Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam sewincim naber cnm?

selam tatlım iyiyim sen nasılsın bende hafta sonu buralara takılamayanlardanım
gezmeler felan dünde misafirim geldi derken fırsat bulamadım
sabahta oliş okula gidince kahvaltımı yaptım damladım ama kimsecikler yok

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkes için güzel ve mutlu haberlerin alınacağı bir hafta olsun:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

İYİYİM TATLIM BEBİŞDE İYİ MAŞALLAH ŞUAN SORUN YOK İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE DEVAM EDER CNM .AMİN SEN İYİMİSİN?

günaydın saracımmmmmmmmmm teşekkür ederizzzz nasılsın bakem

SELAM SARACIM AMİN İNŞALLAH HERKESİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM

İYİYİM TATLIM BEBİŞDE İYİ MAŞALLAH ŞUAN SORUN YOK İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE DEVAM EDER CNM .AMİN SEN İYİMİSİN?

maşallah bebişimizeeee inşallah sorunsuz devam eder canım
ben iyiyim çok şükür bugün pazartesi dip bucak temizlik günüm havada kapalı kızlara bir bakayımda öyle işe koyulayım dedim

ben iyiyim çok şükür bugün pazartesi dip bucak temizlik günüm havada kapalı kızlara bir bakayımda öyle işe koyulayım dedim

kolay gelsin sevinçcim burada güneşli güzel bi gün var evde olsam bende temizlik yapardım hafta sonu gezmeden temizliğe fırsatım olmadı

kolay gelsin sevinçcim burada güneşli güzel bi gün var evde olsam bende temizlik yapardım hafta sonu gezmeden temizliğe fırsatım olmadı

ohhh iyi gezmeler. canım cumartesi yazlık kışlık kıyafetleri ayarladım pazara gittim felan akşama yemeğe gittik.
pazar günüde misafir geldi süpriz hem iyi oldu hemde çok yoğun geçti evi pok götürii resmen

AMİN CNM İNŞALLAH İYİ DEVAM ETSİN ALLAHIN İZNİYLEKOLAY GELSİN CNM SANA OH NE GÜZEL MİS GİBİ OLUR HERYER !!!!!!!!!!!!VARMI TEMİZLİK GİBİSİ YAAAAAAAAAA

ayol merviş nerelerde
bengisu tatil bitmedimi daha anacım
hadişko tabii öğlenlere kadar yatii kocişiyle

hürrrrr bizim için dua et lütfeenn:)) maşallah mercimeğin minnacıktır o şimdi yaaa ne tatlııı

DUA ETMEMMİ TATLIM TABİKİDE DUALARIM HER ZAMAN SİZİNLE İNŞALLAH KABUL OLURDA KARNINIZ BEBİŞLE DOLAR RABBİM HAYIRLISINI VERSİN .EWET YA MİNİCİK GÖRDÜM KESEYİ CNM ÇOK TATLI 16:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…