bekleyince günler daha zor geciyor canim istebi an önce gecsin 10 gün de gelsin güzel haberler insallah..
bundan ümdiimi kestim sanki öbür ay artık bakalım
kız merakla tüm sayfalar okudum ama yokmuş güzel haberkızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii
kız nolmuş burda herkes kırmızı kartı yemiş...bi haberde ben vereyim,2 ggündür ağız tadım değişmişti acaba bebişmi var dedim idrar testi yaptım benimde fossss çıktı:) gerçi adet olmama daha 15 gün felan var ben erken döllenme olmuşmudur acaba diyodum yok olmamış... yinede adetime daha var ya umutluyumdumancım hoşgeldin cnaım kimseler yok sinek avlıom gel beraber avlıyalım
senin de dedigin gibi canim.. ümit kesmek yok
kız merakla tüm sayfalar okudum ama yokmuş güzel haberüzülme tatlımm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin bu iş sabır işi...
kız nolmuş burda herkes kırmızı kartı yemiş...bi haberde ben vereyim,2 ggündür ağız tadım değişmişti acaba bebişmi var dedim idrar testi yaptım benimde fossss çıktı:) gerçi adet olmama daha 15 gün felan var ben erken döllenme olmuşmudur acaba diyodum yok olmamış... yinede adetime daha var ya umutluyum
sen çok erken yapmışsın gıııı ama deidn gibi umudun var benimd evar 10 gn sonra yine yaptırcam yah enim 16 sında ara da ziaret etmesi işi bozzdu 16 sında olmassam sevincem normalde 3 ünde olmam gerekiodu
valla tatlım bilemedim senin durumunu değerin 1 küsürmüş sanırım 5 in altı negatif...16 sında hafif bi kanama oldu deyince yerleşme kanamasımı acaba dedim ama diilmiş... ama yinede bence kırmızılar gelene kadar umudumuz hep varrinşallah olur tatlım..
Arkadaşlar mrhb diyeyimm hepinize hayırlı akşamlar...
ne diyeceğimi bilmiyorum burasıda yeri değildir belki ama akla ihtiyacım var benimm sinirden kendimi yiyip duruyorum cok sınırloıyım...
başdan anlatayım ben sizlere bugun güzelce kalktık kahvaltımızı yaptık eşimle sonra kadın druna gittik üçüncü aşilamam için yumurta takibi yapıyorlar neyse
carşıya cıkmısken biraz dolanalım dedik ve dolandık bende iç çamaşırcıya girdim ve kendime jartiyerle bir gecelik aldım onun için ama bunlar hep ve ben kasada iken onu cağırdım ven geldi milletin içinde sinirli sinirli baktı neyse birşey demedim ve cıktık ordan dedimkş senin derdin nedir bir sıkıntınmı var dedim neden böyle yapıyorsun zoruma gidiyor dedim ve oda bana carsıda cebinden cüzdanını cıkararak bende buna bozuluyorum dedi....ben ne yapayım şimdi parası yok değil var herkese gelince parası oluyor benim 60 milyonluk zevkimin içine etti cok moralım bozukk bana yardım edinn kızlar yaa...[/QUOT
boşver sen onun için yapmışsın çok düşünme sinirlenmede kndine yaparsın ama ben senin erkek oldunu düşündüm nedense:)
ne diyeceğimi bilmiyorum burasıda yeri değildir belki ama akla ihtiyacım var benimm sinirden kendimi yiyip duruyorum cok sınırloıyım...
başdan anlatayım ben sizlere bugun güzelce kalktık kahvaltımızı yaptık eşimle sonra kadın druna gittik üçüncü aşilamam için yumurta takibi yapıyorlar neyse
carşıya cıkmısken biraz dolanalım dedik ve dolandık bende iç çamaşırcıya girdim ve kendime jartiyerle bir gecelik aldım onun için ama bunlar hep ve ben kasada iken onu cağırdım ven geldi milletin içinde sinirli sinirli baktı neyse birşey demedim ve cıktık ordan dedimkş senin derdin nedir bir sıkıntınmı var dedim neden böyle yapıyorsun zoruma gidiyor dedim ve oda bana carsıda cebinden cüzdanını cıkararak bende buna bozuluyorum dedi....ben ne yapayım şimdi parası yok değil var herkese gelince parası oluyor benim 60 milyonluk zevkimin içine etti cok moralım bozukk bana yardım edinn kızlar yaa...
carşıya cıkmısken biraz dolanalım dedik ve dolandık bende iç çamaşırcıya girdim ve kendime jartiyerle bir gecelik aldım onun için ama bunlar hep ve ben kasada iken onu cağırdım ven geldi milletin içinde sinirli sinirli baktı neyse birşey demedim ve cıktık ordan dedimkş senin derdin nedir bir sıkıntınmı var dedim neden böyle yapıyorsun zoruma gidiyor dedim ve oda bana carsıda cebinden cüzdanını cıkararak bende buna bozuluyorum dedi....ben ne yapayım şimdi parası yok değil var herkese gelince parası oluyor benim 60 milyonluk zevkimin içine etti cok moralım bozukk bana yardım edinn kızlar yaa...[/QUOT
boşver sen onun için yapmışsın çok düşünme sinirlenmede kndine yaparsın ama ben senin erkek oldunu düşündüm nedense:)
benmi erkekim keşke erkek olsamm hadisko ALLAh senin iyiliğini versinn...
yok vallaha Bayanım bende
benmi erkekim keşke erkek olsamm hadisko ALLAh senin iyiliğini versinn...
yok vallaha Bayanım bende
mustim düşündürdü beni kusura bakma kızzz güldürdüysem ne mutlu bak sinriin gitti biz böleyiz anacım
ben dün muayneden sonra çok moralim bozuldu dr tüp bebek yapmak gerekiyor senin yumurtaların az ve rezervelerin azalıyor dedi biz bütün herşeyi yaptırdık herşeyimiz normal diyo ama olmuyor işte herkes farklı bişeyler diyor napıcağımı bilemiyorum çatlatma tedavisi göröüştüm olmamıştı dr aşılama ile zaman kaybetmeyelim hemen tüp bebek yapalım diyorlar ve bu bize biraz uzak geliyor daha doğrusu erken 3 yıllık evliyim fsh 7,3 ben forumda arştırma yaptım benim gibi olna bazı arkadaşlar tarçın bal çörek otu karışımı ve birde hayıt tohumu ve adaçayı içmişler ve hamiş kalmışlar bende biraz umutlandım umut olmadan olmuyor allah heşeyin hayırlısını bilir tabii ama bende biraz moral bozukk((( işte paylaşmak istedimmm
çok anlamlııı:))kızlar avatarım nasıllllll
mustim düşündürdü beni kusura bakma kızzz güldürdüysem ne mutlu bak sinriin gitti biz böleyiz anacım
ALLAH razi olsun canım benimm Mustim ismide eşimden dolayı koydum...
çok anlamlııı:))
tabiki anlamlı oda üzüntülü bende daha gelemedi die böle dudak bükmüş tiyzesiçok tatlı dimi ama yerim kız ben bunu yerim anaaaaaa benimde böle bidene olsaaa ne güsel olurdu
çok tatlı dimi ama yerim kız ben bunu yerim anaaaaaa benimde böle bidene olsaaa ne güsel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?