Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çıtır gibe gelmiş napıyon canım nasıl gidiyo hamilelik. varmı sıkıntın

kızzzzzz o senin çıtır gibeliğinn teşekkür ederimm. napiyim kuzum yaaa cafeye geldim yine bi kaç gündür giremiyordum.

yatıp duruyorum halsizlik var midem bulanıyo kusma yok ama idare ediyoruz işte. sende ne var ne yok

canım benim ya kıyamam ben sana . bende daha hiç kusmadım ama sabahları öğürtüden mahvoluyorum. ama napalım bu işin sonunda bebiş olduğu için katlanıyoz herşeye. yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun ben her sıkıntıyı çekmeye razıyım.

evet cnm yaa bu bulantıları bebişin yaptığını düşününce mutlu oluyoummmAllah'ım sabrını veriyorr. ayy öğürmekte çok kötü yaaaa Allah kolaylık versin inşallah ben öğürmemm
bu mesajının altındaki bebk resmini ultrasonda da görebiliyomusun

valla en son gittiğimizde eli ayağı bunu gayet netti canım bi sonraki kontrol 3 mayısta iple çekiyorum o günüüü

valla en son gittiğimizde eli ayağı bunu gayet netti canım bi sonraki kontrol 3 mayısta iple çekiyorum o günüüü

bunlar güzel heyecanlar canım...insan öyle heyecanlanıyor ki anlatamam yani...hepsini yaşayıp göreceksiniz inşallah...sağlıklı doğumlar yapın sağlıkla yavrularanızı kucaklayın inşallah..sorunuz olursa severek cevaplarım tatlım...

çift çizginin fotosunu çekip cepten mesaj attım...
ayy ne güzlllllll. güzel fikirmiş. ama ne heyecan oluyor dimi yaaaaaaa. şimdik hamiş misin sen

ayy daha çok varmışşşşşşş nasıl sabredicennnnnnn. gayet net gözüküyor demek ne heyecan verici bişi Allah'ımm ne büyüksünnnnn

hayır canım ...benim 10 aylık bir kızım var..ondan bahsettim.. ikinciye daha var...yaşını geçsinde inşallah ikincide olur hayırlısıyla...

hadisko sevnccccccc siz nerelere gittiniz bakimmsaçınızı başınızı yolcam haaaaaaaa

bende gidiyorum beni merak etmeyin diye bi ce diyim demişyimm şimdik çıkıyım artıkın yine gelirimmm

belinayaa nazoyaaa moodd a yeşil eee duman aa regen eeee daha adını sayamadığım hatuncuklarıma slm larrrrrrrr

saol canımm. sen anneciksin anladığım kadarıyla canım.

sevincin saçını bi ben yolabilirim sen benim saçımı yolllll bende sevincinnn kız arada bakıom napım valla kırk yılda bi gelion saçımıza başımıza edion bakbakkk biz buranın bekçileriyizzz yemek yapıom heh :92::92::92:sexy lady

cevabına bayıldım canım ya..gülme krizine girdim burda...

evet tatlım...24 haziran 2011 de doğum yaptım...

doğum gününe az kalmış o zaman.ne güzel yaaa bende bir an önce doğurmak istiyorumm nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorummm. eşim dün bana diyo ki sanki yıllardan beri çok özlediğim birini bekliyomuşum gibi geliyo artık gelsin istiyorum diye :)) biz daha 14. haftada kafayı yedik anlayacağın ailecek :))

cevabına bayıldım canım ya..gülme krizine girdim burda...

heheheeh napam anam bu da sanal sataşması anca bukadar oluo biz birbirimizin saçını yola yola saçsız kaldık beyimiz beğenmio artıkın başakkkk kız sen nirdesin dolanıon ama sesin çıkmiii

seni anlıyorum canım..aynı duyguları bende yaşadım...insan sabırsızlanıyor...
heheheeh napam anam bu da sanal sataşması anca bukadar oluo biz birbirimizin saçını yola yola saçsız kaldık beyimiz beğenmio artıkın başakkkk kız sen nirdesin dolanıon ama sesin çıkmiii

seni anlıyorum canım..aynı duyguları bende yaşadım...insan sabırsızlanıyor...

canım kankitom benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…