Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karısından boşandı ama çok serseriii küçüklük arakdşaıymış

canım karşına al, güzel bi dille konuş iletişim çok önemli seni anlaması için elinden geleni yap,isteklerinii bildir,başbaşa kalabilceniz rahat konuşabilceniz biyer olsun,beni üzüyosun de senin için ne kadar değerliyim bunu bana hissttir yaptıklarınla de konuşmak çok önemli konuşmadan küsme oldumu tatlım,karşı tarafıda dinle ne dicek ona göre bi karar verirsiniz oda biliyodur arkadaşının nasıl biri olduğunu nihayetinde dimi ama

kızlar bende çıkıyorum kocişim geliyo alışveriş yapıcaz markete gidicez onu biraz masrafa sokayım bari eksiklerimi aldırayım kendi kaşındı napayım grşrüz kendinize iyi bakın beni özleyin iyimi bay bayyyy:79:[hadiskocum allah yardımcın olsun tatlım umarım en kısa zamanda kocan düzelir]

güle güle hurcumm iyi alışverişler tatlımm

kız bi dulmuş senden cokmu önemlı cocukluksa cocuklukda kalsın ay sinir oldum görüştrme canım kesınlıkle

yok anam ne yapsan çare değil bi ara uzaklaşmış gibi gösterdi bak iş buldu demiştim dün normalde başlıcaktı bu piç yüzünden başlamadı bahaneler buldu yine nemiş ssk yapmıolar mış hani yapıolardı arkadaşı kardeş sana araba buldu mgel kriaya ver takıl bana diyince cazip geldi tabi arkadaşı sssk yapıo ya sankiiii hey allahım sabır ver baanaaa

denemedimmi snaıosun neler konuştum zamanında tatlı dille neler söledim tmm dio yarın kulağından çıkıo demek heycan gerekio ona uzaklaşmak en iisi yoksa değerimi anlamıo bacım ona yakınlık gösteremicemmmm tek başına evlilik yürümüo bu sadece tel olayı için değil gidip başkasıyla konuşup neşeyle gelip bana sarılması midemi bulandırıo

tamam tatlım yemicem maydonoz sağlasın hayatımmmmm soğanda mı yemsem acaba

hadiskocummmm kuzum yemek yaptınmıııııııı

kırmızı yıldızcık aldın gördün müü istemiştin geçen günnnn

Annem derdi ki: “Terli terli su içme.”

İçten içe kızardım ona
Oyunun en tatlı yerinde
Bu müdahale de niye?
Hastalanınca anlardım ki!
... ... Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Sakın geç kalma.”
Meraklanırmış sonra
İçten içe hayıflanırdım ona
Gidenin dönmesini beklerken anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Odanı dağıtma.”
İçten içe karşı gelirdim ona
Toparlamayı erteleyip dururken
Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Öfkende fakir ol, sevginde zengin.”
İçten içe önemsemezdim bakışlarımla
Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Tek kişilik yaşama.”
Diğer türlüsü bencillik olur
Sevilmezmişim sonra
İçten içe güler geçerdim bu kelâma
Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Doğal ol, yapmacık olma.”
İçten içe burun kıvırırdım ona
Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip
Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha.”
İçten içe sitemkâr davranırdım ona
Yüzümdeki çizgiler
Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala.”
İçten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona
Hayatımı sorgulamaya başlayıp
Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Bu sözlerimi kullan, yabana atma.”
Şimdi…
İçten içe teşekkür ediyorum ona
Çünkü…
Ben de bir anneyim...
Bana miras kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ki !
Ben haklıyım....

hadiskocummmm kuzum yemek yaptınmıııııııı

kırmızı yıldızcık aldın gördün müü istemiştin geçen günnnn

mantarlı tavuk yapıorum yanına makarna yanınıa cacık yapım dedim napım anam insan ne yapcıanı şaşırıo sn neler döktürdün bakim tşk ama görmedim ilk sayfaya gitmedim bakayım hele yakışıklı olmuşmı :)beni kırmızı yıldıza layık gördün için tşk edeerim cnaım ama haketmedimmi bak en çok ben yazmışım ben nöebt tuttum kimse yokke topikçiğimize zeval gelmesin dieee

e vet cnm o yüzden hak ettin zatiii son zmaanlarda sık sık buralardaydın maaşallahh Allah daim ettirsin sık sık buluşalım burda hiç bırakma bizi

memekin de afiyet olsun tatlım. ben misafirlikteyim tatlım sofra kuruluyor önüme. kalıp biras yardım ediyip ayıp olur gelcem birasdan mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…