iyiyim canım ne yapam iş yerinde oturuyorum canım sıkılıyo offf
ne oldu hadikoo ne yaptı kocan benimkide 3 gündür canımı sıkıyodu aklıma dolunay geldi ne yaptı acaba bayadır girmiyo oada ayy bu kocalar varyaaa.
kuzum yapma yaa bumu canını sıktığın sor aşkım ne bu no kimin diye arkadaşıdır hemen kötü düşünme.dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar
dün kayınvalideyi arıcaktım en son arananarda vardır die baktım tanımadık no gördüm aramış tamda bakkala giderken sonra dedim gece bakarım baktım o noyu silmiş nedir bu kızlar
kuzum yapma yaa bumu canını sıktığın sor aşkım ne bu no kimin diye arkadaşıdır hemen kötü düşünme.
evet haklısınız tabiki çalışmak güzel zaten ben evde oturmayı sevmiyorum ama işte kimse yok o yüzden canım sıkılıyo yalnızım ama bazende yalnızlık güze oluyooo haaaaaa
bakıcam diee ne yapıosun dedi annenin nsunu arıom dedim neden bakkala giderken arıo ben baktıktan sonra silioooo bacımmm
hacer gelmişşşşşşşş hoş gelmişşşşşşşş
hoşbulduk hurrcum iyyim tatlım mesaiye başladık malum işyerindeyim hayırlı cumalar herkese
ya evet garip ama sor canım yaaa eşisin sonuçta buna hakkın var sor kim diye cvp vermek zorunda. ben dün elime aldım cebini karıştırdım niye karıştırıyosun dedi sanane karıştırırım dedim.
tatlı hamişim hoşbulduk annesinin kuzusu napıyo tepik atıyomu kızz
bacım bi ara bunun tel mevzusu yüzünden ayrılıodum bi kancık çıktı ortaya tel nosu hafızamda bi baktım başka arkadaşını adıyla ekli dedim numan nasıl şaşaırdı hemen sildi ordan yola çıkıorum allah elini ayağını dolaştırıo işte
bacım bi ara bunun tel mevzusu yüzünden ayrılıodum bi kancık çıktı ortaya tel nosu hafızamda bi baktım başka arkadaşını adıyla ekli dedim numan nasıl şaşaırdı hemen sildi ordan yola çıkıorum allah elini ayağını dolaştırıo işte
kocan capkınmı
kızlar dalmısım su atv sohbet ılerlemıs nasılsınız
heee teyzesi slov müzik açtım ona şimdi tekmeledi dr slov ve klasik mozart o tarz müzikler dinletin diyo he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?