Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim canım ne yapam iş yerinde oturuyorum canım sıkılıyo offf

niye sıkılıyon kıssss sıkılma ne güzel iştesin ayol. Zaten ev hanımları çalışmak ister çalışanlarda evde durmak anlamadım yaaaabu nasıl bi durum böyle!!!!!!!!!!

ne oldu hadikoo ne yaptı kocan benimkide 3 gündür canımı sıkıyodu aklıma dolunay geldi ne yaptı acaba bayadır girmiyo oada ayy bu kocalar varyaaa.

hiç bir kocnaın karşısında aptal bi kadın yoktur onalr zekiyiz zannediooo allahım sen şaşırtma bikez daha böle bi konudan şikayetçiydim

dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar
kuzum yapma yaa bumu canını sıktığın sor aşkım ne bu no kimin diye arkadaşıdır hemen kötü düşünme.

dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar

sormadınmı peki kim bu diye hıııı?ay sende yani sorsana ben olsam sorardım walla

evet haklısınız tabiki çalışmak güzel zaten ben evde oturmayı sevmiyorum ama işte kimse yok o yüzden canım sıkılıyo yalnızım ama bazende yalnızlık güze oluyooo haaaaaa

evet haklısınız tabiki çalışmak güzel zaten ben evde oturmayı sevmiyorum ama işte kimse yok o yüzden canım sıkılıyo yalnızım ama bazende yalnızlık güze oluyooo haaaaaa

tabiki güzel çalışmak cnm boşver sende yalnızlığın tadını çıkar kıss

bakıcam diee ne yapıosun dedi annenin nsunu arıom dedim neden bakkala giderken arıo ben baktıktan sonra silioooo bacımmm

ya evet garip ama sor canım yaaa eşisin sonuçta buna hakkın var sor kim diye cvp vermek zorunda. ben dün elime aldım cebini karıştırdım niye karıştırıyosun dedi sanane karıştırırım dedim.

ya evet garip ama sor canım yaaa eşisin sonuçta buna hakkın var sor kim diye cvp vermek zorunda. ben dün elime aldım cebini karıştırdım niye karıştırıyosun dedi sanane karıştırırım dedim.

bacım bi ara bunun tel mevzusu yüzünden ayrılıodum bi kancık çıktı ortaya tel nosu hafızamda bi baktım başka arkadaşını adıyla ekli dedim numan nasıl şaşaırdı hemen sildi ordan yola çıkıorum allah elini ayağını dolaştırıo işte

o zaman haklısın öyle bi durum olmuşsa araştır bacım takibi elden bırakma o zaman

kocan capkınmı

kızlar dalmısım su atv sohbet ılerlemıs nasılsınız

heee teyzesi slov müzik açtım ona şimdi tekmeledi dr slov ve klasik mozart o tarz müzikler dinletin diyo he he

hay maşşalllah kız:) sen ona bide cem yılmazın bifo cem yılmazı dinlet ondada mozart var bide kahkaha atsın tam sana göre niko ben gülmekten öldüm direk izleden izleyebilirsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…