Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım yakınlardaki özel bir hastaneyi aradım hafta içi yapıyorlarmış tahlili.
Düşük olabilir deme nedeni ise bebeğin tutunacağı bölgede sıkıntı var. Onu güçlendirmeye çalışıyoruz demişti.
Çatlama iğnesinden sonra iki gün verdi o günlerde beraber olamadık. bir sonraki gün olduk. Büyük bir ihtimalle hamile kalmayacaksın.
2 ay doğum kontrol hapı vericem regl den sonra yumurtalıkların dinlensin die demişti. Şimdi kafamda bir sürü soru işareti ve korkular var ((

canım inşallah hamişsinidir sende sevindir bizi sonra sıra bize gelir inşallahhhhh ayyyy hamişler çoğalsın emiii

canım inşallah hamişsinidir sende sevindir bizi sonra sıra bize gelir inşallahhhhh ayyyy hamişler çoğalsın emiii

Ay canım inşallah inşallah ta inşallah sorunlu bir gebelik olmaz. Ya daha zaten hiç bişi belli değil. Belkide test yanlıştı dimi?

Ay canım inşallah inşallah ta inşallah sorunlu bir gebelik olmaz. Ya daha zaten hiç bişi belli değil. Belkide test yanlıştı dimi?

sen hele bi hamiş kalda rabbim korurrr hamiş kalamama durumun yokmuş belliki biz daha sebebini bilmioruz eşiimden kaynaklanıo ama bende bi baktırcam tetkrar kendime

sen hele bi hamiş kalda rabbim korurrr hamiş kalamama durumun yokmuş belliki biz daha sebebini bilmioruz eşiimdenk. kaynaklanıo ama bende bi baktırcam tetkrar kendime

inşallah canım inşallah...
bende hep bir doktora gidiyordum. Net şeyler öğrenemiyordum.
eşimin patronu bayan aramızda iyi.. ona anlatmış durumu olmuyor die.
oda kendi doktorundan randevu almış benim için gittik konuştuk. adam acayip sıcak kanlı yaşlı ve çok tecrübeli.
ilk defa erkek doktora muayene oldum ama mükemmel bir insan. daha o doktora başlayalı 1 ay oldu. demekki tercihleri doğru yapmak lazımmış. eğer hamileysem bizden çok sevinecektir eminim...
Allahım nolur test doğru olsun.

kızlarrrrrrrrrr çok teşekkür ederim hepinize allah herkese nasip etsin inşallah karnınız bebişle dolsun topiğimiz hamişlerle çoğalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh sizi seviyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu arada keseyi gördüm minicik mercimeğim benimtam 5 hafta 3 günlükmüş.çok heyecanlıyım hala şaşkınım

Maaşallah canım. İnşallah benim belirtilerde doğrudur.

maşallah hürremcim

hürrrrr bizim için dua et lütfeenn:)) maşallah mercimeğin minnacıktır o şimdi yaaa ne tatlııı

aynen öle 1 doktorla kalmamak gerekio ama ii doktoru bulmakta biraz şans işi birde paran olcak benim elimi kolumu bağlayan ooo bi elimizden tutup götüren kaynanamız olmadıki anca istiyooolarrr leyleklerden siparişmi etsem napsammm kızzz ben doğum evine gittim muayene için eşim glemedi nese sperm testi yaptık çok düşüktü aama şüpheledim tıp merkezi yeniymiş ve bekelem süremi baya oldu makinalarda sorun var die diee 6 gün sonra verdik spermi bi doktora daha görünecezz inş eşim para işini halletsinnn

kızzz kocişle barışıp çalışmalara başladın dimi

günaydın hanımlar iyi haftalar olsun inşallah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu
Allahım gönlünüzdeki muradı versin amin.

hafta sonu gezmek ve iş yapmak yüzünden giremedim umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır

Günaydın günatdın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnntopiğimizin güzel hatunları nasılsınız bakalım ? Iyi hafta olsun herkese diyerekten başlayalım bugüne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herşey gönlünüzce olsun inşallah .dün giremedim kocişim sağolsun gezdirdide

kankacım nirdesinnnnnnn gel artıkınnnnnn yahhhh özledim iki lafını hadi cöö de çıkkkkk
cööööööööööö

maşallah canım yaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Maaşallah canım. İnşallah benim belirtilerde doğrudur.

:18::18: ne yaptın canım test felan merak ettimde :26:

günaydın taze hamişşşş nasılsın bakalım bebüşş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…