ben haber ederim
:18::18: ayy inşallah kız merakla bekliyom haaa :18::18:
bana yokmu bende yarın yapacam ıspanak aldım
ayy ne güzel yaaaabende adanalıyım kız hemşo sayılırık mersin yakın ya
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın sancıların nasıl oldu
Amin canım aaamiiiiiiiiin hepiciğimizin bebişinide versin inşallah tez ve en hayırlı zamandaa
yaa ühüü vedalaşamam ben yaa accık yağ koyuyomki zaten yumurtayaa pattis kızartmasınıda zaten anca şimdilerde yirim bida kızartma kokusundan yiyememki zateeenbıyakın accık yiyiiim nooluuuy
he yaa haketmiş vallaasööleme kız sonucu bi müddet çatlat meraktan bitek bize söyle sen hemen öğrenir öğrenmez sır çıkmaz bizden
bence ambulansı arayak yolda falan fenalaşırsan o lazım olcek annemay allah korusun kuzum yaa neyse hemencecik sonuçları alınca koşcen yok yok koşma bebişe bişicik olmasın hızlıca gelcen inşalah yanımızaa
hadiskooooooooooo:18::18::18::18:
günaydın yafriiiiii nasınsın baken
günaydın yafriiiiii nasınsın baken
ben kocma çay verim birazdan çıkçazzz öpüldün
hadı hadısko gusel haberlerle gel kuzum
canım benim inşallah ama seninde güsel haberlerini alıcağımızı biliorum eminim ümitliyim
pazartesi günü randevu alcm bakalım inş birsey yoktur esım bı dok la gorusmus bana kımyasal gebelık demıs
:18::18::18::18: yaa bak bende demiştim ama dimi
önlüğü giydik kepide taktık valla
ama kanda cıkmadı ya o kafamı karıstırdı dok da demıs kımyasal gebelıkk yasmaız adetımde cok sancılıydı yerımden kalkamadım ya inş bu ayy yasarım ben gebelıgı anna olurumm cok ıstıyorummmm faceden bebek sayfasına bakıyorummm ne gusel seyler varrr ayy yavrum olsada bende alsmammm
canım benim yaa inşallah olur tatlım
kız 21 yaşındaymışsın sen bebek sayılırsın annem
evet 22 gırcem ama zaten kimse evlı olduguma bile ınanmıyoama ben bebek istyomm:97::97::97:
kız kocan seni sevsin bebek diye
Allah nasip etsin canım isteyen herkese versin
ne güzel genç anne olursun inşallah
ayy zaten sevıyoosankı kucuk bebekmısım gıbıı ohh bıde sankı bebegıne alıyo gıbı elı dolu dolu gelır sekerler cıkolatalat
yaa genc anne olmak istıyorumm hele kızım olursaannecı ona neler neler alırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?