Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kısssss niye sildin camları güzelim pzrtesiye kadar yağışlı ben bekliyom bitsin sonra silcem ama dediğin gibi nisan ayı boyunca yağar nede olsa nisan yağmurları !!!!!!!!!

tamam canım sen yap kahvenizi

kızlar ben geldim ama çok yoruldum bilin neden?

noldu kız kimi döfdün

selam arkadaşlar listenizi çok begendim beni de ekler misiniz?
bende çok engebeli yollardan geçtim malesef
halen bebiş yok ..
bilgilerimi kime göndermem gerekiyor?
,bu arada bugün bat günüm çok sabırsızım ama hiç de adet olcak belirtim yok:26:
bu ay cok antibiyotik içtim dişim için o geciktirir mi sizce?

kısssss niye sildin camları güzelim pzrtesiye kadar yağışlı ben bekliyom bitsin sonra silcem ama dediğin gibi nisan ayı boyunca yağar nede olsa nisan yağmurları !!!!!!!!!

taaa geçen hafta silmiştim canım amaan napim önümüzdeki ay bi daha silerim

hoşgeldin tatlım antibiyotik geciktirir hayırlısı belkim hamişsindir
bu arada bilgiler başakss hanıma özel mesaj at canım

selam cnm hoşgeldin basak topiğin kurucusu bilgilerini ona vermen gerkiyo tatlım o yazıyo çünkü inşallah hamişsindir hayırlısı olsun cnm

hoşgeldin tatlım antibiyotik geciktirir hayırlısı belkim hamişsindir
bu arada bilgiler başakss hanıma özel mesaj at canım

selam cnm hoşgeldin basak topiğin kurucusu bilgilerini ona vermen gerkiyo tatlım o yazıyo çünkü inşallah hamişsindir hayırlısı olsun cnm

sagolun kızlar .. kesin gecikicek öyle hissediyorum :18:
bu kadar antibiyotige hamile kalınır mı hamileysem zarar veririmi o kadar çok soru işareti oldu ki aklımda...
ben yazayım başak a :) belki ekler beni de...
sizi tanımıyorum ama tanışırız yakında...
neşeyle hamile kalıcaz inşallah gerçekten artık moralim bozulmuyo alıştım galibaaa

canım nu kadar antibiyotikle hamile kalınır ama daha çok erken olduğu için bebeğe bişi olmaz
merak etme o daha kan pıhtısı şeklindedir bozma tabi moralini
herşey olacağına varır bu arada bir ara yaz bakalım hikayeni başından neler geçmiş öğrenelim

hoşgeldin cnm topiğimize basak ekler senide merak etme cnm .tanışırız kaynaşırız tatlım .hiç bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun elbet birgün anne olacaksın olumlu düşün öyle olsun.sakın canını sıkma sen anlat bakalım kimsin sen?

:18::18: kız hadisko yazsana neler yaptığını :18::18:

kız ben kavga etmedimde arada gümbürtüye gidiodum eşimin amcasının geliniyle kızı girişmişler birbirlerine ayıralım die gittik aboooo kıza bi şaplattım nese ayılmalar bayılmalar görümce yerlerde eşimde bidene şaplattı akıllı ol dedi yerlerde kız ayaklarını tuttum ama bi tepsi camışşşşş karnıma geldi karnım ağrıo gelinide aldık sakinleştirdik görümce kaynana akıllarınca gelini dövmeye kalkmışlar oğullarıd abunu görünce anasını itmiş yani karısını kurtarım derken birsürü tantana dedim akıllı ol firüz (görümce)oluo sen nişanlısın evlenceksin kaynanan sana vurucak selçuk ta mal mal bakıcak ölemi dedim sende ii yaptın dicen boşamıcan ölemi dedim sustu bi evde iki geçim olmaz tamam çocukalr ayırıolar evlerini bu dayak meselesi ne dedim kolaymı bi ana babanın evladına tokat atmak hemde anasının yanında kadıncaz da oğlu nun bebesi oldu die geldi haa çanakkaleden kadın nasıl ağlıo kızımı götürcem ayıp bunların yaptıkları istemiolarsa onlara yeni yuva kurarım felan yani hallettik gelinin öcünü ben aldım ahhahaha zaten sevmiodum eşimin kuzenini iii oldu beni evden kovuo şuna bak otur yerine dedim sakinleşşş beni karıştırma kimseyle adam gibi geldik edebimi bozmaaa

Kıs sewinc yaptım kahvemizi içtik kocişimle geldim Ama gitme otur yanımda diyo ya allah allah delimi ne yarın konuş diyo ben işteyken!!!!!!1aman aman bi rahat yok gidem bari ama ara ara bakarım ona çaktırmadan gizli gizli ha ha hayyyyy

hoşgeldin canım aramıza düşünmemeye bak bende batım geçti die çok seivnmiştim ama olmadı yarın bekliom gelsin die tekrar benim tarih değişti sanırım

ben sizi okudum maşallah bir hayli deneyimliymişsiniz ben 27 yaşındayım

ben ekim ayında bir düşük diyim artık kürtaj oldum kalp atışları oluşmadı diye 8 haftalıkken alındı.
klomen + çatlatma ignesi kullandıktan 1 ay sonra ( kendiliğinen diyelim) hamile kalmıştım ama kesin ilaçların etkisi var diye düşünüyorum.
6 ay gecti bir daha tedavi olmadım ama anladım ki bu böyle olmucak
yumurta tembelliği var bende...
bu ay gelirse benim kırmızılar doktora gidicem yada mayıs ayında inşallah.. zaten ayıptır söylemesi ( çok oluyo gibi ) temmuz - agustos gibi hamile kalıp yazın doğum yapmak istiyorum

öyle işte bu ay da bitkisel bi surup içtim ama bu antibiyotikler kafamı kurcalıyo 1000mg lık nerdeyse 10tane içtim... ve sayısını bilemediğim kadar agrı kesici...

senin edebini sevsinler kızzz
aBooo neler olmuş çok çirkin şeyler bunlar yaaa böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum
bütün bunlar kızın annesinin yanındamı olmuş yazık yaaa
sende az değilsin hani haa

hoşgeldin canım aramıza düşünmemeye bak bende batım geçti die çok seivnmiştim ama olmadı yarın bekliom gelsin die tekrar benim tarih değişti sanırım

olmadı derken ee gelmemişte? test mi yaptın negatif mi çıktı?
bende 5 gün önce test yaptım negatifti tabiiiiii
bugün evde test yok diye karbonat testi yaptım biliyomusunuz bilmiyorum da
köpürürse hamileymişsin ama benimki köpürmedii

tamam canım adam özlemiş demekkii
ee bulmuş fıstık gibim hatunu

ben dayanamam bende anadan babadan ayrıyım kaynana bana dokuncak babam uçar bi yapıştırır sonra sülalesini tarar bizimkide adam değil die oda gümbürtüye gider korumasa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…