Kızlaar ben geldim çok yoruldum bugün resmen zorla muayene oldum ya dok git diyo çok küçük sün bekle ben de dedim 1 sene yi geçti bi bakın dedim zorla ya sinir şey ona kaldı sanki idrar kan verdim yarın ultrasymma girece m sonuçlar yarın çıkacak bi bölüme yollayacak mis inter tam hatırlamıyorum
gçmiş olsun cnmmmm ....sen nasılsnn
inşallh güzel hbrler alırsın cnmmmm....
canım çok geçmiş olsun. gelme zaten kocişinle ilgilen canımm
geçmiş olsun canım Allah şifa versin tatlım
geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat et kendine
geçmiş olsun canım ya allah acil sifalar versin
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
nazocumm merhaba nasılsınn nerelerdesinn
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
canım ya elişini yetiştirmeye çalışıyorum onun içinde girmedim 2 gün
ama bugün yeğenlerden, ne nete nede elişine fazla vakit ayırabildim
şimdide bi selam verip devam edecem elişine
birde bugün başak mesaj attı bebeğinin kalp sesini duymuş maşallah
7+1 günlükmüş komşudan nete gircektim ama çok halsizim miğdem rahatsız sanırım giremeyecem diye mesaj attı haberiniz olsun
ayyyy maşallahhhhhhh cnm yaa 7 haftalık olmuş bilee allah nazarlardan korusun inşallahhhh...canım ya elişini yetiştirmeye çalışıyorum onun içinde girmedim 2 gün
ama bugün yeğenlerden, ne nete nede elişine fazla vakit ayırabildim
şimdide bi selam verip devam edecem elişine
birde bugün başak mesaj attı bebeğinin kalp sesini duymuş maşallah
7+1 günlükmüş komşudan nete gircektim ama çok halsizim miğdem rahatsız sanırım giremeyecem diye mesaj attı haberiniz olsun
hşgldn cnm hayırdır hastamısınnçok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin..
selam kızlar hepiniz iyisinizdir inş... çok yorgunum bugün bi selam verip çıkayım dedim... başakda pıtpıtları duymuş bebişin çok güzel haber... görüşürüz öptüm hepinizi.
ayyyy maşallahhhhhhh cnm yaa 7 haftalık olmuş bilee allah nazarlardan korusun inşallahhhh...
bendende slm sölersin başakcmaa
hşgldn cnm hayırdır hastamısınn
yok cnm yaa yorgunum sadece yorucu bigün geçirdim, moralimde bozuk nedense duygusalım bugünneyse ii geceler cnm...
bengicim senin günün geçtimi geçmişi okumadımda merak ettim seni canım
Günaydınnnnn güzel hatunlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?