Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah yarın sonuçların temiz çıkar canım güle oynaya gelirsin

sewinçcimm geçmiş olsun sanada cnmmm kullan ilaçlarını bariii bi an ewwl geçsinnn...ayy çok kötüdür kaşıntı yapar dimi şimdii

gçmiş olsun cnmmmm ....sen nasılsnn

inşallh güzel hbrler alırsın cnmmmm....

canım çok geçmiş olsun. gelme zaten kocişinle ilgilen canımm

geçmiş olsun canım Allah şifa versin tatlım

geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat et kendine

geçmiş olsun canım ya allah acil sifalar versin

hepinizden Allah razi olsun kizlar...kocam ii oldukca bende iyiyim...umarim devam etmez...cok saolun

nazocumm merhaba nasılsınn nerelerdesinn

canım ya elişini yetiştirmeye çalışıyorum onun içinde girmedim 2 gün
ama bugün yeğenlerden, ne nete nede elişine fazla vakit ayırabildim
şimdide bi selam verip devam edecem elişine

birde bugün başak mesaj attı bebeğinin kalp sesini duymuş maşallah
7+1 günlükmüş komşudan nete gircektim ama çok halsizim miğdem rahatsız sanırım giremeyecem diye mesaj attı haberiniz olsun

selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..

çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin..

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inş... çok yorgunum bugün bi selam verip çıkayım dedim... başakda pıtpıtları duymuş bebişin çok güzel haber... görüşürüz öptüm hepinizi.

maşallah başakcıma inşallah sağ salim kucağına aldığı günleride görür konuşunca bendende selam söyle nazocum başakcıma

ayyyy maşallahhhhhhh cnm yaa 7 haftalık olmuş bilee allah nazarlardan korusun inşallahhhh...
bendende slm sölersin başakcmaa

hşgldn cnm hayırdır hastamısınn

ayyyy maşallahhhhhhh cnm yaa 7 haftalık olmuş bilee allah nazarlardan korusun inşallahhhh...
bendende slm sölersin başakcmaa

hşgldn cnm hayırdır hastamısınn

yok cnm yaa yorgunum sadece yorucu bigün geçirdim, moralimde bozuk nedense duygusalım bugün neyse ii geceler cnm...

Merhaba hanımlar beni merak etmeyin diye gireyimde size bi veda edeyim dedim yarın kocişimle baş başa turla ürgüpe gideceğiz ay çok heyecanlıyım 6da yola çıkıcakmışız nasıl uyuycam heyecandan bilmiyom vallaa neysem cumada ordan antepe geçip 1 haftada orda kalcez belkim ordada gezebiliriz kocişim anacığının dizinin dibinden ayrılabilirse tabiii ordanda çankırıya geçip bi 5 gün falanda orda kalırız dönüştede 1 gece ankarada kalıp geliriz sanırım şimdilik planımız bu antepten şimdilik çok ümitli olamasamda tatilimiz güzel geçcek gibi görünüyo bakalım dönüştede belkim günü birlik aspendosa gidebilirmişiz turla ay ne güzel yaa hep böle izinli olsa keşke kocişim bu arada dün akşama misafirim vardı ondan giremedim arkidişler bidahada uzun bi zaman giremeyeceğim kaynanamlarda net yok bilgisayarda yok belkim kaynımgilden falan girebilirsem arada durumumdan haberdar etmeye çalışcam sizi hanımlar ciddiyim bak özleyin len beniiii ben özliycem siziii neyse hadi ben kaçtım hanımlar kocişimle biraz tv izleyip yatcaz sabahın köründe 5te falan uyancaz uy :26::26: neyse değer nasılsa ay içim kıpıy kıpıy ilk defa eşimle böyle bikaç günlüğüne geziye gidiyoz neysem ben kaçtım hoşçakalın kendinize çook iyi bakın çok öpüyorum sizi herkese benden selam söyleyin ben kaçtııım

bengicim senin günün geçtimi geçmişi okumadımda merak ettim seni canım

yavrim adetimin 4.günündeyim bitti gibi bişiy hattaa kocişde diyo tamda zamanında oldun adeti diyee 3 gündür evdeydi adam hevesi kursağında kaldı adamın gezide yapmayıs heralde anteptede utanıyom ben gene dokandırmam kendime ah yazık yaa 10 gün naapcak herüfüm ablamlarda(görümcem) falan kaldımmı olur anca o iş neysem ben kaçtım kızlar hoşçakalın özleyin benii

Günaydınnnnn güzel hatunlar nasılsınız?

sanada günaydın hürremim benginin yazdıkarını okudum kıskandım bende gezmek istiyorum yaaa hamileyim tamam uzun yol yasak bari kısa yol olsun o bilem yok eşim hep araba yok diye bahane ediyo offf....

günaydın kızlar ben hala mersindeyim gezmekten fırsatım olmuyor pek girmeye hepinizi öpüyorum kocamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…