Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kızz ben 1 aydır ağzıma ilaç almıom başım ağrısın ağrısından duramasamda ılık suya sirkeli havlu yapıp koyuyom düşün o dereceee

canım 16 sına kadarmı bekle demişti doktor yarın 16 sı ne yapacan şimdi sen
kırmızılardan ses seda yok hamişmisin kız yoksam :96: :97:

canım 16 sına kadarmı bekle demişti doktor yarın 16 sı ne yapacan şimdi sen
kırmızılardan ses seda yok hamişmisin kız yoksam :96: :97:

22 sinde gitçem herhalde olmam hiç içgüdüm olcan demio 6 gün geçince kesin belli olur olmassamda hamişlikte yoksa bi gisdim kalite kontrol yaptırım kendime:)

slm kızlar,

4.mart son adet tarıhım. adetım bıttıkten sonra sogan kuru uygulamıstım. yaklasık 1 yıldır bebek ıstıyoruz ama bı gelısme olmadı. sımdıde 11 gun gectı. ama ben ne test yaptırabılıyorum ne bısı. hıc bısı yokmus gıbı davranıyorum. ama gecen hafta gecelerde hatta saba karsı mıde bulantılarım vardı. ne yapsak:)

kirli çamaşırlar dökülmüş ortalıga desene
gelin ya işte ne yapsa batar ... ya hem istemiyosun evde rahatsız oluyorsun hem evi ayırmak istediklerinde neden karşı çıkıyosun bende bu ev ahalisini anlamıyorum...
bırakın kendi ailesini kursunlar yaşasınlar sonra ne güzel güler yüzlü tatlı dilli gelip gitsinler...
boşyere laf stress üzüntüüü.. bu kaynanaları anlamak zor.. görümce evlensin de kendisi neler görcek bakalım...

yok kızz ben 1 aydır ağzıma ilaç almıom başım ağrısın ağrısından duramasamda ılık suya sirkeli havlu yapıp koyuyom düşün o dereceee

o zaman hayra yoralım belki bebek tutunmaya calısıyodur ondan oluyodur bi dengesizlikler...

en iyisi ilaç içmemek ama ben bu ay bi içtim bi içtim az daha kendimi rakıya vurcaktım diş agrısından nidalar atmaya başlamıştımm heeeyytt uleeeynn diyeee

neden test yapımıyorsun peki?

neden soğan kürünü adet bitiminden hemen sorna yaptın geçeydi biraz hemen test yaptır direk kan tahlili yaptır nie yaptıramıopsun korkuomusun aaa hiç korkulurmu ben korkmadım hiççç altıma mıçıodum:18::18::18::18::18::18:

seni tebrik ediyorum nasıl bekleyebildin ayol ben olsaam ölürdüm meraktan
:18::18::18: sabah hemen kalkıp test yapıyorsun

:18::18::18: allah var heç korkmadın hasta ettin burda resmen bizi
hoş hala belli bişe yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…