tatlım hamile olma olasılığın çok yüksek imkanın varsa özele gidip kan testi yaptır.. yoksa da pazartesiye kadar kendine çok dikkat et hafta sonunu yatarak dinlenerek geçir.
ayyy inşallah bebişin gelmiştir canım çünkü silik çizgi genelde bebiş oluyor
sana niye düşük ihtimali dedi doktor:26:
Canım yakınlardaki özel bir hastaneyi aradım hafta içi yapıyorlarmış tahlili.
Düşük olabilir deme nedeni ise bebeğin tutunacağı bölgede sıkıntı var. Onu güçlendirmeye çalışıyoruz demişti.
Çatlama iğnesinden sonra iki gün verdi o günlerde beraber olamadık. bir sonraki gün olduk. Büyük bir ihtimalle hamile kalmayacaksın.
2 ay doğum kontrol hapı vericem regl den sonra yumurtalıkların dinlensin die demişti. Şimdi kafamda bir sürü soru işareti ve korkular var((
canım inşallah hamişsinidir sende sevindir bizi sonra sıra bize gelir inşallahhhhh ayyyy hamişler çoğalsın emiii
Ay canım inşallah inşallah ta inşallah sorunlu bir gebelik olmaz. Ya daha zaten hiç bişi belli değil. Belkide test yanlıştı dimi?
sen hele bi hamiş kalda rabbim korurrr hamiş kalamama durumun yokmuş belliki biz daha sebebini bilmioruz eşiimdenk. kaynaklanıo ama bende bi baktırcam tetkrar kendime
kızlarrrrrrrrrr çok teşekkür ederim hepinize allah herkese nasip etsin inşallah karnınız bebişle dolsun topiğimiz hamişlerle çoğalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhsizi seviyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu arada keseyi gördüm minicik mercimeğim benim tam 5 hafta 3 günlükmüş.çok heyecanlıyım hala şaşkınım
kızlarrrrrrrrrr çok teşekkür ederim hepinize allah herkese nasip etsin inşallah karnınız bebişle dolsun topiğimiz hamişlerle çoğalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhsizi seviyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu arada keseyi gördüm minicik mercimeğim benim tam 5 hafta 3 günlükmüş.çok heyecanlıyım hala şaşkınım
inşallah canım inşallah...
bende hep bir doktora gidiyordum. Net şeyler öğrenemiyordum.
eşimin patronu bayan aramızda iyi.. ona anlatmış durumu olmuyor die.
oda kendi doktorundan randevu almış benim için gittik konuştuk. adam acayip sıcak kanlı yaşlı ve çok tecrübeli.
ilk defa erkek doktora muayene oldum ama mükemmel bir insan. daha o doktora başlayalı 1 ay oldu. demekki tercihleri doğru yapmak lazımmış. eğer hamileysem bizden çok sevinecektir eminim...
Allahım nolur test doğru olsun.
kızlar bu arada apartmanda tadilat vardı internet hattında problem oldu 1 aydır falan giremedim. herkese selamlar bol bebişli günler
regl günün ne zamanki geçtimi gününn cnaımm inşallah olmazsın 9 ay boyuncada hamişim dersin bize biz bu kelimeyi çok seviozzzz (hamileyimm)ay bizede nasip olur inşallah :49şimdi şuraya kadar okuyan olursa beni hamiş sanıcaklar direk hamileyim sözüne takılan olur muhakkak yok kızlar değilim ama olcam hissediommmm
kankacım nirdesinnnnnnn gel artıkınnnnnn yahhhh özledim iki lafını hadi cöö de çıkkkkk
Maaşallah canım. İnşallah benim belirtilerde doğrudur.
Günaydın günatdın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnntopiğimizin güzel hatunları nasılsınız bakalım ? Iyi hafta olsun herkese diyerekten başlayalım bugüne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!herşey gönlünüzce olsun inşallah .dün giremedim kocişim sağolsun gezdirdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?