kız onun yanına en güzel yayla çorbası oluyor ben öyle yapıyom
[ı]başakcım topiciniz çok güzelmiş canım...ilk sayfada yazdıklarınızı okudum kardelen için yazdığın mesajı okuyunca kendi hamileliğimi eşime haber verişim geldi...çok duygulandım yaaaaaaaa...[/ı]
kızlar ben çıkıyom kociş geldi pazara gidip gelicez beni özleyin bayyyyy kocaman öptüm sizi grşrüz
kızlar ben çıkıyom kociş geldi pazara gidip gelicez beni özleyin bayyyyy kocaman öptüm sizi grşrüz
he kızz onuda manyak yapıomm ha ondanmı üzerimde kalmış manyaklık nedirr
başak kız yoğurtta iyidir bu arada tatlım çok haklısın valla bakmazlar sana rezil olursun
sen kendine ve bebeğine iyi bak gerisini salla
sen kandırmışsın bizimki gel şunu ticarete çevirelim dediii mesleğimi herkese yayıcak bak sen şuna okul kenarlarında kışın süper gider demişti dedim yuk o bana özelll otur önce sen ye sonra bundan d aolursun didim sen adam gibi iş bul kendine yeter dimiştimgörüşürüz tatlım kolay gelsin
hee kız bende süper yaparımkocişide zaten bir yayla çorbasına kandırmıştım
aynen kuzum yemin ederim caım ne çekse annem anında önüme koyuyor hemen yapıyor canım yaa o kadar rahatım kiiiii
bitek kocamın hasreti var onuda bebişlee unutuyom.kendi evim olmadan gitmeyi düşünmüyorum açkçası hayılısı bakalım
valla hürremcim resmini gördüm ben hiçte çakma değilsin fıstık gibim hatunsun maşallah
kıskandığından demiştir o şimdi göbüşü kocaman olacak ya orası burası çatlayacak patlayacak
ayyy şimdi bunları okuyunca saçımı başımı yolar valla haa:18::18:
aynen kuzum yemin ederim caım ne çekse annem anında önüme koyuyor hemen yapıyor canım yaa o kadar rahatım kiiiii
bitek kocamın hasreti var onuda bebişlee unutuyom.kendi evim olmadan gitmeyi düşünmüyorum açkçası hayılısı bakalım
bende pazımı sarayım çorbamı yapayım şşimdi çay isterler usta geldi of puff hadi öpüldünzü kızlar görüşürüzbende birazdan çıkarım dizim başlayacak
yemeemde hazır
Bİ DEFA EN SEXY HATUN BENİMMMMMMM
bende pazımı sarayım çorbamı yapayım şşimdi çay isterler usta geldi of puff hadi öpüldünzü kızlar görüşürüz
hayır benimmmmhahayttt kim en sexy yarışmasımı düzenlesek kavga çıkmadan
çok haklısın canım ohhhhh rahatına bak sen ihtiyacın var zaten
ana gibi yar olmaz
Bende giderdin annecim şaşardı hamileyim diye ne yapacağını
Tamam tamam
hayır benimmmmhahayttt kim en sexy yarışmasımı düzenlesek kavga çıkmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?