yok kızz ben 1 aydır ağzıma ilaç almıom başım ağrısın ağrısından duramasamda ılık suya sirkeli havlu yapıp koyuyom düşün o dereceee
:111::111: abboowwwww ne kadar karışmış böle yaaaa
:97:
çok ayıp bişi bizim maahalle arka mahalle sesi duyan geldi bizde akraba olunca soruolar dedim yok bişi ayağına diken batmış
canım 16 sına kadarmı bekle demişti doktor yarın 16 sı ne yapacan şimdi sen
kırmızılardan ses seda yok hamişmisin kız yoksam :96: :97:
onlarda yedi zaten dikeni
22 sinde gitçem herhalde olmam hiç içgüdüm olcan demio 6 gün geçince kesin belli olur olmassamda hamişlikte yoksa bi gisdim kalite kontrol yaptırım kendime:)
bunalrı oturtuk karşı karşıya anlatın nedir derdiniz ne yaptın cansu tokat attı sana dedim yenge dedi bak biz taşıncaz bitürlü kabullenmiolar neymiş hem yediklerimi sayıyolar dedi bide kirli çamaşırlarım iç çamaşırlarım işten geldim ortaya atmış sadece benimkiler kayınbabam görüo dedi ayıptrı dedi herkesinki yıkanıosa hadi yıkanmasın dedi neden ortada benim eşyalarım bide saygı istiyolar dedi ayırım evimi dedik bunalr coştu dedi görümceyle laf kavgası başlamış o anda kaynaan gelmiş direk buna şaplatmış oğluda anesini iteklemiş güya böbrekleri ağrımı çekyata gelmiş çocuk dioki yenge vallahi kaldırdım teyzem gördü teyzeside bu gelinin yengesi oluo abisiyle evli nese olay böleee bi maddiyata girdilerrr çocuk askerden 2 ay oldu yeni çalışmaya başladı neymiş eeve 10 tl si girmemiş
hem yediklerine laf etmişler hem evi ayırcaklar dieee olmuş sanıırm
yok kızz ben 1 aydır ağzıma ilaç almıom başım ağrısın ağrısından duramasamda ılık suya sirkeli havlu yapıp koyuyom düşün o dereceee
aman okadar olayı kime anlatıcammm kızzz yorulurm ben dedikodu derler sonra bak okadar sordunuz anlattım mı bişi:
slm kızlar,
4.mart son adet tarıhım. adetım bıttıkten sonra sogan kuru uygulamıstım. yaklasık 1 yıldır bebek ıstıyoruz ama bı gelısme olmadı. sımdıde 11 gun gectı. ama ben ne test yaptırabılıyorum ne bısı. hıc bısı yokmus gıbı davranıyorum. ama gecen hafta gecelerde hatta saba karsı mıde bulantılarım vardı. ne yapsak:)
slm kızlar,
4.mart son adet tarıhım. adetım bıttıkten sonra sogan kuru uygulamıstım. yaklasık 1 yıldır bebek ıstıyoruz ama bı gelısme olmadı. sımdıde 11 gun gectı. ama ben ne test yaptırabılıyorum ne bısı. hıc bısı yokmus gıbı davranıyorum. ama gecen hafta gecelerde hatta saba karsı mıde bulantılarım vardı. ne yapsak:)
slm kızlar,
neden soğan kürünü adet bitiminden hemen sorna yaptın geçeydi biraz hemen test yaptır direk kan tahlili yaptır nie yaptıramıopsun korkuomusun aaa hiç korkulurmu ben korkmadım hiççç altıma mıçıodum:18::18::18::18::18::18:
yoooook Allah var bişi anlatmadın
ne bıleyım:) yarın sabah gıdeyım hastaneye ne olacaksa olsun dıyelım:)
seni tebrik ediyorum nasıl bekleyebildin ayol ben olsaam ölürdüm meraktan
:18::18::18: sabah hemen kalkıp test yapıyorsun
çok ayıp bişi bizim maahalle arka mahalle sesi duyan geldi bizde akraba olunca soruolar dedim yok bişi ayağına diken batmış
mesela ben hamile olım burda sevinç doğurur o derece bana illlahlah ettiler silah zoruyla tahlile gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?