Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm bana malzemlern cvp yazdnmı gormedım:44::44:

Aksama ne pısıreceksınız kızlarrr
cnnm kusura bakma yazamamıştım şimdide çıkmam lazım hemen kuzenimin doğum günü war tam 5 yaşına giricek nehirim ablasıı ona güzel pasta yaptım akşama yüklerim buraya
kuzum sen şimdi güzel bi tepsi al zımpara al ne renk yapmak istiyorsan o renkleri al sprey wernik al,parlak yani subazlı wernik al bide içine ne yapmak istiyorsun kii peçete tekniği war dekopaj tekniği war netten aç bak cnm ona görede malzeme alırsın ama peçete tekniği yapcaksan eğer zemin açık renk olmalı ok ....akşama yine anlatırım ben sana ok bebeğimmm
gerçi biras geç gelebilirim kına gecesi war komşu kızının oraya gidilcek bide yawww puffff

Son düzenleme:

tamam canım cok sagol esımın ıznınde alcamm yaparken sana yazarım

sana iyi eglenceler

aslında dün geceye kadar iidim şuan ii değilim hamilelik değil şimdi iiiki olmamış diorum inan offff ben bu kocamı bigün vururum yada dehlerim kızlar

noldu hayırdır kıs naptı kocişin seni bu kadar sinir etti yaaaa döveyimmi hıııııııı?

noldu hayırdır kıs naptı kocişin seni bu kadar sinir etti yaaaa döveyimmi hıııııııı?

dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar

ne oldu hadikoo ne yaptı kocan benimkide 3 gündür canımı sıkıyodu aklıma dolunay geldi ne yaptı acaba bayadır girmiyo oada ayy bu kocalar varyaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…