Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadiye yavrum sancıların ne alemde kız :26::26:

kızz saat 11 e doğru ıslaklık hissettim ama hiç sancım yuktu normalde ilk oluşumda sancıdan yerlee yatardım sabah beridir bulaşıktan mutfaktan çıkaamdım telle herşeyi telledim mutfağı halledim dedim ama hala bitmiooo yağlarla sorunum yok ben hemen aldım için dolaplara dün uzandım çok yordum dün kendimi eşimde acaba yoruldun diemi oldu böle inş düşmüodur felan dedi yok dedim düşme felan sancıdan ölüürm düşerse herhalde dedim sancım yuk belim hafiten ağrıo canımmm

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiii

yanağnızdann öpem miiiiiiiiii

siz kocanızın koynundaaaaaaaaaa

ben soğuktan ölemm miiiiiiiiiii

kızlarrrr internet için gittiğim komşunun kocası yılllıkizne ayrılmış adam evde olduğu için gidemiyorum. yine int. cafeye geldimm

eee anlaın bakalım deişik haberler varmııııııı

hadiye yavrum sancıların ne alemde kız :26::26:

kızz saat 11 e doğru ıslaklık hissettim ama hiç sancım yuktu normalde ilk oluşumda sancıdan yerlee yatardım sabah beridir bulaşıktan mutfaktan çıkaamdım telle herşeyi telledim mutfağı halledim dedim ama hala bitmiooo yağlarla sorunum yok ben hemen aldım için dolaplara dün uzandım çok yordum dün kendimi eşimde acaba yoruldun diemi oldu böle inş düşmüodur felan dedi yok dedim düşme felan sancıdan ölüürm düşerse herhalde dedim sancım yuk belim hafiten ağrıo canımmm

benim bat değişti cannncannn

Allah seni emii kız bizde değişik bişe yok anacım sen anlat miden nasıl oldu bebiş nasıl doktor ne didi
bengisu kocişle tatile çıktı belinay ve ahdişko hamile değil kırmızıları geldi
senden sonra hamiş haberi alamadık falan filan

öp anam öp belkim uğurun değer bizde göbüş atarızzzz

yok kız düşme felan olsa ölürsün sancıdan hayırlısı canım yinede dikkat et kandine
kocişlede barışırsanız keçiboynuzuna devam edin

yok kız düşme felan olsa ölürsün sancıdan hayırlısı canım yinede dikkat et kandine
kocişlede barışırsanız keçiboynuzuna devam edin

kızz ne zamandır yap şunu dio ben tınlamıom gerek yok diommm nereye gitse hesap verioo verecek adam olacak okadarrrr hiç oralı olmuom gece yatarken bazen uyku arası bana sarılmış hemen dönüom dellenioo oh oluooo anlasın neyi kaybettiğiniii

selam güzel hatnlar nasılsınız? basakcım ,hadiskocum,sewincim nbrsiniz?

ohhhh olsun ohhhhhhhhhh

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın

saol bebm inşşş kız ben yazdım ama belki geçmişi okurken gözden kaaçr benim bugün tarih oldu bat 19 mayıss hayırlısı bakalım bidahaki ay nereye atıcakkkk
hayırlısı inşallah tatlım teşekkür ederin anlaşılan başka haberimiz yok:26:

yaa sorma annem yaaa benm ist. a gitmeye niyetim yok galiba. burda testlerimi falan yaptırmaya başladm. p. tsi doktora gittim bebişin kalp atışını gördük. ama cihazın sesi çıkmıyordu. ayrıyetten dinlemek için randevu verdi doktor. haftaya ayrıntılı olarak görmeye gidicem inşalahh. midem iyi değil tatlım devamlı ayakta yağsız hafif yiyeceklerle besleniyorum midem kaldırmıyo. sen naslsın sevnncımmmmmm gördüm ki komşu topike transfer olmuşsunnnn

selam çakma sexy hatunummmm seni görmek iyi oldu. bende kaç gündür gelemiyordum şimdik geldimmmm..nasıl gidiyor çalşmalar bat kaççç

ohhhh olsun ohhhhhhhhhh

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın

dimii anacım oh oluo hıh kıçımın kenarı önce evine sahip çık karına beşlki yarın beben olur bebene ne saçma işlerle uğraşıon kendinden soğutuon beni dimi hemde benim gibi sugar karıya yapılırmı buuu bunun bedeli büyükkk bacımmm hamilelşik şüphesi diee ilişkiye girmedik bide küslük girdi araya 2 haftadır bizimki kuduruo hazır şimdi bahanesi varken gitsin sürtüklerinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…