kız belinay sonuç ne çabuk süleee çatlıom merktn:18::18::18::18:
birşey çıkmadı kuzum 20 bin mi üzeri olacakmış bizim 70 üzeri öyle dedi dk bi de ultrasym var haftayı ınş oda temiz çıkar
Kız hadis ko tel anca yazıyorum biraz önce yazdığım gitmedi sanırsam bu aralar evde değildim giremedim
cnm yaa neden link vermedin ziyarete gelrdk.Hayırlısı olsn cnm hakkında çok takma kafanı lütfen çok dua et inşallah daha fazla tedavi görmeden gelir bebişin allah yardımcın olsun düzenli iyi bi doktor bul
bende çarş gidicem doktora sonçlarımı göstericem. Idararımda aşırı enfksiyon çıktı ne olcak bilmiyorum bol bol su içiyorum inşallah geçer.
Bide benm böbreğimin teki yok acaba zorluk çıkarır mı endişeleniyorum
hoşgeldin saracım naber tatlım?sara içim kıpır kıpır kıs umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum nolcak :44:
ayyyy cnm ya inşallahh bebişinnnn yerleşmiştirrrr ......mutlaka hmn hbr wer tatlımmmmm ....meraktan çatlatmaGünaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!güzel hatunlar ve güzel anne adayları nasılsınız?iyimisiniz? yine kimse yokkkk yaa üffff sizleri çokkk özledim görüşemiyoruz sanki ayran içtik ayrı düştük misali olduk: kocaman öpüyorum sizi kendinize iyi bakın.beni özleyin tamammı kıslar !!!:79::79::79::79::79::79::79:
al burdan yak..
Eğer sorun vara 2 senenin hesabını kim verecek...
canım benim sabhaları bakamıorum bugün sabahtan beridir elektrik yoktu 4 gibi geldii nasılsın bebem
canımmm ne bilim sevmio sanırım artık insan bi gönül almak için bile kendini affettirmek içinde olsa yemeğe götürür dimi ama yaklaşık 1 aydır halvet yokkk bebe vardır belki die dokunmadı hastalım girdi die dokunmadı şimdi hala küsüm yatağa geçtimmi yüz vermiorum dün duş alırız dedi oralı olmadım kendim girdim gecein bi saatinde mis kimin oldımmm sürdüm kokularımı yattım bekledi bişiler ama o duışunu almadı malesef benduştayken sen ne zaman girdin dedi bende gircektim ben yaptım çıktım oh oldu iii oldu anlaısn beni yavaş yavaş kaybettiğini hazır bu durumdayken gitsin işte yüz vermiorum artık bölesi gerkiodu böle oluo ha bide gece sarıldı uyudu ona bişi demedim nasıllllll
KISLARRRRRRRRRRRRRRR GALİBA HAMİLEYİMDÜN TEST YAPTIM HAFİF PEMBEMSİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM. ŞİMDİDE KOCİŞİM GELCEK KAN TESTİ YAPTIRMAYA GİDİCEZ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUA EDİN BANA .............
KISLARRRRRRRRRRRRRRR GALİBA HAMİLEYİMDÜN TEST YAPTIM HAFİF PEMBEMSİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM. ŞİMDİDE KOCİŞİM GELCEK KAN TESTİ YAPTIRMAYA GİDİCEZ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUA EDİN BANA .............
hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz. dualrımız seninle
tatlım senin bebişte büyüo minnacık bişey nasılsın tatlı hamişşkız hamiş kalsam hiç bi bilgim yok nasıl olur süreç falan çok acemiyimm ama nasp olsun bizede yha çok istiyomm püff
günaydın herkeseee hürremimm ne yaptın çok mrk ettim inş hamişsindirr ayyyyyyyyyyyy teyzemi olcaz şimdi biz inş kan sonucun çıkar çıkmaz haber ver tatlım.
nikocum nasılsın kuzucum hamişlik yaradı sana burdan görbiliyorum güzelleştinmi kız erkek olcak ya:) anam bi hamiş kalamadık çörekotuna başladım acımdan
günaydın herkeseee hürremimm ne yaptın çok mrk ettim inş hamişsindirr ayyyyyyyyyyyy teyzemi olcaz şimdi biz inş kan sonucun çıkar çıkmaz haber ver tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?