaşaaak bengisuuu kızartmayla yağda yumurtayla filan vedalaşınkız bengisu sendemi hamişsin yoksa hı valla bende çok seviyorum hatta hamişken filan yiyodum ara ara ama şimdi kızıyorum kendime mis gibi haşlanmış yumurtayla beslemek varken öyle vıcık vıcık şeyler yedirirlirmi hiç bebeişe....başaaaakkkkk maydonoz yemeeeee.....maydonoz idrar söktürücü oldugu için düşüğe de neden olabiliyo cnm riske girmeyelim olurmu....
kselcim sana ne sorucam 13 haftalıksın ya göbüş çıkmaya başladımı???
he yaa haketmiş vallaanapım canım haketti öle karar verdim bende haber vermicem bilmiomki kahverengi halkada belirgin çıkmış-senin adetin bi geçsin öle yap en az 4 gün geçsin ben erken yapmışltım adet gelmeden 3 gün önce ondan sende erken yapma 4-5 gün geçsin inşallah hamişliktendir
bence ambulansı arayak yolda falan fenalaşırsan o lazım olcek annembugece bişi olmazda doktorun yanına grince benim kalp yerinden fırlar herhalde eğer dönmessem polisi jandarmaları arayın haa :)haber vermedi daha merak ettik diee
merhaba canm çok şükür iyi gidiyor sen napıyosun nasıl gidiyor tatlım ?günaydın yeşilim ne yapıyosun nasıl gidiyo hamielik
canımcım dr a en son gittiğimde erkek gibi demişti 2 hafta sonra gel kesin söylerim demiştigeldim kızz sewincccccc oğlunun dişiiii çıkıyomuşşşşşşşşşşşşnası bi duygu kiiii:26::26::26:
selam hatunlarımmmmmmm misafirlikteyiz . yeşilin bebişinin cinsiyeti belli olmş muuuu
hoşgeldin
yeşilin bebişinin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum hiç öyle birşey okuduğumu hatırlamıyorum:44:
merhaba canm çok şükür iyi gidiyor sen napıyosun nasıl gidiyor tatlım ?
canımcım dr a en son gittiğimde erkek gibi demişti 2 hafta sonra gel kesin söylerim demişti
nazoş ne çabuk unuttun canım sana demiştim ya erkek gibi dedi dr diyetabi kesin değil henüz
günaydınn yeşillll nasılsın canımmm
canım kusura bakma görmemişim iyiyim sen nasılsın tatlım?
benimde göbüş kendini göstermeye başladı hergün aynanın karşısına geçip bakıyorum bi heveslebenim iyi canım napim aynı göbüş büyüyo artık ama hala otobüste yer vermiyolar hainler geçen yaşlı bi kadın hamilemisin dedi ecet dedim kalktı yer verdi yok felan dedim ama kadın kalktı şimdiki gençlik uçarı olmuş.
Günaydın kızlar nasılsınız
bugece bişi olmazda doktorun yanına grince benim kalp yerinden fırlar herhalde eğer dönmessem polisi jandarmaları arayın haa :)haber vermedi daha merak ettik diee
kız benmi netleştiremedim yarına sabrettttt teyze oluosun diyim inşallah
mood ıspanaklı peynirli tepsi böreği yaptım sabaha kahvaltıda yerikkkk allah be mis gibi olmuşşş
herkese günaydın canlarımmm
ben bugün akşam kocişle mersine gidiyorum onun eğitim semineri varmış antalyada beni mersine bırakacak ohhh annem bana bakacak çok mutluyumkesin kilo alır dönerim
Günaydın kızlar nasılsınız
benimde göbüş kendini göstermeye başladı hergün aynanın karşısına geçip bakıyorum bi hevesle
vermezler canım nerde bizim gençlerde o hassasiyetyaa bak yaşlı teyze kadar olamıyorlar işte
günaydın canım nasılsın?
hacercim sen nasılsın?
ayy ne güzel yaaaabende adanalıyım kız hemşo sayılırık mersin yakın ya
sağolasın yeşilm seninde bebiş büyümüş baya maşşşallah kuzum, iştahın nasıl arttımı ayh ben hamile olsam hiç bişey bilmiyorum vala
evet canım şuandada osmaniyedeyim :) sende maraştaydın dimi tatlım
sağol canım...iştahım hala aynı canım sadece çok sık acıkıyorum az az yiyorum amainşallah hamile olursun bian öncede öğrenirsin tatlım
inşallah hayırlısı herşeyinsağol iyi dileklerin için :)ben zaten iştahlıyım bide hamiş olunca düşünemiyorum kendimi açıkçası yeşilim
:18::18: kız haberi alır almaz yaz adamı burda hasta etme sinir etme tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?