karısından boşandı ama çok serseriii küçüklük arakdşaıymış
kızlar bende çıkıyorum kocişim geliyo alışveriş yapıcaz markete gidicez onu biraz masrafa sokayım bari eksiklerimi aldırayım kendi kaşındı napayım grşrüz kendinize iyi bakın beni özleyin iyimi bay bayyyy:79:[hadiskocum allah yardımcın olsun tatlım umarım en kısa zamanda kocan düzelir]
kızlar cok sıkıldım
al bendende o kadar belinaycımmsen niye canını sıkıyon tatlım hayırdır
evdeyım canım ya otr otr totom buyudu sıkıldım iştee bıde bebk kıyafetlerıne bakıyom nasıl ıcım gıttı
kıyamam canım bende örgüye başladım bebek yeleği örüyorum giydirmek kısmet olcakmı bakalım ailenle aynı şehirdemi oturuyosun yoksa uzakmı onlar
inş nasıp olur cAnım ya aynı sehırdeyız canım yakında işte hergun orda olamıyorum
evet aynı ben gibisin canım,evdede vakit geçmiyo yine interrnetin var, ama bebek olayını kafanda büyütme sen, nekadardır uğraşıyosunuz
kız bi dulmuş senden cokmu önemlı cocukluksa cocuklukda kalsın ay sinir oldum görüştrme canım kesınlıkle
canım karşına al, güzel bi dille konuş iletişim çok önemli seni anlaması için elinden geleni yap,isteklerinii bildir,başbaşa kalabilceniz rahat konuşabilceniz biyer olsun,beni üzüyosun de senin için ne kadar değerliyim bunu bana hissttir yaptıklarınla de konuşmak çok önemli konuşmadan küsme oldumu tatlım,karşı tarafıda dinle ne dicek ona göre bi karar verirsiniz oda biliyodur arkadaşının nasıl biri olduğunu nihayetinde dimi ama
başaaak bengisuuu kızartmayla yağda yumurtayla filan vedalaşınkız bengisu sendemi hamişsin yoksa hı valla bende çok seviyorum hatta hamişken filan yiyodum ara ara ama şimdi kızıyorum kendime mis gibi haşlanmış yumurtayla beslemek varken öyle vıcık vıcık şeyler yedirirlirmi hiç bebeişe....başaaaakkkkk maydonoz yemeeeee.....maydonoz idrar söktürücü oldugu için düşüğe de neden olabiliyo cnm riske girmeyelim olurmu....
kselcim sana ne sorucam 13 haftalıksın ya göbüş çıkmaya başladımı???
başakçım nasılsın cnaımmm
hadiskocummmm kuzum yemek yaptınmıııııııı
kırmızı yıldızcık aldın gördün müü istemiştin geçen günnnn
mantarlı tavuk yapıorum yanına makarna yanınıa cacık yapım dedim napım anam insan ne yapcıanı şaşırıo sn neler döktürdün bakim tşk ama görmedim ilk sayfaya gitmedim bakayım hele yakışıklı olmuşmı :)beni kırmızı yıldıza layık gördün için tşk edeerim cnaım ama haketmedimmi bak en çok ben yazmışım ben nöebt tuttum kimse yokke topikçiğimize zeval gelmesin dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?