Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben çıkıyom kociş geldi pazara gidip gelicez beni özleyin bayyyyy kocaman öptüm sizi grşrüz

başak kız yoğurtta iyidir bu arada tatlım çok haklısın valla bakmazlar sana rezil olursun
sen kendine ve bebeğine iyi bak gerisini salla

sağol cnmm senide beklerizz çok eğlenceli hatunlarız bizzz Eşine hber verişini merak ettim anlatta öğreneleim

kızlar ben çıkıyom kociş geldi pazara gidip gelicez beni özleyin bayyyyy kocaman öptüm sizi grşrüz

görüşürüz tatlım kolay gelsin

he kızz onuda manyak yapıomm ha ondanmı üzerimde kalmış manyaklık nedirr

hee kız bende süper yaparım kocişide zaten bir yayla çorbasına kandırmıştım

başak kız yoğurtta iyidir bu arada tatlım çok haklısın valla bakmazlar sana rezil olursun
sen kendine ve bebeğine iyi bak gerisini salla

aynen kuzum yemin ederim caım ne çekse annem anında önüme koyuyor hemen yapıyor canım yaa o kadar rahatım kiiiii

bitek kocamın hasreti var onuda bebişlee unutuyom.kendi evim olmadan gitmeyi düşünmüyorum açkçası hayılısı bakalım

görüşürüz tatlım kolay gelsin

hee kız bende süper yaparım kocişide zaten bir yayla çorbasına kandırmıştım
sen kandırmışsın bizimki gel şunu ticarete çevirelim dediii mesleğimi herkese yayıcak bak sen şuna okul kenarlarında kışın süper gider demişti dedim yuk o bana özelll otur önce sen ye sonra bundan d aolursun didim sen adam gibi iş bul kendine yeter dimiştim

inşallah rabbi mgönlüne göre versin canım kendi evi gibisi olmaz insanın

Bİ DEFA EN SEXY HATUN BENİMMMMMMM

çok haklısın canım ohhhhh rahatına bak sen ihtiyacın var zaten
ana gibi yar olmaz
bende giderdin annecim şaşardı hamileyim diye ne yapacağını

çok haklısın canım ohhhhh rahatına bak sen ihtiyacın var zaten
ana gibi yar olmaz
Bende giderdin annecim şaşardı hamileyim diye ne yapacağını

ahh ahh sorma kuzumm gerçekten anne gibisi yokk

kim bilir anne olmak nası bişiiii rabbimmm hepimize nasib etsin

Ayy hurr nereye gitti kızzzzz

Erenayefe nerdesin yaaaa merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Belinaycım papoşla face ten görüşüyo musunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…