Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Artık herkez başka yerlere takılıyo sanırsam kızlar kocış sperm testini verdik 1 saat sonra alacağız dua edin bana

canım ben uygulama ve araştırma hastanesinde yaptırdım genetik bölümünde. tıp fakültelerinde de yapılıyormuş ücretsiz.

moralim düzeldi canım biraz genetik testler iyi çıkınca Allaha şükür ama üzülmemek eldemi canım doktor aspirini artık içme dedi bebeğim öldü karnımda bir aspirirn diyip geçmemek lazımmış

kuzum sonuçların temiz çıktığına çok sevindim ya en azından senin bi evladın var hamis kaldın doğum yaptın ınş bizde yaşarız 2 bebısn de bekletmz ıns daha fazla

Artık herkez başka yerlere takılıyo sanırsam kızlar kocış sperm testini verdik 1 saat sonra alacağız dua edin bana

canım hadi hayırlısı temiz çıkar inşallah
teşekkür ederim dileklerin için Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

bende seni özledim nikolayım nasılsın tatlım?nasıl gidiyo bebişin nasıl annesi?sağol cnm ewet kocişim iyidir allah onu başımdan eksik etmesin aşığım ben ona tabiii oda bana

kızlar internet cafedeyim ben pc de yavaş sinir etti beni
birazdan çıkarım ben merak etmeyin bir iki güne kadar eve gideceğim
rahat rahat görüşürüz hepinizi öpüyorum

başakcım test sonuçlarım için adanadayım yazmıştım senin gözünden kaçmış sanırım
hadisko özledinmi kız beni ben özledim hadi görüşürüz bye

hoşgeldin saracım naber tatlım?sara içim kıpır kıpır kıs umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum nolcak :44:

tatlım test sonuçların temiz çıkmış çok sevindim inan inşallah ikinci bebeğin çok bekletmeden gelir artık için rahat halvet çalışmalarına başla

hoşgeldin saracım naber tatlım?sara içim kıpır kıpır kıs umutlanmak istemiyorum ama bilmiyorum nolcak :44:

canım menim inşallah Allah gönlüne göre verir senin gibi güzelmi güzel bi prensesin olur yada yakışıklımı yakışıklı bi prensin dualarım seninle tatlım

hadi hayırlısı müjdeli haberlerini bekleyecem sabırsızlıkla

sağol canım benim hadi bakalım yarın nolcak hemen ilk işim çocukları okula kocişi işe gönderdikten sonra yaptırcam hayırlısı tatlım yasara normal gebelik tesetimi yoksa kan tahlilimi yaptırayım?

sağol canım benim hadi bakalım yarın nolcak hemen ilk işim çocukları okula kocişi işe gönderdikten sonra yaptırcam hayırlısı tatlım yasara normal gebelik tesetimi yoksa kan tahlilimi yaptırayım?

kanda baktır sağlam olsun geç döllenme falansa idrarda çıkmayabilir buda zaman kaybı olur boşuna üzüntü olur ama günün geçmiş eğer bebek varsa kanda kesin çıkar kan testi yaptır beni dinlersen

canım menim inşallah Allah gönlüne göre verir senin gibi güzelmi güzel bi prensesin olur yada yakışıklımı yakışıklı bi prensin dualarım seninle tatlım

teşekkür edrim tatlım ya amin inşallah prenses olsa fena olmaz hani ama allahın takdiri eli ayağı düzgün sağlıklı olsun en önemlisi o dimi herşeyin hayırlısı olsun sağol güzelim

teşekkür edrim tatlım ya amin inşallah prenses olsa fena olmaz hani ama Allahın takdiri eli ayağı düzgün sağlıklı olsun en önemlisi o dimi herşeyin hayırlısı olsun sağol güzelim

tabiki herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun anasına babasına vatanına milletine faydalı olsun kız yada erkek farketmez sonuçta ikiside bizim bebeklerimiz ama insan oğlunbun fıtratında var kzı varsa oğlu olsun ister oğlu varsa kızı olsunister ikissininde tadı ayrıdır heralde hürremim ben mesela ikiz istiyorum Allah nasip ederse bi kız bi erkek olsa ne güzel olur

Son düzenleme:

tamam canım doğru sölüon en iyi sonuç kanda çıkar sağol tatlım hadi bakalım ay walla şimdiden heyecanlıyım yarını zor edicem gibi:44:

ewet tatlım haklısın aynen öyle değişik isteniyo .inşallah cnm seninde allah gönlüne göre versin bir prensesin birde prensin olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…