Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar 1 tane daha var güzel söz bakın bu en güzeli :BABALARIN ÇOCUKLARINA VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELERİNİ SEVMESİYMİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:123::127::129:

kızz senın ne cok gunun oluyoo menüde ne varrr

kızz senın ne cok gunun oluyoo Menüde ne varrr

heeeeeee sorma walla çok yoğunum annem napçan ama seviyomda kıs yorucu ama güzel kafa dengi arkadaşlarla yani .bitiyo artık az kaldı okullar kapanacak ya son zamanlardayız günlerin .walla kıs dur bakayım şimdilik 4 tane var walla idare ediyom işte .menüm:kıymalı lazanya,çis kek,elmalı kurabiye,kısır,poğaça bu kadar yemezmi

kızlar 1 tane daha var güzel söz bakın bu en güzeli :BABALARIN ÇOCUKLARINA VEREBİLECEĞİ EN GÜZEL HEDİYE ANNELERİNİ SEVMESİYMİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:123::127::129:

güsel sözmüşş ya cocugumuz olursa

benımde yarın mısafırım gelebılır ne ypcaksam temızlıkde duruyoo kacgundr dok gıdıp gelyrmm

iyi hadi cnm çok sevindim eeeeeeee bebiş ne zaman ?

infertilite diye bır bolume yolladılarr canım gıttım ordaya reglın 3 gelmemı soyledı ben ozmanda kan vermıstım daha once temz cıkmıstı:26::26::26: oyanı bıdakı ay bıde o bolume gıdecemm inş ozmana kadar bebk gelırde gerek kalmaz

anladım cnm hadi inşallah bu ay hayırlısıyla hamiş kalırsında gerek kalmaz gitmene

canım infertilite (kısırlık )bölümüne bebek isteyen çiftler gönderilir hormon ve vajinal muayene ile başlanır bu tedavilere HADİ BAKALIM HAYILIUĞURLU VEEEEEEEEEE BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ SEN REGL BEKLERKEN KISMETİNDE BEBİŞŞŞ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

VAYYYYYYYYYYYYYYYYY çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydınnnnn güzel hatunlar nasılsınız?

nasılsın sultanımmmm görüşemiyoruzz...

günaydın kızlar ben hala mersindeyim gezmekten fırsatım olmuyor pek girmeye hepinizi öpüyorum kocamannnnn
yeşilimmm nerelrdesin die seni merak ediyordummm .....nasılsın gezmelerdesin ohhh güselgüsel gezin bakalım paşayla....

maşallahh bi sorun çıkmaması çok iyi ama eşinede baktır mutlaka cnmm ....inşallah gerek kalmadan gelir bebişin ....bende 25.de reglimi bekliyorum 3.günü gidicem dr.a ..bakalım bana neler dicekkkkgerçi direk tedawiye başlatır beni kesin bakalım hayırlısıı

kızlarrr nerelerdesiniz yahuuuuuu

olsun canım sağlık olsun sana iyi tatiller iyi gezmeler belkim bebğin bu gezmelerde gelmeye karar verir

belkide doktor haklıdır çok erken die düşünmüştür 6 aylık evliydin dimi çok yeni olmuodur die bişi yoktur yani tedavi iiçin erkenmimiş sen takma kafana içinden nasıl geliosa öle yaptırrr

ohhh gacıya bakk gwzsin dursun maşallah gez anam gez ama ihmal etmeyin ordada heehe belkim ilham gelirrr bebiş tohumu atılıverir belkide bunu bekliomuşsundur:)

kızlarrr nirdesizzz bakennn benim yolcular gelmedi yahhh bi kaç gün daha geçsin bakalım yine çıkmazsa ultrosona görüncem

belkide doktor haklıdır çok erken die düşünmüştür 6 aylık evliydin dimi çok yeni olmuodur die bişi yoktur yani tedavi iiçin erkenmimiş sen takma kafana içinden nasıl geliosa öle yaptırrr

canım benim ben 2 yıllık evliyim ya ins bu reglm de bebeğim gelirde gerek kalmaz bu arada neden artık kimseler olmuyo burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…