Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

birşey çıkmadı kuzum 20 bin mi üzeri olacakmış bizim 70 üzeri öyle dedi dk bi de ultrasym var haftayı ınş oda temiz çıkar

oda temiz çıkıcak bak gör sadece stres meselesidir görüşemios kzı bayadır nasılsın bakm sonucu aldın iiisin de daha daha nasılsın

Kız hadis ko tel anca yazıyorum biraz önce yazdığım gitmedi sanırsam bu aralar evde değildim giremedim

Kız hadis ko tel anca yazıyorum biraz önce yazdığım gitmedi sanırsam bu aralar evde değildim giremedim

anladım bebem kız valalç ok sevindim inşallah bu sevincin gibi hamileyimmm kızlarrrrrr diyee yazmanı diliorummm bizlere bu haberi vericeksin bütün kalbimle inanıorum bunaaaa emin ollll

ay canım geçer ooo su iç dediğin gibi allahım bebeciğinide senide korusun dikkat et üşümemen lazım

hoşgeldin saracım naber tatlım?sara içim kıpır kıpır kıs umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum nolcak :44:

ayyyy cnm ya inşallahh bebişinnnn yerleşmiştirrrr ......mutlaka hmn hbr wer tatlımmmmm ....meraktan çatlatma

al burdan yak..
Eğer sorun vara 2 senenin hesabını kim verecek...

hiç sorma kim bilir belki kaç iki sseneler daha geçiricmmm:26:

kızlaaaar napıyonuz bakalım??? noldu buraya nazarmı değdi, topik başkanı gitti yavru kuşlaaar gibi yuvayı terketti herkes.... tamam biliyorum bende uzak kaldım, ama ne bileyim tatildi falan filandı derken doğru dürüs nete giremez oldum, ne yalan sölim her akşam geliyorum bakıyorum kimse yok bende sıkılıp gidiyorumm ama özledim yatmadan önce muhabbetlerini,ben yatıyorum deyip yarım saat daha konuşmayı filan.. sevinccim cnm değerin iyi bence heterezigot tek taraflı bi mutasyon ve dr unda dediği gibi tehlikeli bişi diil,zati senin ondan iğnesiz filan beben olmuş anladıydım ben inşallah başka sıkıntı filan da çıkmaz....belinaysucuum anladığım kadarıyla seninde test sonuçların temiz çıkmış yani bebiş için bi engel yok o zamaaan çalışmalara bi hız verme zamanıdır artık hepiniz iyisinizdir inşallahhhhh.... öpüyorum sizi kızlar.iyi geceleeeer

kıssss yetmezmi artık kocişne çektirdiğin ayol hadi yüz ver artık fazla naz aşık usandırırmış derler iyi yapmışsın sarılıp uyumuşsunuz bak ne güzel bence o çoktan pişman senden yüzbulmaya çalışıyo burnu sürtmüştür kıs yinede sen bilirsin kendine iyi bak güzelim görüşürüz:79:

KISLARRRRRRRRRRRRRRR GALİBA HAMİLEYİM DÜN TEST YAPTIM HAFİF PEMBEMSİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM. ŞİMDİDE KOCİŞİM GELCEK KAN TESTİ YAPTIRMAYA GİDİCEZ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUA EDİN BANA .............

günaydın hurrcum
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah....

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz. dualrımız seninle

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz. dualrımız seninle

tatlım senin bebişte büyüo minnacık bişey nasılsın tatlı hamişş kız hamiş kalsam hiç bi bilgim yok nasıl olur süreç falan çok acemiyimm ama nasp olsun bizede yha çok istiyomm püff

anaaaaammmm ciddimisin kızzzz ayyy canım çok heycanlandım güsel haberlerini bekliorummmm kesn hamişsin kesinnn ayyyyyyyy teyze oluommmmmmm

tatlım senin bebişte büyüo minnacık bişey nasılsın tatlı hamişş kız hamiş kalsam hiç bi bilgim yok nasıl olur süreç falan çok acemiyimm ama nasp olsun bizede yha çok istiyomm püff

günaydın canım benim inşallah rabbimmmm bizlerede nasip edecekkkk yeterki inan allahım sen yardım et bize hür arkadaşıma daaa :26::26::26:

günaydın herkeseee hürremimm ne yaptın çok mrk ettim inş hamişsindirr ayyyyyyyyyyyy teyzemi olcaz şimdi biz inş kan sonucun çıkar çıkmaz haber ver tatlım.

günaydın herkeseee hürremimm ne yaptın çok mrk ettim inş hamişsindirr ayyyyyyyyyyyy teyzemi olcaz şimdi biz inş kan sonucun çıkar çıkmaz haber ver tatlım.

nikocum nasılsın kuzucum hamişlik yaradı sana burdan görbiliyorum güzelleştinmi kız erkek olcak ya:) anam bi hamiş kalamadık çörekotuna başladım acımdan

nikocum nasılsın kuzucum hamişlik yaradı sana burdan görbiliyorum güzelleştinmi kız erkek olcak ya:) anam bi hamiş kalamadık çörekotuna başladım acımdan

herkes güzelleştin diyo bu aralar çok saol canım inş biran önce ALLAH sanada nasip eder dua edecem hamilelerin duası kabul olur.

nikolaycım nasılsın canımmm ayrı düştük yahhhhhh uf olmiy ha böle olmiyyy özledimm ya siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…