Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sende mi birsin ? Seni kaynana topikinde görmedim ama hiç

Huzur mu???? O ne kiii yeniyo mu ????

alem bu karı yaaaa bende huzuruu annemin yanında öğrendim kuzumm yenmiyo üstüne çıkıp zıplanıyo:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

orda ne olduğunu bilmemem çok doğal

ben kaynana topiklerinde gezip 24 saat gördüğüm kaynanamı ölümsüzleştirip devamlı hatırlamak istemiyourm kuzumm huzur arıyorummmmmm. evet bende bir oturuyorummmmmm

canım bencede henüz erken,biraz daha sabır et canım,bence bebişin geldi geleceek gün sayıyıooor:)

sağol canım Allahım hepimiz için hayırlısını versin..
sevinmiştir bencede canım hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun artık ...........................
uyyy fasulyem acıkmış he:)annesi hemen bişeyler ye,kuzumuzu aç bıyakmaaa

annem bak başakta kaynanasıylan oturuyo ama bak bebişi geldi:)acaba bendemi kaynanaya taşınsam yawww:44:keramet kaynanadaa
sende mi birsin ? Seni kaynana topikinde görmedim ama hiç

Huzur mu???? O ne kiii yeniyo mu ????

okadar kötümü kız?:44:

yok moodum ben okadr ümitli değilim canım,bunca zaman gelmedide sıpa şimdimi gelecek:)
tabi Allahım bilir ama açıkçası bebeği çok istiyorum ama şuanda zamanlama olarak yanlış olur,birton derdimiz var eşimle ,onları çözene kadar gelmemesi daha hayırlı..
ben evliliğimi kafamda 1000 kere falan bitirdim ama her defasında acı çektim..enazından son hamleyide yapayım..çünkü
çok şeyler yaşadım,yıprandım..düzelmeyecekse de artık yapacak bişey yok..sağlık olsun demekten başka..

sonuçta çok şükür elmiz ayağımız tutuyor,ben eşimden öncede vardım,ondan sonrada varım..tabi kalbim çok kırılır onsuz ama
yinede bazen ayrılıklar kaçınılmazsa zorlamamak lazım..benimki hani ilerde keşke şunuda yapsaydım evliliğim için dememek için..

normalde onun bu adımları atması gerekirdi ama napalım peşinden koşan hep biz olduk..tabi evlenmeden önce durum bunun tersiydi..

neyse ilerde boşanırsak benim içim rahat olur enazından ama o kafasını çok vurur duvarlara..ahhhhh açeydimm kolleriimii gitmee diyeydimm der yani

biz ölümsüzleştiriyor muyuz yani ?
Ben anlatmaya başladıkça rahatladığımı farkettim valla ii geldi

inşallah gelecek canım...
Hiç sorma keramet onlarda
Aslında fazla kötü değil de aynı evi paylaşmak zor
eşinle evlilik hayatını yaşamak çok çok zor...

inşallah gelecek canım...
Hiç sorma keramet onlarda
Aslında fazla kötü değil de aynı evi paylaşmak zor
eşinle evlilik hayatını yaşamak çok çok zor...

ya kızlar şimdi beni taşlamayın ama yani bence siz bize göre bir adım öndesiniz..annesine saygıda kusur etmiyosanız,
geçinebiliyorsanız eşleriniz size daha çok sevgi ve saygı besler diye düşünüyorum..
evlilik hayatı dediğin nedir mesela?

valla ben ip askılı geceliğimle evde gezsem eşim üstüne bişey giy hasta olucan der

evlilik hayatı dediğiniz y.odasında olur,onunda zaten bişekilde yaşarsınız..
elbetteki kendi evinizde olmanın yeri ayrıdır ama belki geçici nedenlerle bir arda yaşamak durumunda kalmışsınızdır..bence
bundan da mutlu olmaya çalışmak lazım..ilerde inşallah kendi düzeninize kavuşursunuz...

çooooook konuştummmm başak kesin acı biber sürcek dilimeee

mesela dün keyfim yoktu işle ilgili konuşmak istiyordum eşimle
akşam konuşalımmı biraz diye mesaj attım gündüz
eşim 8.30 da geldi kv ve anneanne falan hepbirlikte oturduk yatsı okundu
bizimkiler namaza geçti odalarına biraz sonra eşim oturduğu koltuktan yanıma geldi
kucağıma uzandı ne konuşacaktın gülüm benimle dedi falan kiii
kv geldi bende bişey demedim sonra anneannesinin geldiğini duydu kalktı yanımdan yerine geçti kanepesine

ama sürekli yatak odası olmuyor işte canım

ben ip askılı falan giymem ama bi kez olsun sabahlığımı bile giymedim daha yatak odamda bile
ister istemez çekiniyorsunuz evde 2 bayanın varlığından bide bunun banyosu çartu çurtuda var yani

hmmm..sende haklısın..işte böyle zamanlarda A-N-L-A-Y-I-Ş gerekiyor..
yanınıza geleceğine oyalanması lazım kaynananız...bi rahat vereyim karı koca biraz sohbet etsin demesi lazım..
onlar bunu demeyince tabi yapacak çok bişey yok..olmadı erken geçin odanıza orda konuşun dicem ama ozamanda eşin arıza çıkarır
ne öyle erkenden uyuyoruz diye...umarım hayırlısıyla kendi evinize çıkarsınız canım..varmı böyle bir durum?

ben ip askılı falan giymem ama bi kez olsun sabahlığımı bile giymedim daha yatak odamda bile
ister istemez çekiniyorsunuz evde 2 bayanın varlığından bide bunun banyosu çartu çurtuda var yani

kayın babanda varmı canım,ben en çok ondan çekinirim,kaynana bi yere kadar..

evlisin canım okdarda çaktırmamaya kasmamak lazım

heehhh bizimkinde o yok işte yoksa o kadar kötü değiliz biz
ilk evlendiğimde yani ilk 3 ay gelen giden gelen giden bunaldım resmen
anneannede bizimle ya kızı oğlu torunları...
Erken geçiyoruz odamıza arada genelde 10da yatarım ben
kv uyuyacak mısın diye sorardı ilk zmnlar evet derdim
ama yatak odasında oturma şansın yokki yatıyoruz mecburen
bu seferde insanın uykusu geliyor uufff nebilm dolunay yaaa
malesef şuan yok gibi hastalar yaşlılar diye eşim bırakmak istemez
benim ailemden ev ihtimalim var ama belli değil ne zmn olacağı

iki kadın bakamıyormu kendine ya..eşin onlara çok düşkün sanırım...yaa vicdanlı adam kız senin koca:)ama canım bak bebişte istiyosun,eğer çalışıyorsan
bebişin için onların evde olması çok iyi olur,gözleri gibi bakarlar valla bebeğine...

bakarlarda evi 3 sene önce aldılar kredileride var
eşime kv çalışırken anane bakmış aşırı düşkün değil ama sever sayar yinede
ben vicdanlı değil miyim
çalışıyorum ama bebişi kv hiç baktırmaya niyetim yok
geçen hafta kızı kv bırakacaktı 6 aylık oğlunu
bizimki çocuk ufak diye bakabilirmiyim acaba dedi
kızıda güvenemedi başkasına bıraktı...
Bana yap diyor ama kendi nasıl bakarız diyor

aşkolsun canım elbette sende vicdanlısın..hatta kan bağın bile olmayan insanlara bakıyorsun,onlarla yaşıyorsun,
kolay kolay kimsenin kabul edeceği şeyler değil canım..ben zaten çok taktir ediyorum bukonuda senide başağımıda..

bakarlar tatlım nasıl bakamazlar..hani elleri ayakları çok titriyorsa,rahatsızlıkları varsa bilemem ama bence gözü gibi bakarlar..
belki aynı evde yaşadığınız için diğer toruna bahane bulmuştur..sonuçta orası kreş değil yani..tamam anneleri yanlız bırakmamışsınızda bide görümcenin çocuğuna bakmaya hiç mecbur değilsin..madem annesine baktıracak çocuğunu annesini yanına alır..bence sırf buyüzden canım..
bak sen doğur nsılda bakarlar

Son düzenleme:
kızlar size katılamıyorum pek
dolabımı ayıklıyorum yazlık kışlık ayııyim dedim erteledikçe erteliyorum yoksa

kolay gelsin sana canım:)

hepinizi öpüyorum kızlar ben çıkıyorum:)ablamlar geliyoo beni almaya:)
mooodum inşallah çarşambaya güzel haberlerle dönerim canımm..
kendine iyi bak tatlım..

kızlar kocişlerinizle çooook mutlu olun inşallah:)

evet kimsenin kolay kolay kabul etmeyeceği bişey kiii şu olaydan anla bunu
kv ve annesi ayrı odalarda kalıyorlardı efsun gelince birini oturma odası yapalım dedi eşim
kabul ettiler ona göre ben beyaz misafir odası takımı aldım koltuklarımda lila kenarı beyaz derili
oturma grupları yeniydi zaten aldırmadım bi daha düğüne 2 hafta kala kayınvalidem annem horluyo kalamam ben onunla demiş o yüzden vazgeçtiler bende ok dedim görümcemin kv kızmış ona sen anneni kabul etmiyosun ama elin kızı ikinizi birden kabul ediyo demiş bizimki bişey diyememiş

el ayak titreme yok küçük olduğu için bakamazmış
Eltim değil görümcem o kızına gidip bakacaktı çocuga canım yani evdede olmayacaktı bi kaç gün

Bakmasınlar istemiyorum zaten ben onun bakmasını

Kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyo. Bugün gezmeye gittim. Eve dönüşte düşündüm dün regl olmam lazımdı hala olmadım diye eczanenin önüncen geçerken test aldım. eve gelip hemen denedim 2. çizgi silik çıktı. eşimede söyleyemedim. yanlış olabilir die. Bana bir akıl verin napım kafam durdu
Doktorda hamile kalırsan düşük tehliken olabilir demişti iyice panik oldum bir fikir verin nolur. yarın pazar yada bugün nerde kan testi yaptırırım.

tatlım hamile olma olasılığın çok yüksek imkanın varsa özele gidip kan testi yaptır.. yoksa da pazartesiye kadar kendine çok dikkat et hafta sonunu yatarak dinlenerek geçir.
ayyy inşallah bebişin gelmiştir canım çünkü silik çizgi genelde bebiş oluyor

sana niye düşük ihtimali dedi doktor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…