kız yok ne barışması anneden öle gördük ksüte olsanız dinen günah yatak ayrılmazz yani ilişki yukgece barışıyormusun kız
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
hürcüm nasılsın canım benim
iiim canım aynıyıs valla yüz vermek yok ben hala kırmızıları göremedim kızzz
aslında gelsin die bakıom valla istemiom
Merhaba hanımlar beni merak etmeyin diye gireyimde size bi veda edeyim dedim yarın kocişimle baş başa turla ürgüpe gideceğiz ay çok heyecanlıyım 6da yola çıkıcakmışız nasıl uyuycam heyecandan bilmiyom vallaaneysem cumada ordan antepe geçip 1 haftada orda kalcez belkim ordada gezebiliriz kocişim anacığının dizinin dibinden ayrılabilirse tabiii ordanda çankırıya geçip bi 5 gün falanda orda kalırız dönüştede 1 gece ankarada kalıp geliriz sanırım şimdilik planımız bu antepten şimdilik çok ümitli olamasamda tatilimiz güzel geçcek gibi görünüyo bakalım dönüştede belkim günü birlik aspendosa gidebilirmişiz turla ay ne güzel yaa hep böle izinli olsa keşke kocişim bu arada dün akşama misafirim vardı ondan giremedim arkidişler bidahada uzun bi zaman giremeyeceğim kaynanamlarda net yok bilgisayarda yok belkim kaynımgilden falan girebilirsem arada durumumdan haberdar etmeye çalışcam sizi hanımlar ciddiyim bak özleyin len beniiii ben özliycem siziii neyse hadi ben kaçtım hanımlar kocişimle biraz tv izleyip yatcaz sabahın köründe 5te falan uyancaz uy :26::26: neyse değer nasılsa ay içim kıpıy kıpıy ilk defa eşimle böyle bikaç günlüğüne geziye gidiyoz neysem ben kaçtım hoşçakalın kendinize çook iyi bakın çok öpüyorum sizi herkese benden selam söyleyin ben kaçtııım
ohh gez bakalım kuzum iyi tatiller
kızlar doktor geldım sonuclarım temiz cıktıkan ıdrar ultrasyon sadece ıdrar ıcın ılac yazdıı cok sık tufek haneye gıdıyom
yani bi sorunum yokmus acep neden hamıs kalamıyorum
canım üzme kendini zamanını bekliyodur bak ne güzel temiz çıkmış çok sevindim inş biran önce göbüşünböyle olur...
üzülmedım canım ya ıcım rahatladı temiz cıktı infertilite diye blum varmıs acaba orda ne testler yapılıyo:26:
canım eşinde sperm testi yaptırsın bence. bende doktora gittiğimde bi problem yoktu ama eşimin spermciklerinde problem vardı.öğrenin bakalım ona göre hareket edersiniz
nikolay ve belinaysu nasılsınız kızlar?
yaptıracaz canım ya :18::18::18: eşimm sorun bendemı dedıben yok dedım daha benım testlerım var dedımm kan ultrasyon ıdrar verdım baska tahlıl oluyomu
slm cnmiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?