Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohh gez bakalım kuzum iyi tatiller

kızlar doktor geldım sonuclarım temiz cıktı kan ıdrar ultrasyon sadece ıdrar ıcın ılac yazdıı cok sık tufek haneye gıdıyom
yani bi sorunum yokmus acep neden hamıs kalamıyorum

canım üzme kendini zamanını bekliyodur bak ne güzel temiz çıkmış çok sevindim inş biran önce göbüşünböyle olur...

üzülmedım canım ya ıcım rahatladı temiz cıktı infertilite diye blum varmıs acaba orda ne testler yapılıyo:26:

canım eşinde sperm testi yaptırsın bence. bende doktora gittiğimde bi problem yoktu ama eşimin spermciklerinde problem vardı.öğrenin bakalım ona göre hareket edersiniz

kızlar beğendiğim bi sözü sizinle paylaşmak istedim .MUTLULUK GENÇLİKTE BEKLENMEDİK ŞEYLERDE,YAŞLILIKTA İSE ALIŞKANLIKLARDA ARANIRMIŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! güzel sözmüş dimi ben çok beğendim ya siz?

canım eşinde sperm testi yaptırsın bence. bende doktora gittiğimde bi problem yoktu ama eşimin spermciklerinde problem vardı.öğrenin bakalım ona göre hareket edersiniz

yaptıracaz canım ya :18::18::18: eşimm sorun bendemı dedı ben yok dedım daha benım testlerım var dedımm kan ultrasyon ıdrar verdım baska tahlıl oluyomu
nikolay ve belinaysu nasılsınız kızlar?

slm cnm iyim sen nasılsın

yaptıracaz canım ya :18::18::18: eşimm sorun bendemı dedı ben yok dedım daha benım testlerım var dedımm kan ultrasyon ıdrar verdım baska tahlıl oluyomu

slm cnm iyim sen nasılsın

iyiyim tatlım bende bugün yoruldum yarın günüm var o yüzden bugünden temizliğimi yaptım ohhh mis gibi oldu heryer ama çok yoruldum bide ikramlarımıda yaptım herşeyim bitti anlayacağın şimdiden yarına rahatım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…