benimde hoşuma gitti zaten kk üye oldum olalı herşeyi takmıyorum kafaya
paylaşıyorum rahatlıyorum
bide bebiş yapimhadi hayırlısı bakalım iyi mi olcak kötü mü
canım iyi olur neden iyi olmasın kiii
kızlar bende topiğinize yeni abone oldum adım efsun 10 aylık evliyim çalışıyorum
bebişim henüz yok bu ay ilk defa deneme yapıcam...
hoşgeldin canım senide bağrımıza basarızz biz çok cici gacılarızz vallaaa
sen çok şekeysin bencede
merhaba kizlaarrr.... kac gündür gelemiyorum, malum is basi yaptik.. vakit bulamiyorum pek fazla.. benim kirmizilar gittiler yeni siklus basladi
sizler nasilsiniz??? var mi yeni hamis haberleri??? allah insallah hepimize bu haberi vermeyi bu ay nasip eder
canım özlettin kendini benimde bugün geldiler kırmızılarım kısmet hepimiz için hayırlısı olsun fazla özletme kendini cnaım
isten dolayi canim benim.. haftasonlari gelirim anca... dedigin gibi canim kismet iste, bitti en azindan cok sükür benimkiler.. valla alistim bir senedir beklemeye, gerekirse bir ay daha beklemek zor degil ama insallah uzamaz daha fazlasimdi kendimi oyaliyorum tatile gitcez böyle daha iyi diye ama olsa da olur yani hayirlisi yaa amannn morlaim bozuluyor ama yapcak bir sey yok degil mi...
moral bozmak yok bizim lügatımızda ama hele topiciğimiz hiç müsait değil böle şeylere hem ne demiş düşünürümüz başak hanımm yaşadığımız herşeye rağmen neşeyle hamiş kalıcazzzz boşa dememiş bizde neşe bulmaya geldik iiikide gelmişiz valla 1 aydır daha huzurluyum mutluyum iyiki varsınızzz kızlarrr
evet canim iyiki varsiniz sizler de... konusup dertlesiyoruz icimize atmiyoruz ne güzel.. ama ne yapyim yine de düsündükce moralim bozuluyor, hele de kreste cocuklari gördükce daha da zor oluyor ama ne yapayim
kız şimdi bende sana yazıodum regennnn çay içiorum gel beraber içelim
olur canım kafaya takmamak gerekio bak başak en ummadık anda hamiş kaldı ne mutlu ona allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin yeterki
ay aslinda hic fena olmazdi yaaa öyle yoruldumki bi cay verenim olsa da icsem
kselde gelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?